Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 607
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
нещо не се справих с цитата...извинявам се,но не съм много в час тези неща
Давай смело! Всички сме били така!  Hug
благодаря,Бобо!ще давам колкото се може по смело Grinning

# 646
# 647
  • Стара Загора
Тарабас, пиши ме в списъка за Плевен.
На свой ред и аз искам да приветствам новопоказалите се в този форум!  welcome welcome welcome
Тази вечер няма да мога да гледам епизода с вас, за което страшно много съжалявам и не знам дали ще ме хване сън, но преди да ме "изхвърлят" от стаята,  искам да поздравя Дани и Петко за чудесните стихове и да ви пожелая приятно гледане!
Благородно ви завиждам!

# 648
 Добре дошла мила foksi ! welcome welcome welcome welcome

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 22:27 от aq-11

# 649
Малее, наистина всички са на линия !  Hug

А от колко часа е филмът тази вечер

# 650
Дани, за Майчина обич" думи нямам.   bouquet  bouquet  bouquet  
Кометка се появи, Председателят също - значи всичо е наред  Laughing Laughing Laughing
Фокси, само аз не съм те поздравила - Добре дошла мила!   bouquet  bouquet  bouquet  
Остана само срещата да уредим преди да е започнал филма. Затоваааааааааа: групата от Плевен , която включва само мен кани многобройната група от Варна и всеки , който пожелае за загрявка преди Истамбул къдеееееееее  newsm78 ето го невероятното място:
, но има и по-хубави неща тук

Не бързайте, помислете, преценете, пресметнете, оценете и се обадете, ноооооооо първо изгледайте филма.

Бай Ганьо, гениален си бе братче! Страхотно стихотворение за нашият юбилей!  bowuu
Охоооо, Шефке, много успешна рекламка на Плевен, сложи и още красоти, има ги във вашия град. newsm10 Много го харесвам. А и ТВ звезда си имате от там...

# 651
  • София
Виждам, че се замислят сбирки на фенките, което в организационно отношение е много по-трудно, отколкото при нас - феновете. Аз само трябва да се уговоря с Милен да се видим някъде на по бира и още нещо. Ама може най-накрая да помислим за групово пътуване до Истанбул - жена ми намерила една фирма, дето всеки петък прави тридневни екскурзии до там с две нощувки и закуска - само за 125 лева на човек. Даже можело и до 100 лева да паднат при определени условия. Колко му е да се организираме един рейс хора.

# 652
Наздраве на всички!

bganio,  smile3501 smile3501 smile3501

# 653
нещо не се справих с цитата...извинявам се,но не съм много в час тези неща
Давай смело! Всички сме били така!  Hug
благодаря,Бобо!ще давам колкото се може по смело Grinning
Добре дошла, Фокси! welcome Дано се чувстваш уютно в нашия дом!

# 654
  • София
Ще оживея!  hahaha hahaha hahaha Вземам всякакви илачи и ако те не ми помогнат, винцето ще ме излекува. Като в оня виц, дето един отишъл на доктор, че имал разстройство, ама свободен бил само психиятъра. Та, изслушал той пациента, в колко неудобни ситуации изпадал и колко му било неловко и му предписал лекарства със заръката да отиде при него след една седмица. На втория преглед, докторът пита " Е, как си сега? По-добре ли си?, а пациента казал " Много съм добре, докторе! До ушите съм в л....на, но пък изобщо не ми пука"  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 655
  • Русе
Виждам, че се замислят сбирки на фенките, което в организационно отношение е много по-трудно, отколкото при нас - феновете. Аз само трябва да се уговоря с Милен да се видим някъде на по бира и още нещо. Ама може най-накрая да помислим за групово пътуване до Истанбул - жена ми намерила една фирма, дето всеки петък прави тридневни екскурзии до там с две нощувки и закуска - само за 125 лева на човек. Даже можело и до 100 лева да паднат при определени условия. Колко му е да се организираме един рейс хора.
Толкова евтино?! Почвам да се съмнявам! newsm78

# 656
allisas73, ani06, aq-11, bganio, BoBoYana, danidorina, danitoo12, ddd_7, didi 69, dorital, eliadn, foksi, galin4eto, galka50, gergana.stoineva, ina67, ioji, IR65, Isis, iva_0210, jvarbanova, kalamitsi, karpatiq, kometka76, lilana 60, magistra, manpla, mariana68, mariq_72, mipsy., Miss Nina, moxito, nezabravimka, pkutieva, pyfa, r0z0wka, reksi, reni6, rezi-1974, rumina, thalia, tsvetyik, twin4, unutulmaz80, valdes60, vesela Simple Smile, winona, Грешната Мадона с големите бомби (+ 6 Скрит/и) и 54 Гости преглежда(т) тази тема.

Бай Ганьо, като гледам ще има желаещи и за два рейса хора.  newsm78 newsm78 newsm78

# 657
Компания при мен въврви само този сайт  ooooh! ooooh! ooooh!
http://atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin

# 658
Такаааа, след много мъка и опънати нерви, успях да вляза отново.  ThinkingЗащо така сървърът зацепва? newsm78

Айде, аз се присламчих до уискито от Мокси, че като гледам тези бутилки ще ми стигнат за да се успокоя.
Дани, Бай Ганьо, Тарабас, отчели сте се подобаващо, музата ви работи на пълни обороти. Браво! Отличен! smile3523 newsm51 newsm51 newsm51
Ади, никога не е късно и излишно да се опишат подобаващо зашеметяващите форми на Професора! Особено когато те са видими и с просто око! search #Crazy smile3548 Наздраве, компания!  Wine Glass newsm24 За юбилея! lovekiss

Наздраве,Кометка,радвам се да те видя отново!

# 659
  • София
Такаааа, след много мъка и опънати нерви, успях да вляза отново.  ThinkingЗащо така сървърът зацепва? newsm78
Айде, аз се присламчих до уискито от Мокси, че като гледам тези бутилки ще ми стигнат за да се успокоя.
Дани, Бай Ганьо, Тарабас, отчели сте се подобаващо, музата ви работи на пълни обороти. Браво! Отличен! smile3523 newsm51 newsm51 newsm51
Ади, никога не е късно и излишно да се опишат подобаващо зашеметяващите форми на Професора! Особено когато те са видими и с просто око! search #Crazy smile3548 Наздраве, компания!  Wine Glass newsm24 За юбилея! lovekiss
Кометче, хош гелдин, бе джанъм!  welcome Радвам се да те зърна, образно казано!  Hug
Ох, Бобоянче, рея се някъде из географското пространство - от Серхановите нахълмени територии до дълбоките като водни депресии очи на Йозлем, докато накрая осъзная действителното си местоположение в хаотичния свят на едно българско училище. ooooh! ooooh! ooooh!
Познай къде точно бих искала да бъда по принцип? Сега разбираш ли мъката ми? smile3518
Милата ми!  spoko Ами взимай си редовно лекарството /епизод от Незабравима/ и може и по-леко да тпреживяваш ежедневния хаос!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт