Хайде, идвай вече, чакано ЯНУАРСКО човече! - тема 27

• 29 592
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
И моята втора кръщелница се появи днес по обед  Heart Eyes Саморасляче стана мама за втори път на бебе Мила със страхотни мерки 4370кг и 52 см. Мама и бебе са добре.
Охаааааааа каква голяма бебка, браво  Heart Eyes

Саморасляче, честито, да ви жива и здрава, много послушна и усмихната.
Бързо възстановяване.

# 226
  • Русе
И моята втора кръщелница се появи днес по обед  Heart Eyes Саморасляче стана мама за втори път на бебе Мила със страхотни мерки 4370кг и 52 см. Мама и бебе са добре.

Да ви е честита голямата бебка     bouquet   Много да ви радва и да ви е здравичка!!!

Peace

# 227
Саморасляче, честито, голяма бебка си отгледала, браво

# 228
  • ул. "Мечтание"
И моята втора кръщелница се появи днес по обед  Heart Eyes Саморасляче стана мама за втори път на бебе Мила със страхотни мерки 4370кг и 52 см. Мама и бебе са добре.

Честита Мила на Саморасличе! Да им е жива и здрава!  Hug  bouquet

# 229
  • Пловдив
Честита  Мила на Саморасличе!
Да им е жива и здрава!    bouquet

# 230
Саморасляче, честито, голяма бебка си отгледала, браво
Hug Party Party PartyНа мама бързо възтановяване от секциото. Hug
........Днес имам чувството,че една преносваща мама е родила Whistling
......Аз съм все така Tiredходя,катеря баири и стъпала,правя секс Mr. Green,ям люто,пия си млякото с канела и чакааааммм Tired

# 231
привет, маминки  Hug

саморасличе, честита дъщеричка, голямо момиче си отгледала, браво! дано е минало леко раждането и бързо да се възстановяваш!

и аз да споделя: доки видя някаква дилатация на пикочното мехурче на бебка, която явно се е проявила сега, напоследък, защото досега не сме я регистрирали на 3/4D-то, а и няма нищо смущаващо нагоре по отделителната система, т.е. бъбречета, уретра и т.н.; можело да е просто функционално (по-издръжливо мехурче), което да се 'израсте' само, но можело да бъде и анатомично и да се наложи операция ..Sad това ще се разбере след раждането чак. аз, разбира се, ужасно се разстроих, изплаках си сигурно и червата, че детенцето ми може би страда и прегледът за готовността на шийката и всичко останало отпадна за днес. при записа пък контракции изобщо не се регистрираха, и въпреки това доки посъветва да постъпя още днес, за да се следят тоновете поне два пъти дневно, все пак формално пренасям. от Шейново обаче ни върнаха - трябват им поне 7 дни пренасяне.. така че се оказа генерална репетиция; само дето ошашкахме кандидат баткото, миличкият той.

прегръдки засега на всички, целувки на бебчовците на родилите, а на тези с болежки и неразположения бързо оправяне и вяра! до пак.

# 232
  • Стара Загора
petyage аз ходя при др Дянкова,а на запис ме вика в АГ-то.Но днес каза,че тоновете са супер.Направо си отдъхнах Grinning И моите миналия път се движеха около 140 и не и харесаха-трябва да се движат в по-големи амплитуди.Гледа ни Ехо- 3750гр сме вече.Утре пак съм на преглед.А ти при кого си на консултация?

# 233
  • София
Честито на новите мами! Да са им живи и здрави бебоците!

И аз имам проблеми с гърлото от днес. А мъжът ми е болен от 2-3 дена, както и свекърва ми и все има болни покрай мен. Та започнах да пия Прополки, с чай си се наливам от няколко дни. Днес си взех от аптеката Осцилококциум, но не смея да го пия. Искам да питам мамите, които са наясно с хомеопатията дали имат опит с Осцилококциума и дали може да се взима? Притесняват ме хем болните около мен, хем гърлото, което може да се окаже първи симптом към разболяване ... Искам да го предотвратя навреме!

careener всичко ще бъде наред. И нас ни ошашкаха, че уж имаме проблем с едно от бъбречетата, та след раждането ще се консултираме със специалист. Но аз съм оптимист, че ще се израсте и всичко ще е наред  Peace

# 234
  • София
Саморасличе, честита госпожица!Много здраве и късмет в живота!

# 235
  • София
А това "Прополки" какво е и как изглежда? И безвредно ли е?

# 236
  • ул. "Мечтание"
careener   action032
Не се поддавай на страха и паниката. Докато не се роди бебето нищо не се знае, може и абсолютно нищо да му няма! Нищо чудно, че са ти "избягали" контракциите, при положение, че така си се разтроила и притеснила! Relax!  Hug Hug Hug

Хапченца за смучене, подходящи за бременни.  Peace

# 237
  • София

Това са таблетки за смучене за гърло Simple Smile Безвредни са.
http://apteka.framar.bg/30011455/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%BE% … D0%B8%D0%BD%D0%B0

Има няколко вида.

# 238
Привет момичета!
Влизам само да ви покажа моето ново съкровище:

Калина на 2часа:

Калина на 6часа:

Когато се прибера ще кача снимки в албумчето. Сега се връщам да чета доколкото успея.

# 239
pepita1973,пу-пу много е изписана!Красавица!

Общи условия

Активация на акаунт