Парфюмни размисли и страсти - 91

• 45 859
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Денси,за серията на Гутал ли питаш или за КдГ.
От Гутал познавам Les Orientalistes - Encens Flamboyant-тамян,тамян и пак тамян,Myrrhe Ardente-носи ЛМ,на мен ми е в повечко восъка в него,дори понякога и на неговата кожа,наскоро му забраних да го носи за известно време,Musc Nomade- е най-приемлив май,но нямам пълни впечатления за него,теста ми беше много бегъл.
От КдГ познавам и Киото-пак тамян Laughing

Денси,не толкова за карането,ама нали гласувахме преди време,да има ли две теми или не,е тогава гласувах за две теми,но другата явно наистина замира,хората се респектират,не всички се престрашават да влязат в нея и да задават куп въпроси като мен Laughing Макар че моите наблюдения са,че доста хора се интересуват от нишови парфюми,но не го признават на всеослушание,а само на лични,съдя по пробите,които съм раздала,не е просто някакво предположение и поради тази причина,май наистина ще е най-добре темата да е една,ама не го решавам аз. Wink

Мимс,ужасно трудни са за носене тия тамяни на КдГ,не мисля че Загорск бих го носила повече от два пъти годишно,към снимката горе,бих добавила,силен,черен опушен грим,черно или червено червило,неща които аз не нося....... а бе тотален готик стил отвсякъде.

Между другото КдГ2 не стои добре на ЛМ-експериментираме тази вечер,от което аз съм доволна Mr. Green

# 76
Да за тамяновата серия на Гутал.
Musc Nomade е много хубав парфюм, но е много лек за цената си.
За нишовите харесвания си абсолютно права, на лични стават нещата, описанията, пробите, което определено не е правилно, но ще се оправят нещата.

# 77
Имах възможността да се запозная с Кдг2 и 888 / благодарение на Мимс  Grinning /,
Кдг2 много ми хареса, но изчезна за отрицателно време, въпреки че го  " запечатах "  Wink ,
осмиците си останаха и.....все още са на ръкава на блузата ми  Shocked

# 78
  • Враца
goddess , не е въпросът в респектиране, а в непознаване на ароматите. Аз я посещавам темата, чета, зяпам във фрагрантика и ... дотук. Нито мога да взема отношение, нито да задам адекватен въпрос, нито пък има къде да се запозная с аромата ..  Tired И не малко хора са като мен. И в тази тема като се заговори за нишови ароматии е факт, че замира пак поради същата причина, на пръсти се броят хората , които ги познават и могат да участват равностойно в обсъждането. Та, така  Hug

# 79
Чакам мнения за Морковите, кокосовите пастички и маслиновата тубероза. Laughing Hug

# 80
  • София
goddess , не е въпросът в респектиране, а в непознаване на ароматите. Аз я посещавам темата, чета, зяпам във фрагрантика и ... дотук. Нито мога да взема отношение, нито да задам адекватен въпрос, нито пък има къде да се запозная с аромата ..  Tired И не малко хора са като мен. И в тази тема като се заговори за нишови ароматии е факт, че замира пак поради същата причина, на пръсти се броят хората , които ги познават и могат да участват равностойно в обсъждането. Та, така  Hug

newsm78  На мен добре,че goddess ми обясни на четири очи какво, аджеба е "нишов" парфюм , goddess   bouquet

после попрочетох това-онова в батко Гугле, но пак не мога да се включа в разговора, именно защото нямам никакъв опит и впечатления още  Tired

# 81
  • Враца
Тя , goddess -ката ни е опасна, всичко знае, всичко има, не можем я стигна нея!  Hug  bouquet
Винаги готова, да обясни, да запознае човек, да изпрати проби, мостри.

# 82
Имах възможността да се запозная с Кдг2 и 888 / благодарение на Мимс  Grinning /,
Кдг2 много ми хареса, но изчезна за отрицателно време, въпреки че го  " запечатах "  Wink ,
осмиците си останаха и.....все още са на ръкава на блузата ми  Shocked
Интересно,при мен е точно обратно Grinning

Виленце,мила,знам че е така,но те въпросите са си същите,като за всички останали парфюми Wink
Явно хората се притесняват да питат,за да не им се смеят,на не 'адекватен' въпрос,пък аз нямам такива притеснения,явно като съм била малка,са ме оперирали от тази болест Laughing Joy

"на пръсти се броят хората , които ги познават и могат да участват равностойно в обсъждането" -равностойно Shocked newsm78

Колко ли съм била равностойна,пък и сега е така,като се събуди в мен интереса към нишовите аромати hahaha
Ей,много трябва да се забавлявали с мен дамите тук и в другата тема Wink

Тя , goddess -ката ни е опасна, всичко знае, всичко има, не можем я стигна нея!  Hug  bouquet
Винаги готова, да обясни, да запознае човек, да изпрати проби, мостри.
Оле,майкоуууу,покривам се Mr. Green

# 83

newsm78  На мен добре,че goddess ми обясни на четири очи какво, аджеба е "нишов" парфюм , goddess   bouquet

после попрочетох това-онова в батко Гугле, но пак не мога да се включа в разговора, именно защото нямам никакъв опит и впечатления още  Tired

Ми като не щеш да пръскаш на кожа,тъй ще е  Laughing Hug

Да ви кажа,Контеса е едно много срамежливо и прекрасно младо момиче,ама голям срам,страшна работа.
Спомних си моята първа парфюмна среща бях се омазала до ушите,само по петичките дето нямах пръснат парфюм,а като се прибрах вкъщи ЛМ възкликна:Миришеш на 100 парфюма #Crazy

# 84
  • Враца
равностойно означава, да можеш да изразиш мнение, за коментирания аромат от първа ръка, в смисъл да си го тествал или пък да се очертава да го тестваш, и си събираш инфо предварително  Peace

Добре дошла на *Kontessa* , драго ми е да се запознаем!  Hug

# 85
равностойно означава, да можеш да изразиш мнение, за коментирания аромат от първа ръка, в смисъл да си го тествал или пък да се очертава да го тестваш, и си събираш инфо предварително  Peace

Добре дошла на *Kontessa* , драго ми е да се запознаем!  Hug
Сега те разбрах,Вили,така реших и аз тия дни,да не искам и да не приемам проби от парфюми,които не бих си купила,няма смисъл........................
Инфо се събира с четене най-вече и питане,а когато решиш,че има шанс този аромат да е твои търсиш проба,за да не го купуваш насляпо Wink
Не се нуждая от нищо ново,не ритам за нищо и съм много доволна,ще се отдам на разузнаване на вече наличните,че все нещо ново идва и не остава ред за задълбочено проучване Rolling Eyes
Вече имам твърдо набелязани за купуване,макар и в далечното бъдеще Flutter

# 86
  • София

Ми като не щеш да пръскаш на кожа,тъй ще е  Laughing Hug

Да ви кажа,Контеса е едно много срамежливо и прекрасно младо момиче,ама голям срам,страшна работа.
Спомних си моята първа парфюмна среща бях се омазала до ушите,само по петичките дето нямах пръснат парфюм,а като се прибрах вкъщи ЛМ възкликна:Миришеш на 100 парфюма #Crazy

hahaha  за срам - не, ама голям респект изпитвам аз към някой, който знае много повече от мен по дадена тема.   Mr. Green
пръсках от тези, които ми харесаха от първо душкане, за да запомня какво ми харесва ,имах си изградена стратегия аз  Twisted Evil
обаче goddess, другия път слагам интелигентната физиономия и идвам с един тефтер да записвам имена на всеки един парфюм, който пробвам и впечатления срещу именцето. Защото така само по памет няма да стане  ooooh! .... ама на, като  нямам опит с парфюмни срещи - откъде да знам аз как да процедирам  Crazy
Поне от цялата работа, си набелязах NR  Есенс интенз и Хабанитата  О Б Е З А Т Е Л Н О!!!
А Хабанитата ,като си легнах /още се усещаше доста силно/  и си сложих ръката до носа да си я душкам  Blush , докато заспивам--толкова много да ми хареса!!!

# 87
Много хубава тема! Hug

1.най-официален: Bulgari Jasmin Noir; Gucci Guilty

2. най-универсален: Dior Shine;

3. най-комфортен: DKNY Pure

4. най-променлив: повечето пудрени аромати отначало много харесвам а после се променят до неузнаваемост и спирам да харесвам.

5. най-нехаресван мой любимец: много хора недолюбват Bulgari-тата но аз харесвам повечето.

6. най-харесван мой любимец: Последният ми е Thierry Mugler, Womanity (още го харесвам, обаче много бързо ми омръзна)

7. най-недоловим: Нямам такъв случай.

8. най-недостижим: Chloe. Много го харесвам, не веднъж съм обмисляла дали да не си го купя но накрая все се отказвам. Много е различен, индивидуален и нежен но ми стои неуютно и проветриво. Може би ми трябва подходящо настроение за него.

9. най-обичан: Всеки нов парфюм който имам ми става любим.

10. най-мразен: мразен чак нямам но май не бих могла да нося Cacharel Noa; Celine Celine; Ralph Lauren Blue; Burjois Soir de Paris

11. най-досаден: Coach, Juicy Couture, Lancome Hypnose (на третото шишенце мъжа ми изкоментира ‘пак ли този’ и аз на минутата съжалих че съм го взела и повече не съм го купувала)
12. най-много пъти купуван: Burberry Weekend (първата ми любов); Lancome Hypnose; Bulgari Omnia (купувала съм всички варианти)

13. най-добра ванилия: DKNY Pure (не съм спец по ванилиите, този ми допада)

14. най-подправков Bulgari Omnia шоколадовата (и по подправковите не съм спец, този ми допада)

15. най-нежен Hugo Boss Pure Purple (усещам велур и бял шоколад)

16. най-екстравагантен: Всички от Chanel. Харесвам ги много но ги намирам всичките някак извън времето. Не звучат ретро но и не са съобразени с текущите модни течения. Остават някак встрани. По същия начин чувствам парфюмите на Van Cleef and Arpels, красиви и над модните тенденции.

17. най-свеж: Dior Addict 2, Gucci II

18. най-вкусен: Harajuku Lovers G, кокос, тропици, ваканция.

19. най-плодов: Dolce and Gabbana Rose the one, отначало грейпфрути а после лимонада. Харесвам го но ми е твърде гъст и интензивен за вкуса.

20. най-цветен Burberry Weekend; Lancome Poeme

21. най-студен: Bulgari Omnia Crystalline

22. най-топъл: Lancome Poeme

23. най-зелен: Versace Versense; Chanel eau fraiche

24. най-розов: Versace Bright Crystal

25. най-бял: Bulgari voile de jasmin

26. най-желан: След womanity имам желание за нещо семпло и свежо. Не съм се спряла на нищо още.

27. най-сексапилен: Armani Code, но само едно единствено пръсване, много пестеливо!

28. най-успокояващ: всички свежи и леки аромати ми носят добро усещане, не ме натоварват.

29. най-тъмен: Valentino Rock n Rose, YSL Parisienne (много хубав!).

30. най-неразбираем Ange ou Demon Le Secret..последния да затвори вратата. Като почнем от дългото име и стигнем до рекламата с Ума Търман, целият парфюм е със сбъркана концепция за мен. Парфюма е много приятен но никак ама никак не го връзвам с името му, с Търман или с дългите рокли дето е облечена на рекламата.
Същото объркване имам с Guerlain Insolence. Харесвам парфюма ама тая Хилъри..

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 23:43 от meglelite

# 88

hahaha  за срам - не, ама голям респект изпитвам аз към някой, който знае много повече от мен по дадена тема.   Mr. Green
пръсках от тези, които ми харесаха от първо душкане, за да запомня какво ми харесва ,имах си изградена стратегия аз  Twisted Evil
обаче goddess, другия път слагам интелигентната физиономия и идвам с един тефтер да записвам имена на всеки един парфюм, който пробвам и впечатления срещу именцето. Защото така само по памет няма да стане  ooooh! .... ама на, като  нямам опит с парфюмни срещи - откъде да знам аз как да процедирам  Crazy
Поне от цялата работа, си набелязах NR  Есенс интенз и Хабанитата  О Б Е З А Т Е Л Н О!!!
А Хабанитата ,като си легнах /още се усещаше доста силно/  и си сложих ръката до носа да си я душкам  Blush , докато заспивам--толкова много да ми хареса!!!

hahaha Още една жертва падна в плен на Хабанита,то нея може понякога и на другия ден да подушиш Wink
Есенс интес/муск версията си струва всяка стотинка Heart Eyes

# 89
  • Враца
Благодарение на Бети пейдж, миналата година се сдобих с една 100-ица,
понеже също като Контеса се влюбих неимоверно в Хабанитата.
Когато остана 30 милилитра ми беше ужасно много омръзнала и се разделих на бърза ръка с нея  Peace
Ама 70-те милилитра си ги изпръсках с голям кеф.
Много ми се ще да се нафуткам с шалимар ама от флакон  Peace

Общи условия

Активация на акаунт