Отговори
# 465
Фентъзи,да,ще го направя това в най-кратък срок, просто такъв сюрприз днес,че нямаше на къде. Ами ако тръгна утре да раждам-нямам още такава карта. ooooh! Какво правят тия тук,не знам, открих,че болничните ми предните две години са били само от педиатъра,а четох,че той не изисква ЛАК,а вписва някакъв номер на детето, ама това не оправдава сегашните ми болнични,откакто съм бременна. ooooh! Ужас, а не съм била и наясно, че се изисква такова чудо,защото тук никой не ти го казва това, а 2006 г, както чета май наистина не се е искало почти. Дано наистина не стане някоя магария, защото фактически аз на никой не мога да си кажа,че нямам ЛАК, а съм в болницата за раждане например,защото ще ме питат как ми е издаден 45 дневния, а аз не мога да отговоря, т.е. тия тук идиоти ще ме прецакат мен. Ух,приключвам,че на мен самата ми писна вече, то не бе смотана история, не бе чудо.

# 466
clover_d ,да ти е жив и здрав рожденика,да слуша много и да помага за бебчето.
[bммм333][/b],много се радвам че писа как сте с бебона,дано и другите мами вземат пример от теб,бързо да наддава грамчета принцесата и другата седмица да сте си в къщи.
огнена и аз като раждах преди шест години не са ми искали амбулаторна карта,това нововъведение стана някъде преди 3-4 години, вече нямам спомен ,даже навсякъде пред лекарските кабинети си бяха налепили бележки с текста-''болнични се издават само с амбулаторна карта''.Болничните се вписват в нея заради евентуална проверка,просто някои доктори са по съвестни в това отношение.
беба,това за хепатита и кафемашините ми се струва пълна глупост,само в Стара Загора ли има кафемашини, а аз имам познати,собственици на такива машини слага се само минерална вода,а почистване се прави при всяко зареждане,защото се запушват каналчетата.Просто нямам думи вече-то не беше от водата,после от бирата,от рудниците, а сега и това.Не се заемат да правят някакви обстойни изследвания, а гадаят.
Лори чакаме те. Hug

и да ви сложа едно кафенце с това което си хапвам всеки ден и то по много. Heart Eyes

# 467
огнена стихия мисля че няма да имаш проблеми, щом са ти изплащали всичко от НОИ-няма страшно. Аз също нямах такъв картон, защото никога не съм ползвала болничен и доки ми каза, че трябва задължително да си направя. Не го мисли, направи си нов и така Hug
mmm333 браво на малката принцеса Heart Eyes Бързо да се прибира вкъщи. Дано и другите мами да драснат някой ред newsm78
Нещо Лори ми се губи, нали днес се прибираше Rolling Eyes
Купих си арника, мамите които я пият ще споделят ли как? Четох за 1Х5 зрънца или 2Х3 зрънца newsm78 Има ли значение, че е 9CH?

# 468
Тотони, аз се включих, но явно всеки бърза да си каже каквото има да казва и не се доглежда, не ми се случва за първи път Peace
Тук се отразяват постовете на определни хора Confused

Напълно съм съгласна с Надеждата!!! А и това е причината да не пиша толкова често тук! Confused

Та така! Ще опитам да си задам въпроса от снощи, който никой не отрази! Разглеждах някакви възглавнички, та се зачудих от кога се започва ползването на такава? Извинявам се ако се повтарям, но не си спомням дали сме го обсъждали!

мале, ама сте сръдли  Heart Eyes
Пишете въпросите с друг цвят и шрифт. Възглавницата май пишеше от 3 месец.
Ами бъдете по-упорити, ама както Бенджи е писала ние не знаем всичко.

Все едно аз да се сърдя, че като тръгна на преглед не ми се стискат палци на 5 страници. Абе хората ги подгонили контракции, бумащини и какво ли още не.
Бъдете по-упорити и питайте по няколко пъти!

детелинке, честит рожденик!

МММ3333, браво!

Лиленце, за какво са ти очила и лещи? Нищо не мисля да нося.

Връщам се да чета.

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 14:40 от Тодорка Боева

# 469
Пишете въпросите с друг цвят и шрифт.

И това не помага!!! Naughty Joy

# 470
desitacheva аз един ден докато се внасях в Токуда за преглед и попаднах точно докато дозареждаха такава машина, тази на 1 ет. до банката, много гадно изглеждаше, този резервоар с водата - просто нямам думи. Не знам дали от там идват нещата, но аз не пия вече от автомат, след като видях това нещо. А колкото до гадаенето, не знам защо така се получава, нали уж взимат проби, изследват... Тази статия може и да е нарочно написана с цел атака към незаконните кафемашини де.

мерси за кафенцето, шоколад и аз си хапвам  Blush

# 471
  • София
Привет и от мен:) Честита радост на МИМ   bouquet

Относно възглавничката- аз няма да слагам, може ми само една Калъфка в началото, ще съгласувам с педиатърката от кога се слага.

Относно ЛАК- аз имам три  Blush- една от детските ми години, която пазя заради разни изследвания, през които съм минала, и две от по-ново време, защото бях затрила едната. Много лесно си я извадих третата, купих я от поликлиниката и личната я завери. Без нея болничен не са ми издавали.

За арниката не мога да помогна, защото не пия.

Аз днес бях в Шейново и се запознах с акушерката, която съм избрала да ми води раждането. Много съм доволна от срещата и отношението, вижданията ни съвпадат. Само се притесних, че според нея бебо не е много голям, за разлика от майка му, която качи 22 килограма досега. На ехограф никога не са ми казвали колко тежи. Ако знаете бъдещите татковци какви капии бяха, родилките се държат на положение, татковците едни зелени- пред припадък...

# 472
Имам чувството, че всяка зима изкуствено ни психират с разни болести, нови щамове и епидемии. То не беше луда крава, антракс, птичи и свински грип, сега хепатит, пък и за шап говорят. Как пък всяка година по едно и също време бе  #2gunfire  Все си мисля, че зад всичко това стои някоя фармацевтична компания или ни замазват очите с болести и епидемии за да ни отклонят вниманието от нещо друго. Преди няколко дни даже говореха, че сега щели нови и още по-люти щамове да излязат. То тва стана като в модата - вече и за гриповете можем да кажем, че са есен/зима 20...г. Баси.... #2gunfire #Cussing out

# 473

Лиленце, за какво са ти очила и лещи? Нищо не мисля да нося.

Връщам се да чета.

Хи-хи, ами за да мога да си видя бебето добре като се роди  Mr. Green Зависи кой с колко диоптъра е, предполагам. Аз съм с -4 и си представям колко комично ще бъде: беба се ражда,  а майка й маха с ръце, присвива очи и вика: къде ми е бебето?  Joy Пък и не съм свикнала без лупи или лещи, сигурно ще се пребия сто пъти в болницата. Аз и в последно време съм си доста тромава и непохватна и целите ми крака вече са в синини  Simple Smile

# 474
 Joy  :hahaha:Lily ,много ме разсмя,макар че то не е за смях.
maria_m много си права,от всякъде ни тровят,за да си пробутат новите лекарства и не само това на пазара веднага се появиха хиляда вида антибактериални гелчета и тем подобни и хората от страх за здравето си купуват.И има нещо друго-как установяват,че ще има нова грипна вълна,а в същото време нямало още болни от грип.Едно време имаше само  настинка,пиеш си аспирина и аналгина и ти минава, а сега и с антибиотици няма оправяне. #2gunfire #2gunfire
А колкото до гадаенето, не знам защо така се получава, нали уж взимат проби, изследват... Тази статия може и да е нарочно написана с цел атака към незаконните кафемашини де.

-нищо чудно сега това се очаква.

# 475
  • Mostly in my mind
аз съм с лещи и мисля с тях да си раждам, ако нещо не е проблем разбира се

# 476
Само ден и колко неща са станали ...
mim честита дъщеричка. Да е жива и здрава
mmm333 скоро да сте гушнати и у дома
На всички мами с дати- стиснати палци всичко да мине без проблеми.
JJuleto не се шашкай за секциото. И аз съм се нагласила за нормално, но нещата май отиват към секцио.Може пък да е за добро. Ще чакам отзивите ти за креватчето, дано наистина си заслужават парите. Иначе и аз не съм много очарована от лекциите на 9 месеца, но в петък ще ида на тази за нормалното раждане, защото хем ще ми е за сефте, хем и не съм загубила надежда Simple Smile
clover да ти е жив и здрав малкия юнак.

# 477
Аз съм (бях) с -4.5 на едното и +0.5 на другото - смесен астигматизъм. За лещи съм, ама не слагам, а очила имам да виждам от последната банка в катедрата до дъската и обратно, но само в седнало положение. Тръгна ли с тях по улицата съм се пребила.

Като чета разказите на януарките, масово плачат като чуят бебчо да изреве. Пак ще е размазано, дали от сълзи или от диоптер. Но това е както си го решиш.

Пак да кажа, не е важен диоптера, а очното налягане!
Някой  беше ходил на преглед за това и писа в предишните теми.

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 15:52 от Тодорка Боева

# 478
Lily_G - а доктора какво казва относно състоянието на очите ти  за нормалното раждане newsm78, иначе това не е шега работа Naughty(макар,че и аз се разсмях Laughing)

А сега зарежете тази ЛАК (която я искат на всякъде) и да ви пиатам аз не са ли ви казали че трябва да имате Здравна Карта за дете,когато постъпвате в болницата за раждане?
На мен ми исикат таква в болницата в която ще раждам (в нея се вписват всякакви изследвания и в последствие на бебето, инфо за родители и т.н.) - пак от книжарница съм я купувала!
За възглавничките -  не съм слагала на първото си детенце, използвах сгъната пеленка и задължително го въртях ту на ляво, ту на дясно, за да не му се сплеска главичката  само от едната страна Simple Smile

А ако спрем дружно да "Отразяваме" постовете на леля Ласи, ще видите как няма да има оплакващи се hahaha

# 479
Lily_G - а доктора какво казва относно състоянието на очите ти  за нормалното раждане newsm78, иначе това не е шега работа Naughty(макар,че и аз се разсмях Laughing)

А сега зарежете тази ЛАК (която я искат на всякъде) и да ви пиатам аз не са ли ви казали че трябва да имате Здравна Карта за дете,когато постъпвате в болницата за раждане?
На мен ми исикат таква в болницата в която ще раждам (в нея се вписват всякакви изследвания и в последствие на бебето, инфо за родители и т.н.) - пак от книжарница съм я купувала!
За възглавничките -  не съм слагала на първото си детенце, използвах сгъната пеленка и задължително го въртях ту на ляво, ту на дясно, за да не му се сплеска главичката  само от едната страна Simple Smile

А ако спрем дружно да "Отразяваме" постовете на леля Ласи, ще видите как няма да има оплакващи се hahaha

не са ми искали такава карта, издадоха ми епикриза с всичко правено по детето, после педиатърката издаде здравен картон, като тези, които и ние сме имали като малки.

Общи условия

Активация на акаунт