Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 616
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Дани, за Майчина обич" думи нямам.   bouquet  bouquet  bouquet  
Кометка се появи, Председателят също - значи всичо е наред  Laughing Laughing Laughing
Фокси, само аз не съм те поздравила - Добре дошла мила!   bouquet  bouquet  bouquet  
Остана само срещата да уредим преди да е започнал филма. Затоваааааааааа: групата от Плевен , която включва само мен кани многобройната група от Варна и всеки , който пожелае за загрявка преди Истамбул къдеееееееее  newsm78 ето го невероятното място:
, но има и по-хубави неща тук

Не бързайте, помислете, преценете, пресметнете, оценете и се обадете, ноооооооо първо изгледайте филма.

Бай Ганьо, гениален си бе братче! Страхотно стихотворение за нашият юбилей!  bowuu

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 22:10 от Тарабас

# 631
  • София
Ох на някой да му прекъсва че на мене се скъса та чак по нервите ми ходи и ще трасна компа но си мисля че не е от нета защото всичко друго се отваря бързо благодаря за разбирането приятно гледане на всички
http://atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin

Тук върви гладко и много рядко прекъсва. Но ако има фрагмент накрая няма да го дават!

А на кой сайт дават и фрагмен защото аз до сега все го гледам на този и се чудя после от къде има фрагмент като аз също чакам а не го пускат  newsm78 smile3521 newsm24  благода и наздраве но май и аз ще си сипя винце  newsm03
Заповядай!
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iC … 9&nChannel=Tv

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv   но тук прекъсва

# 632
Вени, вземи един чай с добавка и си готова! beer Дано се реши проблема с топлото.  newsm10

# 633
  • София
Такаааа, след много мъка и опънати нерви, успях да вляза отново.  ThinkingЗащо така сървърът зацепва? newsm78

Айде, аз се присламчих до уискито от Мокси, че като гледам тези бутилки ще ми стигнат за да се успокоя.
Дани, Бай Ганьо, Тарабас, отчели сте се подобаващо, музата ви работи на пълни обороти. Браво! Отличен! smile3523 newsm51 newsm51 newsm51
Ади, никога не е късно и излишно да се опишат подобаващо зашеметяващите форми на Професора! Особено когато те са видими и с просто око! search #Crazy smile3548 Наздраве, компания!  Wine Glass newsm24 За юбилея! lovekiss
Кометче, хош гелдин, бе джанъм!  welcome Радвам се да те зърна, образно казано!  Hug

# 634
  • Русе
Вени, вземи един чай с добавка и си готова! beer Дано се реши проблема с топлото.  newsm10
Споко, започнах с уискито! Може да ми е студено, но не обръщам внимание! Grinning

# 635
Моксииииииииииии.................мила нали си тук  Praynig Praynig Praynig Praynig да няма ключ  Praynig Praynig Praynig  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 636
  • Русе
ani06, aq-11, beton, bganio, BoBoYana, BuBuLe4ka-Kle4ka, cvetka79, danidorina, ddd_7, desi08, didi 69, dim_dim, dorital, filipas, foksi, galin4eto, galka50, haha_pm, ioanna_g, ioji, IR65, Isis, iva_0210, jvarbanova, kalamitsi, karpatiq, kometka76, magistra, manpla, mariana68, mariq_72, mipsy., moxito, nezabravimka, niki_to, pkutieva, reksi, reni6, rezi-1974, rumina, Svetlasim, tsvetyik, twin4, unutulmaz80, winona, yana_68, Грешната Мадона с големите бомби (+ 7 Скрит/и) и 49 Гости

103 -половин час преди епизода.

# 637
Фокси, само аз не съм те поздравила - Добре дошла мила!   bouquet  bouquet  :bouquet

благодаря,както на теб,така и на всички останали момичета.много сте мили всички smile3525 smile3525 smile3525

# 638
  • София
Дани, за Майчина обич" думи нямам.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Кометка се появи, Председателят също - значи всичо е наред  Laughing Laughing Laughing
Фокси, само аз не съм те поздравила - Добре дошла мила!   bouquet  bouquet  bouquet
Остана само срещата да уредим преди да е започнал филма. Затоваааааааааа: групата от Плевен , която включва само мен кани многобройната група от Варна и всеки , който пожелае за загрявка преди Истамбул къдеееееееее  newsm78 ето го невероятното място:
, но има и по-хубави неща тук

Не бързайте, помислете, преценете, пресметнете, оценете и се обадете, ноооооооо първо изгледайте филма.

Бай Ганьо, гениален си бе братче! Страхотно стихотворение за нашият юбилей!  bowuu
Шефче, ама много красоти има при вас!  newsm09 Чак си представих през лятото на тия фонтанчета каква ли е прелест. Е, айде пък като се съберете после ще разказвате! Hug

# 639
нещо не се справих с цитата...извинявам се,но не съм много в час тези неща

# 640
Бобо ка си мила?  love001

# 641
# 642
  • София
нещо не се справих с цитата...извинявам се,но не съм много в час тези неща
Давай смело! Всички сме били така!  Hug

# 643
# 644
Такаааа, след много мъка и опънати нерви, успях да вляза отново.  ThinkingЗащо така сървърът зацепва? newsm78
Айде, аз се присламчих до уискито от Мокси, че като гледам тези бутилки ще ми стигнат за да се успокоя.
Дани, Бай Ганьо, Тарабас, отчели сте се подобаващо, музата ви работи на пълни обороти. Браво! Отличен! smile3523 newsm51 newsm51 newsm51
Ади, никога не е късно и излишно да се опишат подобаващо зашеметяващите форми на Професора! Особено когато те са видими и с просто око! search #Crazy smile3548 Наздраве, компания!  Wine Glass newsm24 За юбилея! lovekiss
Кометче, хош гелдин, бе джанъм!  welcome Радвам се да те зърна, образно казано!  Hug
Ох, Бобоянче, рея се някъде из географското пространство - от Серхановите нахълмени територии до дълбоките като водни депресии очи на Йозлем, докато накрая осъзная действителното си местоположение в хаотичния свят на едно българско училище. ooooh! ooooh! ooooh!
Познай къде точно бих искала да бъда по принцип? Сега разбираш ли мъката ми? smile3518

Общи условия

Активация на акаунт