Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 613
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Ще оживея!  hahaha hahaha hahaha Вземам всякакви илачи и ако те не ми помогнат, винцето ще ме излекува. Като в оня виц, дето един отишъл на доктор, че имал разстройство, ама свободен бил само психиятъра. Та, изслушал той пациента, в колко неудобни ситуации изпадал и колко му било неловко и му предписал лекарства със заръката да отиде при него след една седмица. На втория преглед, докторът пита " Е, как си сега? По-добре ли си?, а пациента казал " Много съм добре, докторе! До ушите съм в л....на, но пък изобщо не ми пука"  hahaha hahaha hahaha hahaha
smile3532 smile3532 smile3532 Бобоянче, виждам, че си в кондиция, вдигаш настроението преди серията... smile3503 smile3503 smile3503

# 661
  • Русе
Тарабас, така странно се получава - Плевенската група си ти, Русенската -само аз!

Едва ли сме единствените фенове, но сме намерили форума, което си е чист късмет!

# 662
Настаних се удобно вече, придърпах си едно mojito и се включвам в редиците...
Фокси, добре дошла и от мен.
Петко, поздравления за стихчето ти!
Вени, наблягай повече на уискито, да те сгрее...Дано скоро ти пуснат отоплението,че не се издържа на студ.
Мимс, темата е готова-на стартовата права е, и АТВ-то в бара е настроено....Изобщо пълна идилия, остават още някакви си 20 мин. до поредната доза наркотик..

# 663
  • Русе
И при мен е така, Мария! Важното е да върви и да гледаме. Фрагмента после ще го намерим!

# 664
Мария, при мен също върви само този канал.
Дано не създава проблеми по време на филма.
Утре трябва да ставам много рано, не знам дали ще изгледам до края,
но поне в началото ще съм с вас.  Hug

# 665
Такаааа, след много мъка и опънати нерви, успях да вляза отново.  ThinkingЗащо така сървърът зацепва? newsm78
Айде, аз се присламчих до уискито от Мокси, че като гледам тези бутилки ще ми стигнат за да се успокоя.
Дани, Бай Ганьо, Тарабас, отчели сте се подобаващо, музата ви работи на пълни обороти. Браво! Отличен! smile3523 newsm51 newsm51 newsm51
Ади, никога не е късно и излишно да се опишат подобаващо зашеметяващите форми на Професора! Особено когато те са видими и с просто око! search #Crazy smile3548 Наздраве, компания!  Wine Glass newsm24 За юбилея! lovekiss
Кометче, хош гелдин, бе джанъм!  welcome Радвам се да те зърна, образно казано!  Hug
Ох, Бобоянче, рея се някъде из географското пространство - от Серхановите нахълменитеритории до дълбоките като водни депресии очи на Йозлем, докато накрая осъзная действителното си местоположение в хаотичния свят на едно българско училище. ooooh! ooooh! ooooh!
Познай къде точно бих искала да бъда по принцип? Сега разбираш ли мъката ми? smile3518
Милата ми!  spoko Ами взимай си редовно лекарството /епизод от Незабравима/ и може и по-леко да тпреживяваш ежедневния хаос!  Hug
Знаех си, че ще ме разбереш, добра приятелка си. Ще послушам съвета ти! newsm51 smile3521

# 666
Момичета  при мен само този работи и много засича.Дано не спре
http://atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin

# 667
Рекси, отвори на братчеда
.
Тези цветя са за твоята безкрайна отзивчивост - обеща и преведе песента, а и тая вечер съм абсЕлютно сигурна, че пак ще се смилиш над бедните души  Praynig
Ооо, и за прекрасните фотосесии от вчера , та до сега  bowuu

Пкутиева, вече си записана. Очаквай включване и съжалявам за тая вечер  Hug

Бобо, какво значи това "ще разказвате"  newsm78 Ти къде ще бъдеш  newsm78 newsm78, то тогава филма няма да го дават, т.е. няма да е сряда, а събота и неделя. Я преразгледай  #Crazy и разкритикувай мнението си  Praynig

Кометке, снощи отговорих на един въпрос защо те няма и съм доволна, че съм отговорила правилно. Ама мнооооооооооого се радвам да те видя Hug Обичам те галактическа принцесо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 668
  • Русе

Я,да ви постна всеобщ любимец!

# 669
Наздраве,Кометка,радвам се да те видя отново!
Незабравимке, аз също се радвам, че съм с вас! Тази вечер ще сме на първи ред (надявам се)! smile3503

# 670
  • София
Виждам, че се замислят сбирки на фенките, което в организационно отношение е много по-трудно, отколкото при нас - феновете. Аз само трябва да се уговоря с Милен да се видим някъде на по бира и още нещо. Ама може най-накрая да помислим за групово пътуване до Истанбул - жена ми намерила една фирма, дето всеки петък прави тридневни екскурзии до там с две нощувки и закуска - само за 125 лева на човек. Даже можело и до 100 лева да паднат при определени условия. Колко му е да се организираме един рейс хора.
Толкова евтино?! Почвам да се съмнявам! newsm78

Няма лъжа, няма измама - даже сега гледам по разни сайтове предлагат и по 49 лева за една нощувка със закуска в 5-звезден хотел + спа + фитнес + втора нощувка със Серхан, респективно с Йозлем без пари, понеже явно няма да се спи. Но ако нещо те съмнява, ще се опитам за теб специално да уредя по-висока цена.

# 671

Я,да ви постна всеобщ любимец!

Само ако знае какво му мисля  smile3515 smile3515 smile3515 smile3514 smile3514 smile3514

# 672
  • Русе
Алекс, Боб, Бонбончето липсват! Дежавю също! Кой още?

# 673
нещо не се справих с цитата...извинявам се,но не съм много в час тези неща
Давай смело! Всички сме били така!  Hug
благодаря,Бобо!ще давам колкото се може по смело Grinning
Добре дошла, Фокси! welcome Дано се чувстваш уютно в нашия дом!
благодаря и на теб,по уютно местенце от тук няма

# 674
Виждам, че се замислят сбирки на фенките, което в организационно отношение е много по-трудно, отколкото при нас - феновете. Аз само трябва да се уговоря с Милен да се видим някъде на по бира и още нещо. Ама може най-накрая да помислим за групово пътуване до Истанбул - жена ми намерила една фирма, дето всеки петък прави тридневни екскурзии до там с две нощувки и закуска - само за 125 лева на човек. Даже можело и до 100 лева да паднат при определени условия. Колко му е да се организираме един рейс хора.
Толкова евтино?! Почвам да се съмнявам! newsm78

Няма лъжа, няма измама - даже сега гледам по разни сайтове предлагат и по 49 лева за една нощувка със закуска в 5-звезден хотел + спа + фитнес + втора нощувка със Серхан, респективно с Йозлем без пари, понеже явно няма да се спи. Но ако нещо те съмнява, ще се опитам за теб специално да уредя по-висока цена.

Бганьо незнам с какво се занимаваш но за финансит си много добър  newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт