Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 621
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Рекси, отвори на братчеда
.
Тези цветя са за твоята безкрайна отзивчивост - обеща и преведе песента, а и тая вечер съм абсЕлютно сигурна, че пак ще се смилиш над бедните души  Praynig
Ооо, и за прекрасните фотосесии от вчера , та до сега  bowuu

Пкутиева, вече си записана. Очаквай включване и съжалявам за тая вечер  Hug

Бобо, какво значи това "ще разказвате"  newsm78 Ти къде ще бъдеш  newsm78 newsm78, то тогава филма няма да го дават, т.е. няма да е сряда, а събота и неделя. Я преразгледай  #Crazy и разкритикувай мнението си  Praynig

Кометке, снощи отговорих на един въпрос защо те няма и съм доволна, че съм отговорила правилно. Ама мнооооооооооого се радвам да те видя Hug Обичам те галактическа принцесо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Чувствата са споделени, приказна магьоснице, като на Харун и Еда! Преди малко зърнах отговора ти назад в темата, удивително как телепатията е достигнала съвършенство в този форум! Помислила си си за мен и хоп, ей ме на... newsm47 smile3503    love001

# 676
Момичета може ли някой да премести всички сайтове за всеки случай да са наблизо.Благодаря предварително. Praynig

# 677
Алекс, Боб, Бонбончето липсват! Дежавю също! Кой още?

Шегувкааааа........... newsm12

# 678
  • София

Бобо, какво значи това "ще разказвате"  newsm78 Ти къде ще бъдеш  newsm78 newsm78, то тогава филма няма да го дават, т.е. няма да е сряда, а събота и неделя. Я преразгледай  #Crazy и разкритикувай мнението си  Praynig

.
Ами ти каниш само от вашия район и аз реших, че няма да ме искаш!  Weary Ама щом казваш, ще си "разкритикувам мнението" !  Hug hahaha hahaha hahaha hahaha

# 679
Кометке радвам се че си тук ! Heart Eyes
Тарабас да не заспиш? luvbed txtloves

# 680
# 681

И Каламитци newsm12

# 682
# 683

Я,да ви постна всеобщ любимец!
Тоз младеж ако ми падне... единственото оръжие, което бих искала да имам в ръцете си е една машинка за бръснене...  smile3553Представете си колко материал ще излезе - цял пуловер на Мелдичка! knit

# 684
  • София

Мармалончето, Мнпла, Каламитси........  newsm78

# 685

И Каламитци newsm12
И Надето ама тя май каза ,че ще е на работа  newsm78

# 686
# 687
  • София
И Manpla ми липсва от доста време,дано е добре   bouquet

# 688
Наздраве,Кометка,радвам се да те видя отново!
Незабравимке, аз също се радвам, че съм с вас! Тази вечер ще сме на първи ред (надявам се)! smile3503

На първи,че къде другаде? Един голяяяям първи ред!

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 22:46 от nezabravimka

# 689
Тарабас, така странно се получава - Плевенската група си ти, Русенската -само аз!

Едва ли сме единствените фенове, но сме намерили форума, което си е чист късмет!
Ох, слава богу  Praynigнашата група е по-голяма, но не можем пак да се съберем всички. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт