Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 694
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Ето Серхан на екрана се появява
и в мигом всичко друго се забравя!
Магия ли е някаква това-
на едно място толкова много красота.
Магнетичен и чаровен,с осанка на Бог
изгубваш се в  този поглед дълбок.
Пленителната му усмивка опиянява
ехх...и неприлични мисли ти навява.
Де да можеше да го прегърна,
поне веднъж в Йозлем да се превърна.
В силното му тяло нежно ще се сгуша
и в мигом любовта му ще отпуша.
Отново Серхан на екрана се появява
и погледът ми пак се замъглява.
Целия изпивам го с очи,
а сърцето ми тупти ли ,тупти!

Йе,Диди88,прекрасно стихче! smile3501 smile3501 smile3501 Ти май си писала и за мен?! hahaha smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
и за теб,и за мен...и за всички нас,дето сме си загубили ума по това красиво момче  newsm51

# 421
  • София
Диди,за теб и стихчето ти   bouquet

# 422
  • София
Браво, Диди!  newsm10 smile3501 smile3501 newsm62 newsm62 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Много е свежарско!
Речено, сторено! Ей го иде, тичай да отвориш!

Тичам,тичам...но първо трябва специална подготовка:
   food002 ще му приготвя палачинки
    Coffee   ще му сваря едно чудно кафенце
 за да бъде доволен младежа  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart та и аз доволна да остана  Laughing
Диди, за паланчинките не знам, ама трябва си и друга подготовка - релаксираща ваничка,  newsm37 коафьор, маникюр pletka секси бельо и бутилка шампанско  Embarassed

# 423
Здравейте незабравима компания  Hug
Честит имен ден на всички, които празнуват!   bouquet  bouquet  bouquet
Днес в любимият на всички ден
поздрави от Плевен и от мен!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес се опитах да ви напиша нещо сатирично, но да знаете в него няма нищо лично-просто игра на думи. Казвам го, за да не се засегне някой.

На Скуката

Гледам от една година, че тука
яко обсъждаме нашата Скука
и като експерт по тези въпроси
пред Вас заявявам: Скуката носи
на скромните ни сплотени редици
бонуси в радост по сто единици.
С бурни,нестихващи аплодисменти
трупаме на гърба си куп девиденти.
Тука скучаят на смени бая единици -
малко девици и повечко светици.
Грешни няма, избягаха по терлици.
Погледнете оттам, погледнете оттука-
трябва бързо да си извадим поука
от наш'та крайно демократична Скука.
И процедурното ми предложение
е да запазим за дълго това положение.
Дето сме тук, вътре да вечнуваме
трябва немедленно да го гласуваме,
иначе, като си знаем, че не умеем
ни да работим, нито да пеем .....???
Да ви кажа,  аз мисля направо :
Нашата Скука е адска сполука !!!
/ викове: Браво!Браво!Браво!..../

# 424
  • София
Боб, то се е видяло, че ние пак ще спасяваме положението. Ами да се вземем в ръце и да тръгваме към следствието...

Мокси, че това ще ни събере ли? Ние сме си един митинг хора, бе мило! По-добре да си наемем влака-стрела

# 425
  • София
Боб, то се е видяло, че ние пак ще спасяваме положението. Ами да се вземем в ръце и да тръгваме към следствието...

Мокси, че това ще ни събере ли? Ние сме си един митинг хора, бе мило! По-добре да си наемем влака-стрела

АА и тоя влак няма да ни стигне,ето една приятна разходка

# 426
Браво, Диди!  newsm10 smile3501 smile3501 newsm62 newsm62 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Много е свежарско!

за да бъде доволен младежа  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart та и аз доволна да остана  Laughing
Диди, за паланчинките не знам, ама трябва си и друга подготовка - релаксираща ваничка,  newsm37 коафьор, маникюр pletka секси бельо и бутилка шампанско  Embarassed
Нека първо закуси момчето,да има сили,все пак е следобед.и така докато си хапва и пийва от силното кафенце,та да не земе да му се доспи  hahaha аз на бърза ръка ще се приготвя с всички подобаващи за случая и прекрасния ми гост процедури,за да може по късно вечерта да отворим шампанското и ...абе любов да има,другото не е важно   Crazy Crazy Crazy

# 427
  • София
Открих още един чаровник, фен на Незабравима..
...
Този фен много влюбен в Газелка,я как и се облизва  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Хубавелко има бая стръвна конкуренция  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Рекси, имаше едно време една детска игра - когато кажеш с някого едновременно едно и също, който пръв реагира, докосва другия и казва "Пу, теб да бият"!  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ако Хубавелко ме бие,предавам се сама,даже няма да се дърпам,ще има "Бий ме,обичам те"  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ах, ти палавнице!  tongue Да те бие, ама с целувки, нали? А ти да викаш "Бий ме, обичам те, умри, няма да те взема!"  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 428
# 429
  • София

На Скуката

Гледам от една година, че тука
яко обсъждаме нашата Скука
и като експерт по тези въпроси
пред Вас заявявам: Скуката носи
на скромните ни сплотени редици
бонуси в радост по сто единици.
С бурни,нестихващи аплодисменти
трупаме на гърба си куп девиденти.
Тука скучаят на смени бая единици -
малко девици и повечко светици.
Грешни няма, избягаха по терлици.
Погледнете оттам, погледнете оттука-
трябва бързо да си извадим поука
от наш'та крайно демократична Скука.
И процедурното ми предложение
е да запазим за дълго това положение.
Дето сме тук, вътре да вечнуваме
трябва немедленно да го гласуваме,
иначе, като си знаем, че не умеем
ни да работим, нито да пеем .....???
Да ви кажа,  аз мисля направо :
Нашата Скука е адска сполука !!!
/ викове: Браво!Браво!Браво!..../

Шефче, на това му се полага "Оркестъра свири туш! Аплодисменти!"  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 430
Момичета, ето и снимка от купона по случай 1 год. Незабравима...Ей, страхотни мацки сте  Wink

# 431
Здравейте мили незабравимки и незабравковци

ОХх Бобо умори ма днеска да знаиш.  hahaha hahaha hahaha hahaha

А няма ли снимка където с поглед да ни кани ние да идем, щм той не може? :hahaha;
Ами, чакай да видим!  newsm78 Тая става ли? От тоя по-подканящ поглед, здраве му кажи! Дет се вика за нула време ще стъкмим куфарите и газ  newsm49  car003 newsm01 bye travel motor hahaha hahaha hahaha

newsm10 newsm10 newsm10

Много ги усещаш тия работи

# 432
  • София

Нека първо закуси момчето,да има сили,все пак е следобед.и така докато си хапва и пийва от силното кафенце,та да не земе да му се доспи  hahaha аз на бърза ръка ще се приготвя с всички подобаващи за случая и прекрасния ми гост процедури,за да може по късно вечерта да отворим шампанското и ...абе любов да има,другото не е важно   Crazy Crazy Crazy
Става, ама не се заигравай много, че ще вземеш да изпуснеш епизодчето довечера!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 433
Диди, страшно обобщение на толкова много страници си направила.Браво бе момиче   bouquet   bouquet  bouquet

# 434
  • София
Момичета, ето и снимка от купона по случай 1 год. Незабравима...Ей, страхотни мацки сте  Wink

Ама сме готини, брей! Само, ако можеше Серханчо да изкочи от тортата по....е, поне да е без поло....smile3534 smile3534 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт