Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 818
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Момичета искам нещо да ви питам без да ми се смеете  Embarassed Дали в момента си се смеете като мен защото на мен ми се схвана вече ченето от смях или аз нещо не съм добре и няма да е лошо да взема да посетя джипито си за направление за психиатър  ooooh! ooooh! ooooh!

# 122
  • Варна
Момичета искам нещо да ви питам без да ми се смеете  Embarassed Дали в момента си се смеете като мен защото на мен ми се схвана вече ченето от смях или аз нещо не съм добре и няма да е лошо да взема да посетя джипито си за направление за психиатър  ooooh! ooooh! ooooh!
недей я безпокой  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 123
  • София
Бобо, по повод твойта кихавица, виж какво намерих:

Защо казваме "НАЗДРАВЕ", когато кихне някой?
Преди много време хората смятали, че има връзка между името и кихането. У някои племена съществувал обичай жрецът или знахарят да произнасят безкрайна поредица имена, докато бебето кихне. Това било знак за истинското име. Други племена вярвали, че враг използва името на кихащия, за му стори зло. Ако някой обаче бързо казвал "наздраве", злото било отблсъквано.
Така, че ние тука във форума ще ти казваме нонстоп "Наздраве", та за утре да си свежа като минзухарче.  love001  love001  love001  love001  love001

Ееее, кво ми трябваше да си кажа, взехте ме за мезе! Шегичка! Много сте мили, трогнахте ме! hahaha hahaha hahaha Ама аз пък ще взема да изпълня всичките ви рецепти и твойта и на Каламитси и на Вени и ако не се натряскам от тия конячета и червено винце, утре от мене по-голяма свежарка няма да има!  Crossing Arms

Ако ти трябва компания, викай! Винцето е от мене, хремата от тебе! Ще си пиеме и ще си кихаме дружно!

love001  love001  love001  love001  love001
Голяма сладурка си ти!  Hug Искрено ме развесели, като си представих каква ще сме картинка - ще си пием и ще си кихаме, докато се разхълцаме!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 124

На индийка нишка сме, след тебе.. hahaha hahaha hahaha

# 125
# 126
Бобо, по повод твойта кихавица, виж какво намерих:

Защо казваме "НАЗДРАВЕ", когато кихне някой?
Преди много време хората смятали, че има връзка между името и кихането. У някои племена съществувал обичай жрецът или знахарят да произнасят безкрайна поредица имена, докато бебето кихне. Това било знак за истинското име. Други племена вярвали, че враг използва името на кихащия, за му стори зло. Ако някой обаче бързо казвал "наздраве", злото било отблсъквано.
Така, че ние тука във форума ще ти казваме нонстоп "Наздраве", та за утре да си свежа като минзухарче.  love001  love001  love001  love001  love001

Ееее, кво ми трябваше да си кажа, взехте ме за мезе! Шегичка! Много сте мили, трогнахте ме! hahaha hahaha hahaha Ама аз пък ще взема да изпълня всичките ви рецепти и твойта и на Каламитси и на Вени и ако не се натряскам от тия конячета и червено винце, утре от мене по-голяма свежарка няма да има!  Crossing Arms

Ако ти трябва компания, викай! Винцето е от мене, хремата от тебе! Ще си пиеме и ще си кихаме дружно!

love001  love001  love001  love001  love001
smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 127
  • София
Хич не се пробвай, че направо ще те приберат. Изчакай да организираме груповата терапия, та поне заедно да си обсъждаме на воля филма на 4-ти км.  hahaha hahaha hahaha

# 128
Бобо даваме ти срок до събота да си на крак  Naughtyпосле ракийка ,винце, мезе и да видиш ти как ще ти е добре . Peace

# 129
  • Русе
Преди да посетя покоите на Морфей, реших да почета Юбилейната ни тема!Със стихче.

Омая

Омайваш като вино неизпито
с устни нежно в мойте устни впити,
дори когато си сърдита
птиците в очите ти прелитат!

В две шепи цялата надежда носиш
щом с дланите си моите докосваш.
Усмивката ти? Ах,подобна няма
да срещна по земята ни голяма!

В душата и сърцето ти съм влюбен,
далеч от теб съм просяк и изгубен,
слепец, бездомник, птица без крила,
орисан да живея в самота.

Зад нас остава миналото зло,
затуй ме скрий в сърцето си добро,
като във крепост вратите заключи...
Любов и сила , и съдбата си ми ти!

# 130
Какво направихте бе,момичета! Crazy Crazy Crazy Crazy

Гледам клипче след клипче,въобще не мога да пиша в темата. Crazy Crazy Crazy
Crazy

# 131

Болеста е ясна и аз се смея, радвам се на темата, на свичко което се случва.Малко му трябва на човек за да е щастлив- добра дума хубава компания и един уникален филм.

# 132

Ох , ето ме и мен. Докато се натъкмя като за празник, за измия колата, да намеря място за паркиране , докато разтоваря
и вие изписахте десетина страници, но тези цветя са за вас и нашата празнична 150 тема.
Мокси, прекрасно райско кътче както винаги  Heart Eyes
Поздравления за стихоплетците, авторките на клипчета, всички вие, които вече 150 пъти правити това уникално!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз обаче имам отправени два въпроса и трябва да отговоря. Първият на Алекс 1972 :
Скъпа Алекс, тук отствия не се пишат, както и не се цензурират изказвания. Чат-пат ни прекрояват чаршафите, но това е друга тема. Да, права си, че Кометка е няма и почти всяка вечер се чудим къде е  newsm78 Сигурна съм , че е добре, но сигурно е много заета.  Hug
Ураганче, заслужаваш награда за гениалната ти находка с мелодията. Не ви трябва циганката, аз ще се опитам да отговоря на човека кратко и ясно. Дано ме разбере:
"Тая мелодия ............
кАде викат аааа аааа"
я има към всяка песньовка.
Всички много добре я знаят
и честичко си я повтарят.
Всяка песен се пее с аааа аааа
и няколко думички за любовта.
И нали филмът-приказка наш
с любимият ни Серхан Яваш
е изцяло и само за любовта,
та мелодията и е с аааа аааа.........

Хубава празнична вечер на всички! Наздраве !

# 133
Хич не се пробвай, че направо ще те приберат. Изчакай да организираме груповата терапия, та поне заедно да си обсъждаме на воля филма на 4-ти км.  hahaha hahaha hahaha
Само едно ме притеснява дали ще има толкоз свободни места  newsm78

# 134

На индийка нишка сме, след тебе.. hahaha hahaha hahaha

Преди празниците, като ме хвана грипа и отивам аз при мойто джипи да ме види, че не бях добре. Беше сряда сутринта и тя ми вика, че ще трябва, може би да влезна в болница, че не съм добре. А аз се изцепих:
- Може ли утре, че довечера ми е сериала?!!
каво ли си каза милата, тая определено трябва да я лекуват психиатри, а не аз.. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт