Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 868
  • 753
  •   2
Отговори
# 105

ЧЕСТИТА ЮБИЛЕЙНА ТЕМА  НА ВСИЧКИ БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ВИ ИМА.

moxito НЕВЕРОЯТНА КАКТО ВИНАГИ БЛАГОДАРЯ

# 106
Момичета станах  #Crazy #Crazy #Crazy Two Hearts Two Hearts newsm57 newsm57 #Silly #Silly от тези красиви снимки и клипчета .Смилите се над мен моля ви сърцето ми няма да издържи на този сърцетуп   Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts Two Hearts Two Hearts Викайти професора да ми спасява ,че сдадох багажа  Joy Joy Joy

# 107
  • Варна
Искам да благодаря на всички таланти в този форум , за красотата с която ни даряват и уюта ,който ни създават във този форум. Няма да изброявам за да не пропусна някой . Още веднъж благодаря  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 108
# 109
А пък аз искам да ви кажа ,че всички клипчета и снимки са ми любимиииииииииииииииии............... smile3534 smile3534 smile3534

# 110
А пък аз искам да ви кажа ,че всички клипчета и снимки са ми любимиииииииииииииииии............... smile3534 smile3534 smile3534
+1

# 111
Момичета станах  #Crazy #Crazy #Crazy Two Hearts Two Hearts newsm57 newsm57 #Silly #Silly от тези красиви снимки и клипчета .Смилите се над мен моля ви сърцето ми няма да издържи на този сърцетуп   Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts Two Hearts Two Hearts Викайти професора да ми спасява ,че сдадох багажа  Joy Joy Joy

Слънце, ама ние ако го извикаме, освен сърцето и крачетата ще почнат да ти треперят при гледката, та съвсем ще дадеш фира.! hahaha hahaha hahaha hahaha

ААА, разбрах каква ти е тактиката, хитрушо! После искаш да ти прави дишане уста в уста, да те свестявя! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning hahaha hahaha hahaha hahaha

# 112
# 113
  • София
Бобо, по повод твойта кихавица, виж какво намерих:

Защо казваме "НАЗДРАВЕ", когато кихне някой?
Преди много време хората смятали, че има връзка между името и кихането. У някои племена съществувал обичай жрецът или знахарят да произнасят безкрайна поредица имена, докато бебето кихне. Това било знак за истинското име. Други племена вярвали, че враг използва името на кихащия, за му стори зло. Ако някой обаче бързо казвал "наздраве", злото било отблсъквано.
Така, че ние тука във форума ще ти казваме нонстоп "Наздраве", та за утре да си свежа като минзухарче.  love001  love001  love001  love001  love001

Ееее, кво ми трябваше да си кажа, взехте ме за мезе! Шегичка! Много сте мили, трогнахте ме! hahaha hahaha hahaha Ама аз пък ще взема да изпълня всичките ви рецепти и твойта и на Каламитси и на Вени и ако не се натряскам от тия конячета и червено винце, утре от мене по-голяма свежарка няма да има!  Crossing Arms

# 114
Чакайте и аз де се запиша с едно готино клипче . Hug Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=8gq9WNQ3Ibs

# 115
  • Варна
Като казахте Професора , Рекси на линия ли си слънце , позабравихме уроците на професора , гледам и борба в легло е включил. Ако не е нахално да ни пуснеш уроците , не за друго трябва да се ограмотяваме  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 116

Слънце, ама ние ако го извикаме, освен сърцето и крачетата ще почнат да ти треперят при гледката, та съвсем ще дадеш фира.! hahaha hahaha hahaha hahaha

ААА, разбрах каква ти е тактиката, хитрушо! После искаш да ти прави дишане уста в уста, да те свестявя! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning hahaha hahaha hahaha hahaha

newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 smile3521

# 117
  • София
Така си е! Вече не ни стигат сравнителните и превъзходни степени в граматиката за хвалба!  newsm10

# 118
# 119
Бобо, по повод твойта кихавица, виж какво намерих:

Защо казваме "НАЗДРАВЕ", когато кихне някой?
Преди много време хората смятали, че има връзка между името и кихането. У някои племена съществувал обичай жрецът или знахарят да произнасят безкрайна поредица имена, докато бебето кихне. Това било знак за истинското име. Други племена вярвали, че враг използва името на кихащия, за му стори зло. Ако някой обаче бързо казвал "наздраве", злото било отблсъквано.
Така, че ние тука във форума ще ти казваме нонстоп "Наздраве", та за утре да си свежа като минзухарче.  love001  love001  love001  love001  love001

Ееее, кво ми трябваше да си кажа, взехте ме за мезе! Шегичка! Много сте мили, трогнахте ме! hahaha hahaha hahaha Ама аз пък ще взема да изпълня всичките ви рецепти и твойта и на Каламитси и на Вени и ако не се натряскам от тия конячета и червено винце, утре от мене по-голяма свежарка няма да има!  Crossing Arms

Ако ти трябва компания, викай! Винцето е от мене, хремата от тебе! Ще си пиеме и ще си кихаме дружно!

love001  love001  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт