КГБ = Клуб на Готините Баби - 106

• 45 794
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Шпунц, Гъбче, мерси за кафенцето!
Аз съм "в командировка"  при внучо. Гледаме се болни. Дяволът чу като писах, че се оправил като птица Феникс. Моментално след това пак го тръшна, този път и с обриви и разстройство - за разкош. Имало било някакъв такъв вирус.
Та така. Затуй липсвам.
Ще видим какво ще става занапред.
Хайде, бъдете мноооого здрави!

# 91
  • София
Добро утро!

Шпунц, Гъбче, благодаря за кафенцето. Винаги го пия с удоволствие. Закуската я подминавам, макар, че е изкусителна.  Laughing

Здравче  Hug, гушкай го малкото сладурче и дано много бързо да се оправи. Обривите сигурно са от някаква храна...   Скоро да ни съобщиш, че вече е добре.  Praynig

Днешният ден се очаква топъл, но и дъждовен та се чудя и аз на къде да подхвана. Имам и аз задачки. След малко потеглям. Чао, до скиф.  Joy

# 92
Здравейте момичета! Heart Eyes
Който късно ляга- късно става! Grinning
Шпунц, Гъбче, благодаря за кафето и особено за към кафето! tooth

При мен- нищо интересно, ежедневните грижи и задължения.
Прострях на мама ми прането, след среднощното къпане и към 12.30 ч. тръгвам за зъболекарката!!! Joy
Вчера купих една тарелка кадаиф, направих му сироп, чакам малко да се охлади, че пише да не се залива с врял, ще го залея, да е готов като се приберем довечера.
Десерта да е на лице, пък за ядене ще сме на "обери хладилник" след гала-вечерята! hahaha

Приятен ден и пишете, че като се върна да има какво да чета, а и да знам какво сте правили докато аз съм "зяпала" на стола на зъболекарката и да ви кажа с колко ми е олекнал джоба!
Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 11:37 от Tani-ta

# 93
  • София
 Леле мале ,не мога темата да открия.... Ние сме граждани,въртим пералнята нон стоп и поразходихме децата из кална Дружба. Танита сори,толкова от мен материал. Ти много ли зяпа при зъбарката?
 Мравче ,аман от болести и вируси ..... Дано бързо да си възвърне усмивката Йо-йо и да закрепне. Peace
 Жабче ,ти питай какво не знаеш в училище ,не е срамно.
 Яжка  #Cussing out ядосах се с твоите перипетии със здравните власти,ега ти и недомислиците. Кръвоизлив е все пак ,спешно е. Успокой се ,ще мине и това и не се ядосвай с прости хора....
 Дидия ,Мери дружно зачезнахте. Rolling Eyes
 Гъбка честит ви нов член на фамилията.
 Римар бързо да изписват Гери. Ти не се ядосвай в службата,не си струва......аз късно го осъзнах,че съм горяла и хвърчала и накрая..... Twisted Evil

Миме когато е за децата ми се готви ,но сами като сме не ми идва музата. Иванчо на колко месеца стана.
 Янче,калена ама все пак се пази. Hug

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 18:29 от Шпунц

# 94
Шпунц,Маринче  не съм зачезнала никъде.
Само вчера не съм писала, но пък съм чела  Grinning
Имах доста задачки да свърша из нета и накрая се уморих и не ми се пишеше  .
И аз пожелавам бързо оздравяване на болничките, но то през този сезон е така.
Жалкото е, че вече вирусите не са само през този сезон, а целогодишно.
Ама нали трябва да печелят фармацевт. компании   Thinking
Танче, колко те одруса зъболекарката.
Аз допичам един черен хляб, нещо му станах много майстор,ама не само на правенето , а и на яденето
   Mr. Green

# 95
  • София
Добър вечер и от мене.
За болестите - нещо всеки от всякъде само за болести говори.
Лекарствата ли така са направени за да лекуват едно и да водят нова болест?  newsm78
Или пък от некачествена храна ни падна имунитета на всички?
Ани си е в къщи, та  ако зачезна - извинена съм.
В момента гледа снукър оттатък.
Взела си е изпита по предприемачество.
А сутринта видях по ТВ реклама на Якобс 3 в 1 с овцете. Бях ви писала, че тя прави косите на участниците в нея/само на хората/.

# 96
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравейте , дружки!   bouquet
Минавам на отчет.  Laughing
Днес мина неусетно курса , писахме сами с 5-6 изречения са семейството.
справих се перфектно , само с една грешка , че на бг може да кажеш
"големи сини очи" , ма тук не тук е "големи И сини очи" ,
та всъщност това И само бях пропуснала.  Grinning
Еееее днес съм доволна от себе си , имам и муи биен хахахах ,
демек много добре.  Blush
ПоФалих сЪ.  Mr. Green
Шпунц , никак не ме е срам и питам даже. Е верно , че даскалката ме разбира
като питам и ме поправя как правилно да задам питането.  Peace
Бе , мамка му и език , ще го науча , да не е по-велик от мене.  Joy

# 97
Здравейте момичета,

аз съм нова във форума и се записах предимно заради една моя позната, тя е бременна, но има проблем със сърцето, някой добър кардиолог да знаете ?

п.с. ако някой го интересуват продукти от алое вера, че бях чела, аз съм дистрибутор, но ми трябва надценката, даже ще видя и за сърцето има един продукт, за бременни става, ще го взема на моята позната, ама надали ще е рашаващо, то е сериозно нейното положение, поне няма да стане изведнъж

# 98
  • София
Здравейте момичета,

аз съм нова във форума и се записах предимно заради една моя позната, тя е бременна, но има проблем със сърцето, някой добър кардиолог да знаете ?

п.с. ако някой го интересуват продукти от алое вера, че бях чела, аз съм дистрибутор, но ми трябва надценката, даже ще видя и за сърцето има един продукт, за бременни става, ще го взема на моята позната, ама надали ще е рашаващо, то е сериозно нейното положение, поне няма да стане изведнъж

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 99
  • София
Жабката, то така се учи - с питане, няма страшно.
Помня като учех в Москва, в у-щето имаше доста чужденци от цял свят.
Решиха да направят някакви курсове по руски само за новите - като начинаещи първата година.
Учехме падежи, спрягахме глаголи.  В моя курс беше и Енхбаяр Суренджавен от Монголия.
Той до миналата година беше президент на държавата, даже идва с делегация тук, издириха ме от президентството  да се видим с него. Та в Монголия се говори някакъв развален руски. Карат го да каже изречение за нещо  си - че пътува на  някъде с автобус.Целта е да употреби правилния падеж на думата автобус  - я ехал автобусом.
Но Ени не може да загрее какво и след дълбокомислено мълчание заяви - не обичам автобус, не ща го - Не хочу автобус, люблю трамвай. Дълго време после се смеехме колко е находчив. А накрая завърши литературен университет и до президент стигна.
Римар, не се чуди. Госпожата е объркала темите.
Зойка, приятелката да се регистрира при очакващи бебета - има за всеки месец.
А за алоето - има си тема в здравния подфорум.

# 100
  • София
Танче, май днес няма много маТриал за четене. Пълно затишие.

Аз днес ходих до личната лекарка за направление за очен, че не съм ходила от сумати години. После се подписах в бюрото на труда, поворих си общи приказки с посредника и тръгнах да прекосявам цяла София. Между другото купих билети за "Малкият Мук", та утре малкият хулиган и майка му ще го гледат в Младежкия театър. От понеделник юнакът е отново при мен, приготвила съм му нови игри и занимавки, че бързо му омръзва всичко и го хваща бесовицата.  Joy Да е жив, и здрав, ама с него няма миг спокойствие. Само лудории, кротва малко преди да заспи като му чета книжка.  Laughing

Жабче, браво на теб! Ася, къде я гледаш тази реклама? аз нещо не съм разбрала. Римар, и аз се чудя защо този въпрос е зададен точно на нас. Или може би защото сме баби и имаме нужда от "ремонт" на организма с хранителни добавки като алое вера....  newsm78

А сутринта правих един бюрек от турската кухня от блога на момичето, чийто линк даде вчера Тути. Много вкусно стана и се хареса у дома. Ето да го видите.

http://angellovescooking.blogspot.com/2010/11/bacon-and-spinach- … -bread-borek.html

# 101
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
..... Римар, и аз се чудя защо този въпрос е зададен точно на нас. Или може би защото сме баби и имаме нужда от "ремонт" на организма с хранителни добавки като алое вера....  newsm78 ....

Joy Joy Joy Joy Joy 
Има кой и как да ни ремонтира , нЕма да чЕкаме на алое вера-та , я.  Joy
Уф , че се разсмях.  Joy

# 102
  • София
..... Римар, и аз се чудя защо този въпрос е зададен точно на нас. Или може би защото сме баби и имаме нужда от "ремонт" на организма с хранителни добавки като алое вера....  newsm78 ....

Joy Joy Joy Joy Joy 
Има кой и как да ни ремонтира , нЕма да чЕкаме на алое вера-та , я.  Joy
Уф , че се разсмях.  Joy

Абе, мацката не знае, че ние си имаме в своите редици такъв човек и нямаме нужда от нея.

# 103
  • София
Какво ли става с Мая?
Отдавна не се е обаждала.
Маяяяяяяяяяяяяяяяя....
Марина, рекламата беше в сутрешния блок на БТВ. Предполагам и по др. тв ще я пускат от време на време.
А за Зойка не се чудете.
Нали в Гугъл БГ мама излиза винаги първа - мушнала се е тук жената.
Постепенно ще разбере кое-къде.

# 104
  • София
Айша, видях Майчето на клона вчера или онзи ден, но не писа. Надявам се вече да е много по-добре.  Peace

Ще се загледам аз в тази реклама, не съм им фен на рекламите аз, превключвам на друг канал обикновено. Нотази ще я дебна.  Laughing

Голям майтап с тази мацка и предложенията й.

Яжка, как си днес? 

Общи условия

Активация на акаунт