Отговори
# 540
 newsm45 Ударих главата бебето в лампата без да искам, докато си играехме и го подмятах във въздуха Sad(((((((((( То се разплака и след минута заспа. Дали не му направих нещо на миличкото ми съкровище

# 541
NKI, нищо му няма, спокойно, нали не е останал белег Hug

# 542
  • София
gala., брат ми плати първия месец 400 лв, а на следващия му дойде сметка от 686 лв - направо откачих. После за 8 дена още 100 лв - подадохме молба за преразглеждане на сметка, но правен отдел са си вързали гащите, не стига, че не може да си провери текущата сметка, ами не са го спрели когато си е надвишил лимита. Той и брат ми е виновен, но....

NKl, спокойно, нищо му няма на бебо - подготви се за много такива моменти Grinning Peace

# 543
Danna , за 2 - моя е 304лв.и на мъж ми е 95лв.
вярно,че е за няколко месеца,но пак е ужасно много.аз имам 500 минути към 12 номера и само с тях си говоря. от къде това чудо  Cry

Бебчо,това са ужасно много пари. и най-много ме е яд,че ми лишаха детето от някои неща .
и понеже не мога да спра да плача цял ден мъж ми извади от 9 кладенеца вода да се успокоя и да поръчам столчето от англия. а как само ме е яд ,че нямам никой познат да ми го купи той и да ми го изпрати,че е по-евтино  Cry

# 544
gala., тази сметка е нечовешка просто....
Аз с тъпия им интернет имах около 300 лева за 2 телефона веднъж.
Но с тези включени минути си изискай подробна справка и не ги оставяй на мира в никакъв случай, ако има нещо гнило  Twisted Evil

# 545
Бая народ пропищя покрай сметките си към МТЕЛ  newsm78 newsm78 Аз все още недоумявам как може да праснат една сметка от 200-300 лева сякаш те черпят с кафенце. Странното ми е, че аз само един месец не плащах, защото просто нямах фактура и после си плащах с един месец назад, но не повече от 30 лева на месец. И аз като Гала съм на същият тарифен план, но сега се ядосах като си видях сметката от 33 лева, при положение, че не разговарям с други номера (случва се разбира се понякога) , ама то едни ддс-та едни чудеса. Но пред тия огромни суми сега моята ми се струва нищожна. Трябва да може нещо да се направи, не може просто хей така изведнъж да ти искат 400 лева  накуп newsm78 newsm78 newsm78

За столчетата за хранене - явно сме много със столчетата на Кенгуру, докараха ми го преди една седмица   newsm44

Оставям ви, че сериала ще ми почне  Embarassed Embarassed Embarassed

НА всички болни - скорошно оздравяване!   bouquet

# 546
Честит имен ден на всички празнували вчера и празнуващи днес!   bouquet

Честит празник и на всички бебчета, които празнуват!  Hug

Danna, дано оздравее по-бързо детето  Hug

Аlximika, дано не съм била лош пророк с коментара си във ФБ онзи ден  Embarassed

# 547
oх,момичета направо ми се плаче- сега оставих 400лв. в мтел- такива са гадове изобщо не съм говорила,но с тези техни промени,ние ще плащаме.
отиде ми и столче и всичко  smile3511 smile3515 smile3514

гале същата работа съм и аз имам 2 фактури за по 150 всяка...
и хич не ми се занимава с тях ами да видим...

# 548
АХ  момичета какви са тези сметки на мъжа ми една колежка за служебния телефон ... некви хилядарки  #2gunfire , тези са луди.
Ние утре сме на доктор  newsm78 слагам свещички ефералган и давам панадол не се вдига температурата, но и не спада Rolling Eyes, ако е вирус хвана ли сме го от болницата и съм ужасно бясна. сега таткото ще донесе осцилококцинум и аз ще пия и на малката ще дам на МЕН МИ ДЕЙСТВА СУПЕР(като се събудя преливам от мляко ако съм пила  yes)
Оф да свършва тази зима и тези болести вече !!! Оставям ви днес си наваксах с писането за седмица  smile3505

# 549
newsm45 Ударих главата бебето в лампата без да искам, докато си играехме и го подмятах във въздуха Sad(((((((((( То се разплака и след минута заспа. Дали не му направих нещо на миличкото ми съкровище
няма страшно все така ще е таткото удря моето слънце като я къпе и вссе му се карам  newsm78

# 550
няма страшно все така ще е таткото удря моето слънце като я къпе и вссе му се карам  newsm78

hahaha hahaha
ох ще ме уморите

# 551
Здравейте момичета  Hug

влизам само за малко да не ме забравите и се връщам да ви изчета.
Напоследък нямам време за нет, по струпаха ми се притеснения, майка ми не се оправя и май вървим към операция,  в четвъртък мъжа ми влиза и той на операция  Praynig  и направо съм луднала. А и няма на кой за 5 мин. да разчитам да ми помогне за Андреа, но тя ми е душичка и като, че ли разбира и се опитва поне тя да не мрънка постоянно Heart Eyes

Щях да забравя душичката ми днес става на 5 месеца. Да ви почерпя за нейно здраве.

много целувки на бебоците Heart Eyes

# 552

hahaha hahaha
ох ще ме уморите

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 553
gala, пристигна чувалчето. СТРАХОТНО Е !!! Надявам се и на теб да ти хареса. И е бая голямо, може да си го ползвате още 2 години !!!

Връщам се да ви изчета.

# 554
мноооооого благодаря- имаш едно черпене от мен.

Общи условия

Активация на акаунт