Отговори
# 660
  • в мечтите си
Добро утро!
На всички ,които са пред дилемата с двете чертички стискам палци да е фалшива тревога  Praynig

diana.pd   синът ми го водихме при една възрастна акушерка на Д-р Борисова е майка,тя оправи пишлето му.Много съм доволна,а с това шега не бива.

За тв-то и мойто съкровище много гледа покрай брат си Sad ,което на мен не ми харесва ама хич.
След като спрях захранването ,мисля след няколко дни да стартирам пак с пюре от тиква.
За акането ми споделиха един вариант,който на много ще се стори неудачен,но вече се виждам в 1удо.Във водичката се слага малко мед /но подчертавам домашен/ и сутрин леко затоплена се дава на бебо.Знам за меда ,че е алерген.но ще пробвам,вече нищо не помага  ooooh!

Иначе при нас е лудница.Ствам по няколко пъти на нощ,не се наспивам и това си е.Мисля поне днес да съм на лунна диета,и да влизам в някакъв режим.
Някой правеше диетата с живо,моля да сподели има ли резултат.Лятото съм кръстница и ми се иска до тогава да съм във форма.

Гале не си давай парите за игри няма файда,обирджиииии  Whistling
За сега това е.
ААА и си взех количка от продавалника.Като нова е и  съъм съгласна да рискувам.Пък ако не сполуча ще взема друга.
Лек и слънчев ден...тук е една мъгла пуууу

П.П. Честита половин годинка!Да е жив и здрав малкият човек )

# 661
Хей, аз нямам време да ви видя и да си видя даже и бебето тия дни, само го кърмя и иначе все около каката се въртим. Тя се влоши, вчера щяха да ни приемат в болница, но с оглед на това, че е алергична, сега сме си у дома и пробваме ново лечение. Благодаря ви за положителната енергия, надявам се да се оправим скоро  Praynig Hug

beb4o_fb, леле, дано при вас не е станал гаф, че не искам да си представям какво е с 5 деца, както са ти "предсказали"  #Crazy

# 662
Добро утро!  bouquet
Dana_2010 , дано се оправи вече малката. Стискам палци да не стигнете до болница, знам колко е гадно там, а и други две дечица имаш...Оздравявайте бързо! Hug
Стиснати палчета и на всички, които имат нужда да видят отрицателен тест!
Днес май пак ще е мъгливо и неподходящо за разходки. 

# 663
Здравейте момичета:)))
Честити месечинки на празнуващите:)))
Гледам, че и моята мадама се е появила на първата страничка- благодаря за което  bouquet
Тези дни влизам само да хвърля един поглед, защото с това слънчево време излизаме в 11 и се прибираме в 5 #Crazy
Моята коса също пада много-цели кичури, но фризито ме предупреди че така ще стане.
Вчера захраних дребната с малко картофче-май й хареса, днес пак ще й дам.
Момичета вие мажете ли със зехтин и доволни ли сте? Свекито ми домъкна един и се чудя дали да го тествам.
Dana_2010-дано бързо да оздравее каката Praynig
Приятен ден и весели разходки:)))

# 664
Момичета вие мажете ли със зехтин и доволни ли сте? Свекито ми домъкна един и се чудя дали да го тествам.
Аз лично- не, при толкова много качествена и дерматологично тествана козметика за бебета.
А зехтина ползвай за салати, не го връщай на свеки.  Mr. Green

# 665
Добро утро  Hug !
Деси,честита месечинка на Ванко,голям мъж е вече той  Mr. Green !  Hug
Данна да се оправяте по скоро  Heart Eyes  Hug!
Илик123,да ми напишеш на лични домашна рецепта за пюре от картофи,че аз която исках да захрана от рано, до никаде не стигнах  Mr. Green .Купешки неиска, да я пробвам с домашни!
Мъниче,ще направиш ли нова темичка?Ако нямаш време ще копнем старата,пък ще оправяме после  Peace!
Димяни,малките са страхотни сладурки!През толкова трудности мина,но...си заслужава всяка една сълзичка,прелестни са  Heart Eyes  Hug!
Много поздрави имате от Е.Л.,чете че е на очни,скоро ще се включи!  Heart Eyes
Емили не е писала скоро,дали е минала операцията на Алекс  newsm78 ,Руби изчезна с Божи и тя,толкова много момичета ги няма  newsm78 ,дано всичко е наред тях!
Лек ден мами и бебета  Mr. Green Mr. Green  Mr. Green ,въздушни целувки   bouquet !

# 666
  • София
Добро утро! Dana_2010, дано се оправи детето, че е много кофти - моите и трите бяха болни едновременно, като с Арзу бяхме на косъм да влезем в болница и знам какво ти е...Прегръщам те, бъди силна Hug
Момичета, надявам се да не е станал гаф, но ще си купя хапчета за всеки случай. От вчера вече официално не кърмя (не се изцеждам, че вече за цял ден събирах по около 90-100 мл), пих Достинекс и там пише, че се увеличава вероятността от забременяване и вечерта...хоп, ама и ние сме едни smile3538

mishe-shishe, аз също не използвам зехтин Peace

# 667
Аз лично- не, при толкова много качествена и дерматологично тествана козметика за бебета.
А зехтина ползвай за салати, не го връщай на свеки.  Mr. Green

И аз да се включа относно зехтина PeaceВ момента по препоръка на педиатъра я мажем след баня със зехтин екстра върджин/ без да е преварен/Има суха кожа подобно на снежинки по коремчето и гърдичките Rolling EyesАко не подейства ще ни предпишат нещо лечебно!Преди това мажех с олио на corine de farme,но прочетох във форуми че не било хубаво да ползваме олио и то всеки ден по цяло тяло ThinkingСпрях олиото и резултата е на лице-суха кожа Rolling EyesОт зехтина все още не виждам резулта -ползам от няколко дни newsm78

# 668
  • София
mixilena ,знам че е изцяло твой избор ,но не прибързвай с меда .Казвам го само защото брат ми го алгизираха така като бебе.

# 669
  • Варна
mixilena ,знам че е изцяло твой избор ,но не прибързвай с меда .Казвам го само защото брат ми го алгизираха така като бебе.
По-добре пюре от сливи, круши, тиква или каквоот мислиш че ще подейства отколкото мед. Аз бих избрала  по-малкото зло.

Зехтин, ползвам само в кухнята. Мажа бебо с бебешко олио.
Дана, дано по-бързо се оправя детенце.
Бебчо, Алхимика, ако има и други като тях да се спотайват  Wink дано ви се размине мацки. Инак да ви е яко д..то.

# 670
  • София

Бебчо, Алхимика, ако има и други като тях да се спотайват  Wink дано ви се размине мацки. Инак да ви е яко д..то.
Joy Joy Joy - то моето е яко, ама само като килограми Joy Joy Joy

# 671
  • В царството на мечтите
Аз да си кажа мнението за зехтина моята бебта и излизат пъпчици от него май не и понася.

# 672
  • Варна
Joy Joy Joy - то моето е яко, ама само като килограми Joy Joy Joy
Ааааа, не вярвам, ний всички сме си убави. Онази вечер се пооглеждам оттук оттам и си мърморя че трябва да правя упражнения и за корем, и за крака и дупе. А мъжо ми вика я не разваляй хубавата жена  Joy Joy

# 673
  • на североизток
Ако не знаете как се гледа бебе, ето ви малко инструкции  Laughing
http://www.hemmy.net/2008/02/08/baby-warning-instructions/

# 674
Добро утро,

аз мажех бебка със зехтин около месец-месец и половина ,като новородено. но то идва един момент ,в който тялото се пренасища и спрях. от тогава само главата съм и мазала.
а сега вече почти с нищо не я мажа,кожата сама да си регулира омазняването- е ,мажа гънките,че те при нас са бая ,а и са дълбочки  Mr. Green

Vesi_evi, добре дошла в клуба с бънджитата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

бебка спи в люлката и я чакам да става и да излизаме,че май е хубаво времето

Кой искаше АКТИВНА ГИМНАСТИКА- ЕТО ЗА 20 ЛВ.

Общи условия

Активация на акаунт