Палмирка,да не е скок в растежа

ние сме на етап подскачане - само иска да я държа и да рипа, а като я извадя от бънджито е рееев

. Успокой се, давай ѝ да суче колкото и когато иска и нещата ще влязат в норма. Сега ако е хремава и носа ѝ е запушен, ще суче често и по малко.
И както искаше да цоца през час-два, ела да я видиш сега как си спи кротко, а гърдите ми преливат 

по принцип ми е изключително кротка абе все дно няма бебе в нас обаче преди няколко дни голям рев цял ден вечерта до 3ч немога да я преспа следващия ден пак същото само че до 1ч. заведах я на педито и се оказа, че едното и ушенце е възпалено сега капим капки всеки ден днес последно и положението е ок слава Богу
изписа ни и едно хомеопатични за неспокоен сън и раздразнения.
, но ще опитам сама да я сваля.При педито .....ще каже пак да пръскам нослето и ще и даде антибиотик , а аз ще и дам осцилококцинумм.Е ако видя че плаче и не я свалям утре съм в болницата, то там най-вече ни разболяват отколкото да оздравеем
.
.
Рая отказва категорично цица и сега само цедя и и давам от шише
. Разхождам се из апартамента като крава вързана за агрегат
. Прекарвам повече време с помпата отколкото с мъжа си и въпреки цеденето кърмата намалява

, то по-добре де, ама голям кръвоизлив, голямо чудо, бях се притеснила , но прочетох в нета, че е нормално и било от хормоните....оффф тез хормони и косата ми беше почнала да пада ама се подстригах и спря...а може и защото спрях да кърмя,ако изобщо имт връзка 

Т`ва ми хареса. Да така е, много се радвам, че Део си има стая и в хола вече няма детски играчки и други джунджурии.