Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 11

• 37 295
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Момичета благодаря за отговорите.Последно бях отишла като бях 2ри месец и оттогава ме е страх,защото по принцип съм свикнала на епилатора за подмишниците, а сега много ме боли..Но с тоз корем ми е така трудно,че ми се иска да отида на кола маска..

# 571
Момичета имам един въпрос който ме притеснява.До неделя усещах болки ниско долу в корема което ми беше някакъв ориентир ,че малкото човече е там.От вчера не усещам нищо а утре съм за първи път на лекар , може ли да е станало нещо лошо  newsm78  #Crazy .Да не е да отида на лекар и да ми каже ама ти не си бременна  #Crazy Някой ако може да сподели, че наистина се притеснявам не знам до кога трябва да продължат тези болки и дали е нормално така да спрат?

# 572
Сънчо, болката не е ориентир. По-добре е да я няма, защото ако те боли се изписват хапчета. Кротувай си и не мисли глупости.  Hug

# 573
dinora1605  благодаря за бързия отговор Simple Smile ще си трая и дано да не ме боли наистина  Hug Simple Smile Лек и успешен ден отивам да се трудя Simple Smile

# 574
Искам да питам мамчетата има ли някоя от вас, която не е имала никакви контракции преди раждането? Знам, че имало предупредителни контракции, ама при мен е пълно спокойствие все едно ми остават още месеци....  newsm78

# 575
Сънчо, първо плесни вече една лентичка, че аз лично не се сещам в коя седмица си  WinkНе, наистина болката никак не трябва да ти е като ориентир, аз имам спомени,че в началото ме болваше и спря по едно време...дано помня правилно, но ако има някакъв проблем по- скоро ще те боли и то много Hug Бъди спокойна, знам колко е трудно, особенно ако ти е първа бременност. HugИ чакаме лентичката.
Деси, аз протично на абсолютно всички очаквания, казвания, предупреждения нямах такива контракции, при които се втвърдява корема, болеше ме малко от 8 м. и лекарката ми се презастрахова с един магнезии и така преносих малко(по-скоро не заради това), но не съм имала свиване, стягане или силни болки, които се появиха едва няколко часа преди раждането и най-съществените по време на самото такова. Незнам дали това те задоволява, ако чакаш да раждаш аз лично знам, че е голям сдух, мен тук много ме успокояваха и ми казваха не, което се оказа напълно вярно- както и да ти започне раждането, ще разбереш (със сигурност) като настъпи. И при мен беше абсолютно спокойствие до 25 късния след обед- родих на другия ден в 11 сутринта

# 576
  • Варна
Искам да питам мамчетата има ли някоя от вас, която не е имала никакви контракции преди раждането? Знам, че имало предупредителни контракции, ама при мен е пълно спокойствие все едно ми остават още месеци....  newsm78

Деси, аз бях по същия начин, не се притеснявай Hug

# 577

И аз бях така, имах съвсем леко втвърдяване на корема, но това накрая и още не знаех, че са вид контракции. Simple Smile Спокойно и леко раждане!  bouquet

# 578
qundie опитвам се да си сложа лентичка ама не знам как да я изкарам ,че като публикувам нещо да се показва:) сега пак съм пробвала дано да стане Simple Smile Hug

# 579
Syn4oo, излиза ти лентичката вече  Peace

# 580
Добро утро на всички  Hug
Някой може ли да ми препоръча училище за родители. Не знам какво представлява то, но аз искам по - конкретно да науча повече неща за раждането - как да се диша, техники, в какви пози е благоприятно за спомагане по лесното излизане на бебето, методи на обезболяване. Тези неща на въпросните училища ли се обясняват и/или на йога за бременни? Ще съм ви благодарна ако ми кажете къде се провеждат, защото искам да се подготвя.

# 581
Добро утро на всички  Hug
Някой може ли да ми препоръча училище за родители. Не знам какво представлява то, но аз искам по - конкретно да науча повече неща за раждането - как да се диша, техники, в какви пози е благоприятно за спомагане по лесното излизане на бебето, методи на обезболяване. Тези неща на въпросните училища ли се обясняват и/или на йога за бременни? Ще съм ви благодарна ако ми кажете къде се провеждат, защото искам да се подготвя.
между другото има една тема точно за това от тия дни, ако не я откриеш ми пиши да ти я пратя, не е дълга, но от нея ще се информираш,според мен Wink

# 582
  • Pb
....
Някой може ли да ми препоръча училище за родители.
......
Не пишеш от къде си. Или щом не уточняваш, трябва да разбираме, че си от София по default  Laughing Ако е така, прочети въпросната тема за която говори gundie. Не знам на тези лекции по МОЛ-овете до колко се застъпват темите, свързани с дишане, пози и т.н. по време на раждане. Ако намериш курсове, в които има и практическа част (т.е. правят се упражнения, подходящи за бременни, тренира се въпросното дишане по време на раждане, преповтарят се позите и т. н.) ще ти е още по-полезно. 

# 583
....
Някой може ли да ми препоръча училище за родители.
......
Не пишеш от къде си. Или щом не уточняваш, трябва да разбираме, че си от София по default  Laughing Ако е така, прочети въпросната тема за която говори gundie. Не знам на тези лекции по МОЛ-овете до колко се застъпват темите, свързани с дишане, пози и т.н. по време на раждане. Ако намериш курсове, в които има и практическа част (т.е. правят се упражнения, подходящи за бременни, тренира се въпросното дишане по време на раждане, преповтарят се позите и т. н.) ще ти е още по-полезно. 
http://www.moetodete.bg/maichinstvo/p3_6621_0.html- един пример, че в пощата ми го пуснаха преди малко

# 584
gundie пращай, особнено щом е и новичка темата Simple Smile
Цитат
Не пишеш от къде си. Или щом не уточняваш, трябва да разбираме, че си от София по default
елхичка така е  Rolling Eyes все забравям!

Общи условия

Активация на акаунт