Отговори
# 555
Ади, дано се оправя детенце и не е нещо сериозно  Hug

Ние отиваме да се подготвяме психически за поставяне на апликатора...имам общо 3...после два дни почивка и после - Гиназола  Sick

Лека вечер на всички  Hug

# 556
Добра вечер майчета-аз чета и готвя и то стана утре Rolling Eyesднес ходих при нефролог и се оказа ,че имам камък в левия бъбрек 55мм, който ще лекуваме след бебка обаче,но кървенето не е от това,сега остава загатката от къде е тогава newsm78както и да е казаха за кръвното максимум литър течности на ден и спокойствие,а отоците били от това,че бебка притискала някакъв нерв в таза Thinkingаз също имам ниско долу болки,но не са силни,ще помоля за едни палчета утре сме на преглед Praynigмного се радвам за нашето талисманче-дано скоро да си я вземат,честит празник и на детелинката-да ти е здрав и много послушен  bouquet

# 557
Благодаря момичета за отговорите  Hug   bouquet
 Опитах се и аз да намеря повече информация в интернет за тази имунизация против тетанус, но няма много мнения.Прочетох само за 3 или 4 момичета от форума които са си я направили (и те случайно или не са от Варна като мен и може и да сме при един и същ АГ) и споделят че не вреди на плода.Все пак ще се консултирам и с друг лекар и ще реша какво да правя.
  И да ви попитам още нещо искам, въпреки че някой мами вече са споделяли.Имате ли коластра вече?Аз момичета се събуждам всяка сутрин с големи петна по потника или тениската с която спа и това е поне от месец насам  Embarassed .Направо по някой път се притеснявам като съм с по тънка блузка и съм някъде навън да не пропусне и да се изолжа  Blush

# 558
Честито ни талисманче!    Живо и здраво да е ! И майката много щастлива!     bouquet newsm53 newsm10  Хайде палчета, за който ги искаше! 

# 559
  • Русе/Germany
Мами искам да попитам нещо тези които са в болничен, не този 45 дни преди раждане.
Имате ли вече внесени болнични в НОИ за месец декември???Аз все още нямам и се чудя дали заради приключването на годината, дали моята счетоводителка се е забатачила или и аз не знам.

# 560
Джуджонки  Hug , толкова ми липсвахте, безкрайно  Hug Hug Hug

Няма смисъл, утре ще чета подробно, но сега пегледах иииииии

ЧЕСТИТИ НИ БЕБЕНЦА ЙОАННА И РАЛИЧКА-ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ТЕ И МАЙЧЕТАТА НИ

МИМ ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ИЗОБЩО, БЕБАТА Е СИЛНА И МНОГО СКОРО ЩЕ Я ИЗВЕДАТ  ОТ СТЪКЛЕНА КЪЩА  Hug

Изкарахме си супер, намръзнахме се едно хубаво, но пък с удоволствие. От вчера имам едни много неприятни болки в корема, надолу, но  май вече ни е време.
На всички мами с добри новинки  Hug Пчеличката да не се притесняваш изобщо за пъпната връв  Hug Фентъзи да се оправяш бързо  Hug
Иначе гледам сме почти в пълен състав и куку пипи е с нас все още.
Страхотна ни е и темичката
И за завършек една дружна прегръдка за всички Ви муцки сладки  Hug
До утре след обяд, че имаме пробелем и с нета и ще викаме фирмата  Hug

# 561
Лорин , добре дошла, чакахме те с нетърпение !   newsm53 newsm51 smile3503

# 562
  • София
Благодаря момичета за отговорите  Hug   bouquet
 Опитах се и аз да намеря повече информация в интернет за тази имунизация против тетанус, но няма много мнения.Прочетох само за 3 или 4 момичета от форума които са си я направили (и те случайно или не са от Варна като мен и може и да сме при един и същ АГ) и споделят че не вреди на плода.Все пак ще се консултирам и с друг лекар и ще реша какво да правя.
  И да ви попитам още нещо искам, въпреки че някой мами вече са споделяли.Имате ли коластра вече?Аз момичета се събуждам всяка сутрин с големи петна по потника или тениската с която спа и това е поне от месец насам  Embarassed .Направо по някой път се притеснявам като съм с по тънка блузка и съм някъде навън да не пропусне и да се изолжа  Blush

Ами само ведъж една капка от дясното зърно...дали е нормално, наличието на коластра ПРЕДИ раждането, показател ли е за наличие на кърма по-късно?

# 563
Джуджонки  Hug , толкова ми липсвахте, безкрайно  Hug Hug Hug

Ей, маймунке, и бисквити не сме яли докато те нямаше да знаеш!  Hug
Вземи да се похвалиш къде беше, какво прави...
Ето виж и Куку Пипи те е чакала!  Whistling

Мим, сигурно е тежко, но всички сме с вас и стискаме палци бързичко да наддавате и да се прибирате вкъщи!  Hug

# 564

За Пипи  newsm51

На ски естествено  Flutter , някои караха, други само ги гледахме със завист  hahaha затова пък с кокера поседяхме доста време пред камината, почти изчетох питър пан и станах още по - дебела  Mr. Green
Айде цунки   bouquet

# 565
Много благодаря!     kiss newsm53

# 566
# 567
 Joy Лори добре си ни дошла! Hug Както винаги отново внесе свежест в темата! hug

Little Evil преди време и аз питах точно същото и консултантките по кърмене ми отговориха, че е нормално през 2 и 3 триместър да има коластра,както е нормално и да няма Laughing Т. е наличието й,или неналичието й не е показателно за по-нататъшно кърмене Wink. Интересното е,че преди (6,7 месец) и аз имах,а сега изобщо newsm78 Странна,бременна работа Laughing

# 568
Little Evil, и наличието на коластра и липсата на такава е напълно нормално.Това по никакъв начин,не определя дали ще имаш кърма или не.
Лори, още веднъж -добре си ни допшла... Hug

# 569
  • софия
Лори  Hug Hug Hug

Аз от вчера вечерта/през ноща съмс ужасни болки в кокалите ниско долу на свивките на краката...  (ако е на коакалите, де) или срамните кокали или както там се казваше, направо е ужасно, а като седя и като стана имам чувството , че ако не си хвана корема, бебето ще изпадне... днес цял ден ми е такова...

А това за което говорите, аз също го имам от няколко месеца вече, в началото беше капчица 2, а сега ако си стисна като за цедене гърдата направо си почича от няколко дупчици.... и първата бременност ми беше така, а кърма имах много после, ако има връзка, разбира се !

Общи условия

Активация на акаунт