Хайде, идвай вече, чакано ЯНУАРСКО човече! - тема 27

• 29 585
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте от мен Simple Smile

Честито на новите мами   bouquet

Мен днес ме боли гърло... Sad Цяла бременност работя, ходя сред хора, не съм изпила едно хапче за нищо, не съм имала никакви болежки...Сега 4 дни преди термин ме боли гърло, а не съм излизала от вкъщи 3 дни! Shocked

Някой има ли идея с какво мога да се пооправя? Не ми се пият антибиотици, а заради болката и леко покашлям...

# 211
Бебешондел, аз ям сутрин на гладно ябълки. 2-3 са ми достатъчни.
Пробвай и с натрошено ленено семе. То действа регулиращо. Само не трябва да се прекалява с него.

# 212
Честито на майките, родили последните дни! Живи и здрави да растат децата им и много да ги радват.
Хайде днес е моят ден. Дано родя до довечера, че не искам да преносвам. Ама кой ли ме пита какво искам аз? От снощи имам не много болезнени контракции и още не са спрели. Преди 2 дена имах нещо като сопол по бельото, напълно прозрачно. Предполагам, че е тапата, но ми се струва много малко като количество. Майки с опит, кажете колко трябва да е тази прословута тапа?
jujkata пропуснала съм, че и ти си от Стара Загора. Разкажи как е минал днес прегледа и при кой доктор ходиш. И аз във вторник бях за първи път на запис на тонове и ми казаха, че били "равни" и не било добре. Но нали са около 140, защо да не са добри?
Хайде хубав ден и всички, на които им е ред да раждат днес леко и прекрасно раждане

# 213
  • Русе
LadyAngel - аз се тъпча с Прополки с вит.С  в такива случаи, отделно топли чайове и нарязан лимон забъркан с мед  Peace Помага ми!

# 214
Здравейте, ние днес за първи път излязохме на разходка за около 30 минути, вие извеждате ли вече бебчетата и по колко време?

Честито на новородилите, да са им живи и здрави бебенцата и да слушкат

# 215
  • София
Здравейте момичета!

Честито на всички мами с новородени бебчета! Да са ви живи и здрави, а вие бързо да се възтановявате!!!

Аз вчера реших да засичам контракциите, да видя дали няма да изпусна момента  Crazy тъй като не са болезнени... засякох 2 на 15 минути, не са регулярни... но пък са по-чести от преди - само ми се сковава корема и ми изтръпва по малко Rolling Eyes дооправих си багажа, че имаше още неща за слагане и сега остава само да чакаме.

През нощта много ме болеше кръста и ми пукаше като се въртя, а от там и таза и краката  ooooh! голяма мъка, която продължава и сега...

Нощни
- когато имах много силен зъбобол, ми казаха да пробвам с парченче сушена синя слива върху венеца. Така като постои дали от внушение или наистина - взе че отшумя зъбобола  Mr. Green

Бебешондел
много хубави дрешки  Hug

# 216
През нощта много ме болеше кръста и ми пукаше като се въртя, а от там и таза и краката  ooooh! голяма мъка, която продължава и сега...

Същото е и при мен от снощи!   bouquet

Лошото е, че баш сега съм с ужасна хрема не мога да дишам  #Cussing out Сега намерих да се разболея  Crossing Arms

# 217
  • София
_SaRi_ , първата разходка я направихме на 12 ден, ако е хубаво времето стоим и по час навън.
Бебешондел, и аз имам същия проблем като теб с перисталтиката  Confused Пробвах с бизилакс, това ни го даваха в болницата и там ми помогна, но сега пих две вечери по 2 табл. и нищо. Пък и предпочитам да е нещо натурално. Пробвай със сушени сини сливи, като предишната вечер ги накиснеш във вода.
Дрешките ти са супер  Heart Eyes

Пожелавам на момичетата приятно изкарване в Мола, за жалост нямаше как да се присъединя, следващия път ще гледам да не пропускам. Малко ми е далечко Мола на Стамболийски, но някой ако има желание за този на Ситняково - съм насреща  Mr. Green
LadyAngel , оправяй се бързо, че велики дела те чакат  Heart Eyes
След малко отивам с Виктор на първата му консултация да видим как се развива човека. Дано всичко да е наред и да е понаддал, че макар че сега ми се нормализира кърмата, имам някои притеснения, относно количеството й.

Между другото търся си столче за кола, но предпочитам да има възможност да се закупи и база за него, върху която да се монтира самото столче. Вие с какви столчета сте?

# 218
  • Пловдив
Някои търсеше приложението за 15 дни за отпуск за таткото.
http://www.noi.bg/content/pob_pom/2009/Pr_13.doc

# 219
  • ул. "Мечтание"
Леле, какъв сън му дръпнахме с моя син.  Crazy Станахме преди половин час! Sunglasses Mr. Green

И аз вчера си получих кърмаческите дрешки. Мноооого са яки!  Crazy И всички ми стават дори с корема, включително и долнището на пижамата. Голям кеф!  Mr. Green

Гъбка, много са ти хубави дечицата!  Hug

Аз се чудя дали да не поизлезем малко навън с Божидар. Много ме дразни това влажно време. Непрекъснато всичко е мокро.  Tired Ама явно трябва да свиквам.  Mr. Green

# 220
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМЧЕТА И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Имам някаква болка горе от вътрешната страна на краката,дали ми се разтяга таза или кво ли newsm78 Като ставам от стол или от леглото ме боли,като ходя не толкова,като лежа - боли малко и повече като си местя краката #Crazy newsm78 Оф,май вече и на мен ми се ражда Simple Smile Ама имам още до термин бая - 01/02, а до операцията десетина дни /ако устискам дотогава Laughing/
Не са ми падали нито тапи,нито води изтичат,но пък имам някакво обилно влагалищно течение.По няколко пъти на ден ми стават мокри петна по бельото newsm78 Според направената микробиология няма гъби или нещо такова newsm78

petyageИ при нашия запис на тоновете в началото бяха равномерни и ми казаха да съм си събудила бебка защото спяла Simple Smile И почна едно ръчкане по корема,ама най-накрая се размърда госпожицата и нещата се оправиха Simple Smile

LadyAngelпробвай с хомеопатични - за гърлото - Ангин хил и много чай с мед и лимон Peace

Бебешонделмного хубави и практични дрешки Peace А за запека - аз от 5 дни не бях ходила до тоалетна.Направо имах чувство че ще се пръсна. И си взех 40 мл. Дуфалак - е след 1 час не можех да изляза от тоалетната HugТо и това не е хубаво,ама поне се прочистих Grinning

Айде стига толкова от мен за сега Simple Smile Стискам палчета на всички мамчета, при които раждането е започнало! Peace

# 221
  • София
Ох, пия чай, от сутринта се наливам, а така мразя чай БЕЗ коняк.... Laughing То това чай ли е...

Надявам се да ми се размине само с гърлото. Tired

# 222
  • Стара Загора
И моята втора кръщелница се появи днес по обед  Heart Eyes Саморасляче стана мама за втори път на бебе Мила със страхотни мерки 4370кг и 52 см. Мама и бебе са добре.

# 223
  • София
И моята втора кръщелница се появи днес по обед  Heart Eyes Саморасляче стана мама за втори път на бебе Мила със страхотни мерки 4370кг и 52 см. Мама и бебе са добре.

Да ви е честита голямата бебка   bouquet Много да ви радва и да ви е здравичка!!!

# 224

Ауу, каква голяма бебка! Саморасляче, честита ти щерка, да е жива и здрава и още по-голяма да порасне!

Общи условия

Активация на акаунт