Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Кои са някои от основните теми, които се обсъждат в публикациите?
Какви са някои от проблемите, които потребителите обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Кои са някои от основните теми, които се обсъждат в публикациите?
-
Какви са някои от проблемите, които потребителите обсъждат във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с грижата за новородени?
-
Как мога да реша проблема с количката, която не влиза в багажника на колата ми?
Много да ви радва и да ви е здравичка!!!

ходя,катеря баири и стъпала,правя секс
това ще се разбере след раждането чак. аз, разбира се, ужасно се разстроих, изплаках си сигурно и червата, че детенцето ми може би страда и прегледът за готовността на шийката и всичко останало отпадна за днес. при записа пък контракции изобщо не се регистрираха, и въпреки това доки посъветва да постъпя още днес, за да се следят тоновете поне два пъти дневно, все пак формално пренасям. от Шейново обаче ни върнаха - трябват им поне 7 дни пренасяне.. така че се оказа генерална репетиция; само дето ошашкахме кандидат баткото, миличкият той.
И моите миналия път се движеха около 140 и не и харесаха-трябва да се движат в по-големи амплитуди.Гледа ни Ехо- 3750гр сме вече.Утре пак съм на преглед.А ти при кого си на консултация?

Безвредни са.