Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 782
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • София
и Розичка и Кесарчето липсват newsm78
Ааааа много неизвинени отсъствия тази вечер! Thinking
Ще дойдат, спокойно! Сигурно  имат нещо спешно! Ще си затворим очите, даже и закъснения не е нужно да им пишем, после как ще ги извиняваме?
И ти права! Само ще се вкараме в бумащина!Пък бележки от родителите, медицински и т.н. Знаеш как е!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 706
Приятно и безпроблемно гледане на епизода на всички ! Hug
Вени чакай бе мило ми то още не им е свършил хубавия филм но поне дадахо реклама на нашия  Naughty някъде към 22,59 ч. може и да почне  Crossing Arms

# 707
Кометке, приятелко къде ходиш? Липсваш ми...
Радвам се,че си сред нас-навестявай ни по-често...  newsm51 newsm51 newsm51

# 708
каламитси я мернах при първото преброяване. няма начин да не е на първи ред на балкона  Peace

кометка, бганьо, радвам се, че и вие сте на линия. Hug Hug

love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001 Приятно гледане!

# 709
  • Варна
Здравейте с вечерна дата. И аз вече съм на линия. Приятно гладане на всички и дано не ни очакват много лоши моменти

# 710
Бобо  вярно Манпла не се е мяркала скоро . Thinking Дано всичко е окей при нея  Praynig сигурно има много работа и няма време  ThinkingВ този ред на мисли тя и г-жа Броненосец скоро не е писала . Thinking
Привет скъпи мои!!!
Липсвахте ми,но ето че най-накрая съм тук,след толкова изхабени нервни клетки днес с моя интернет!
Приятно гледане Ви желая!

# 711

Приятно гледане!

# 712
Кометке, приятелко къде ходиш? Липсваш ми...
Радвам се,че си сред нас-навестявай ни по-често...  newsm51 newsm51 newsm51
Привет, Мокси! Лутам се насам-натам, много досадни задачи. Ще се старая да влизам по-често!     love001

# 713
  • Варна
Кометке, къде се губиш скъпа. Вчера питах за теб форума. Много неизвинени отсъствия имаш, да знаеш

# 714
Дами, тук съм! В най-отдале4ния ъгъл на бара! Гледате рекламите и затова не ме виждате!

# 715
приятно гледане на всички

# 716
Приятно гледане !  Hug
Наизуст ги научих тези реклами.
Но всеки момент трябва да започнат, нали ?  Rolling Eyes

# 717
Приятно гледане! Hug Hug Hug

# 718
На мен ми зацепва яко!

# 719
Приятно гледане ! Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts