Отговори
# 525
Моята девойка си вре палчетата дори докато суче  Laughing .

newsm10 smile3521 smile3521 smile3521

Палмирка,да не е скок в растежа  newsm78

ние сме на етап подскачане - само иска да я държа и да рипа, а като я извадя от бънджито е рееев

# 526
  • Варна
Плами, това че гърдите ти не преливат и са меки, съвсем не е показател, че нямаш кърма. Бебета имат сукателен рефлекс, който трябва да бъде задоволен. Тъй като няма как непрекъснато да е на ц...ите, бебчето смуче пръстче, биба, дрешка или друго което му е драго.
Ако наддава нормално за месец до сега, значи само се вкарваш във филми  Wink. Успокой се, давай ѝ да суче колкото и когато иска и нещата ще влязат в норма. Сега ако е хремава и носа ѝ е запушен, ще суче често и по малко.

# 527
Палмирка, и според мен е скок в растежа. Моята така сучеше начесто 2-3 дни и вчера събрах още една торба омалели дрешки Simple Smile И както искаше да цоца през час-два, ела да я видиш сега как си спи кротко, а гърдите ми преливат  Peace
Не се шашкай само, ще видиш, че всичко ще се оправи  Hug

О, страхотна е кърмаческата пижама  Flutter

# 528
Ох вече не знам на всичкот отгоре температурата не спада. Обще взето всеки месец е така първо суче много ,после преливам после не се пълнят толкова гърдите наддаваме добре но преди седмица бяхме на консултация, до другата има доста време. Мисълта ми е, че докато разбера, че не яде ще мине доста време, но да се надяваме ...че имам достатъчно кърма за момента.  bouquet

# 529
Palmirka, колко ви е температурата? Лекарят какво казва?

# 530
Здравейте от нас със Сиската Hug

Немога да насмогна бе момичета много пишете, а и аз предните дни по цял ден се занимавах с мрънкаща беба #Crazy по принцип ми е изключително кротка абе все дно няма бебе в нас обаче преди няколко дни голям рев цял ден вечерта до 3ч немога да я преспа следващия ден пак същото само че до 1ч. заведах я на педито и се оказа, че едното и ушенце е възпалено сега капим капки всеки ден днес последно и положението е ок слава Богу Praynig изписа ни и едно хомеопатични за неспокоен сън и раздразнения.
Вчера пък направо ми изкара акъла бях я сложила в кошницата и тя там си кротува от вчера обаче ново 20 мята се вътре направо се изпъва на мост и а напред а назад по едно време я виждам как се свлича от кошницата право към земята ама майка и нали е нинджа хванах я във въздуха не ми се мисли какво щеше да стане  Shocked

Честити празници на всички празнували и празнуващи! Бъдете живи , здрави и много щастливи!

Хайде лек ден, а аз се връщам да ви чета, че доста има ooooh!

# 531
Palmirka, колко ви е температурата? Лекарят какво казва?
37,6 не съм я водила на лекар , може да ме упрекнете  newsm78, но ще опитам сама да я сваля.При педито .....ще каже пак да пръскам нослето и ще и даде антибиотик , а аз ще и дам осцилококцинумм.Е ако видя че плаче и не я свалям утре съм в болницата, то там най-вече ни разболяват отколкото да оздравеем  #Cussing out .

# 532
  • у нас
Мишонка- трудна работа това  с кремовете без аромат. Тези, при които обикновено е пропуснат парфюма са за проблемна кожа- много чувствителна или нещо от сорта, но са специфична грижа- козметичните кремове макар и лек си имат Confused най-добре е да ти дадат тестер и да пробваш, защото тези които ти трябват на теб- предполагам хидратиращ или анти ейдж за млада кожа не се сещам нито един без аромат newsm78. Confused

някой пие ли бирена мая за кърма? newsm78 Рая отказва категорично цица и сега само цедя и и давам от шише ooooh!. Разхождам се из апартамента като крава вързана за агрегат Crazy. Прекарвам повече време с помпата отколкото с мъжа си и въпреки цеденето кърмата намалява Confused.... за съжаление стажа ми я научи да яде от шише и никой не е глупав да търси по-трудното Tired

# 533
  • София
Честит Имен ден на именяците и честита месечинка на дребусите  Hug  bouquet
За столчето за кола, ами ние купихме количка Recaro и съответно и стола ни е тази марка, аз съм много доволна, защото до сега само така се разхождаме, после просто слагам летният кош и така...като сертификат за сигурност е доста висок клас, дамаската е дишаща и негорима ,купихме и Isofix  системата и е много удобно и бързо, само слагаш и махаш, никакви колани и т.н., съответно сега смятам да купя следващият стол на Recaro 18-36 кг.
 Вече си имаме столче за хранене, такова което беше показала Гала на Кангаро, Симо е много доволен като седне и гледса от високо, а и на мама ръцете си почиват така  Mr. Green
  Оф от миналата седмица спряхме да се кърмим и съответно ми дойде  Close, то по-добре де, ама голям кръвоизлив, голямо чудо, бях се притеснила , но прочетох в нета, че е нормално и било от хормоните....оффф тез хормони и косата ми беше почнала да пада ама се подстригах и спря...а може и защото спрях да кърмя,ако изобщо имт връзка  newsm78
 Алхимика, дано да е само внушение, но ако не...еми поне вече знаеш какво те очаква... Peace

# 534
Palmirka, моят съвет е да намериш координати на добър педиатър във вашия град и да я види. Аз от Осцилококцинум досега полза не съм видяла с нито едно от децата. Ако не дай Боже бебето е този вирус, дето ние го караме в момента, трябва да прецени лекар какво да правите, че е много гаден. Не искам да те плаша, може и да е нещо съвсем безобидно, дано  Hug Hug

# 535
Palmirka, моят съвет е да намериш координати на добър педиатър във вашия град и да я види. Аз от Осцилококцинум досега полза не съм видяла с нито едно от децата. Ако не дай Боже бебето е този вирус, дето ние го караме в момента, трябва да прецени лекар какво да правите, че е много гаден. Не искам да те плаша, може и да е нещо съвсем безобидно, дано  Hug Hug

на нас Осцилококцинума ни подейства много бързо  Peace

# 536
oх,момичета направо ми се плаче- сега оставих 400лв. в мтел- такива са гадове изобщо не съм говорила,но с тези техни промени,ние ще плащаме.
отиде ми и столче и всичко  smile3511 smile3515 smile3514

# 537
Tommelise, мерси много, ще се поразровя по аптеките.
Палмирка, детето може да иска да суче по-начесто, защото не е добре. Ема е така, като е болнава. Все пак я заведи на лекар. Това, че има Т не е за подценяване, още повече че е малко бебенце. Дано не е нещо сериозно все пак. Peace
Дана, не ти е лесно с толкова болни вкъщи. Дано по-бързо се оправят. Hug
Яни, Део седеше в стола само по време на хранене. Добре  е децата да знаят къде е място за игра, къде само за папкане. А иначе тези столчета и масичка, дето Дана ги е споменала, наистина са много хубави. Те са съвсем мънички и са им удобни на малките дечица. Ето нещо от този сорт, но има и на по-читави цени. http://www.como.bg/baby/detski-mebeli/detski-komplekt-masa-7645.html
Изобщо никакви бебешки атрибути, а даже и самите деца до 4-5годинки не стоят добре на никой хол. Ама к`во да го пра`иш , нали са си наши  Joy
hahaha Т`ва ми хареса. Да така е, много се радвам, че Део си има стая и в хола вече няма детски играчки и други джунджурии.
Честит имен ден на празнуващите днес!
Честита месечинка на всички бебенца!
oх,момичета направо ми се плаче- сега оставих 400лв. в мтел- такива са гадове изобщо не съм говорила,но с тези техни промени,ние ще плащаме.
отиде ми и столче и всичко  smile3511 smile3515 smile3514
УЖАС! Shocked Shocked Shocked

# 538
gala, това за колко телефона е?

# 539
  • у нас
отиде ми и столче и всичко  smile3511 smile3515 smile3514
Shocked Shocked Shocked ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт