Столче за хранене ние ще ползваме от племенника (още някой спестен лев

Фата, аз все още си ги ползвам нощничките, даже ме е яд, че си взех само 2

alximika, съчуствам ти и стискам палци да не видиш 2 чертички точно сега... Мен все още ме е страх да си направя тест

Palmirka, на мен точно това дали болните и здравите деца се преглеждат в различни помещения ми беше един от критериите за избор на педи. И в тази връзка не мога да не похваля нашата

Рали, Дидо и той не искаше изобщо гърда, след като седмица и нещо беше на шише. Айла ме свърза с консултантка тук от пловдив и за две седмици го върнах изцяло на гърда

Съвет относно изцеждането мога да ти дам, да не спираш да цедиш, веднага след като спре да пуска. Аз всяка вечер се цедя, вече 3 месеца, че и отгоре и сама виждам как след около 4-5 минути помпане "на сухо" слиза следващата порция кърма (при мен - около 30-40 мл).
NKl, мъжо трЕсна малкия в гардероба една сутрин

И сега да се похваля, че днес бяхме на мерки и теглилки. Качили сме 900 грама и сме порастнали с 3 см

Сега да се оплача, че от 2-3 дни Дидо прескача по едно ядене през деня (обикновено това към 15:00). Насилвам го да хапва, но ако все пак засуче, то се отказва след 2-3 гълтока

И нещо, което много ме притеснява - снощи забелязах, че май лявото му краче нещо е извито навътре и нагоре

Оставям Ви сега, че някой дава зор за хапване...