Хайде, идвай вече, чакано ЯНУАРСКО човече! - тема 27

• 30 252
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте мами!:) Имам едно питане..принципно термина ми е днес,но малкото още си стои вътре,не му се излиза.Казаха ми,че ако не се роди до неделя,то в понеделник започвам да ходя всеки ден на тонове на бебчо и така до края на седмицата,когато ще ме приемат за принудително раждане (всмисал на системи).Та питането ми е силните болки долу ниско в корема дали са родилни контракции или подготвителни,защото аз все още не ги различавам? (първо раждане ми е) Болката е прорязваща и утихне малко и пак се повтаря и така около час и после спря. Казах на АГ-то и тя ми каза да контракции са ,но не ми обясни какви и дали скоро ще родя.Съжалявам ако има друга тема тук.

# 361
  • sofia

lyuba, 10х за инфото! как си ти с днешна дата, имаш ли подобрение?

Не знам от кога ще приложат новия закон обаче, ако някой ражда тези дни ще каже!

Аз днес съм по-добре, пих повече вода, с мъжа ми цял ден се разхождахме, пихме кафе, обядвахме навън и малко се разсеях.

Хремата ми става гъста и се чудя какво да прилагам за отпушване на нос?!! Идеииии????

# 362
  • Русе
............. *Elina*, приятна и ефективна почивка, мила!  Hug

Дано да бъде  Heart Eyes Но както ме бъзика Ноеми онзи ден за разходките - можеше днес да е момента  Joy До преди малко бях с болки и контракцийки  hahaha Сега мисля да се оттегля от тук, да наглася нещата на Йоан и баба му, да си взема едно душче и да легна с книгата в леглото.  Wink  Пожелавам лека вечер на всички  Hug

...

Хремата ми става гъста и се чудя какво да прилагам за отпушване на нос?!! Идеииии????

Аз капех сребърна вода и мажех във всяка ноздра мед  Peace От водата нищо неусещаш, но меда малко дразни. Пробвай, дано успееш!  Praynig

# 363
Здравейте момичета!  Hug

Да ви попитам - (вчера питах, ама не открих отговор) контракции на 15 минути една от друга и с продължителност около минута, дали трябва да ме притесняват? Днес освен тях - много силно пробождане на моменти от долу, дори и когато съм седнала. Обикновено тези пробождания бяха леки и докато ходя, когато сядах минаваха, но не и сега...

Ще съм много благодарна на отговорите ви! Hug

Моят лекар каза като станат на 9-10 минутки и болезнени /кръста, ниско долу и по дължината на корем/ да му се обадя и да потегляме  Peace
Аз тъкмо се притесних, че май май си родила днес хихи  Heart Eyes

# 364
Не можем да бъдем по-щастливи. Вече сме мама и тати на мъничка Рая - нашият нов живот.
Роди се на 11.1.11 - 2800 гр., 50 см. - вагинално раждане, много трудно. Но мисълта за нея вече излекува всичко.
Честито на всички.

# 365
  • София
Здравейте мами!:) Имам едно питане..принципно термина ми е днес,но малкото още си стои вътре,не му се излиза.Казаха ми,че ако не се роди до неделя,то в понеделник започвам да ходя всеки ден на тонове на бебчо и така до края на седмицата,когато ще ме приемат за принудително раждане (всмисал на системи).Та питането ми е силните болки долу ниско в корема дали са родилни контракции или подготвителни,защото аз все още не ги различавам? (първо раждане ми е) Болката е прорязваща и утихне малко и пак се повтаря и така около час и после спря. Казах на АГ-то и тя ми каза да контракции са ,но не ми обясни какви и дали скоро ще родя.Съжалявам ако има друга тема тук.
При мен е същата история с пробождащите болки, но и контракции отделно безболезнени... ссамо че термина ми е в понеделник. Ако не съм родила до тогава, трябва всеки ден да ходя на запис от вторник...

Жоржи
 Hug Гриет Hug благодаря ви за съветите!!! Ако усетя нещо по-притеснително, ще тръгвам към МД. А ми се иска да мине и утре, че мама и тати ще ни идват на гости  Heart Eyes

мама зайка_
   Hug и на мен ми се иска да изчакам дори на 5 минути да станат  Crazy но ще видим как ще се развият нещата Wink

pepinka1
   bouquet  bouquet  bouquet  честита ви принцеса!!! Много да ви е здравичка и много да ви радва!!! Бързо възтановяване!!!

# 366
Не можем да бъдем по-щастливи. Вече сме мама и тати на мъничка Рая - нашият нов живот.
Роди се на 11.1.11 - 2800 гр., 50 см. - вагинално раждане, много трудно. Но мисълта за нея вече излекува всичко.
Честито на всички.

ЧЕСТИТО бебче! Много да ви радва!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 367
мама зайка_    и на мен ми се иска да изчакам дори на 5 минути да станат   но ще видим как ще се развият нещата

Хаха май наистина е по добре да си си вкъщи максимално много време!  Laughing

# 368
Здравейте момичета и Честити рожби на всички майки! Нямам много възможност да влизам във форума, защото малката не е от най спокойните бебета. Тамън заспи,поставиш я да си легне и като се усети, че е в леглото, започва да плаче, така n-брой пъти. Трудно ми е да обърна внимание на баткото и ми е мъчно за това, но се надявам малко по малко нещата да се нормализират. Да ви кажа за раждането, независимо, че е второ беше трудничко, пак ревна, приятна вечер на всички!

# 369
Снуки, ако си решила да ползваш епидурална упойка не чакай твърде, защото тя се слага на 5-6 см разкритие, а при чести контракции може бързо да се стигне до такова разкритие. Де да знам, аз малко се ужасявам от мисълта, че може да не стигна навреме до болницата!

# 370
Честито на всички.

Pepinche,  да ви е здрава и прекрасна мъничката Рая  Heart Eyes
Да гушнеш от нас наборчето ни  Hug Hug Hug И да опишеш как мина като се повъзстановиш!

Провокирана от Мила Иванова сядам да ви пиша смешки от болницата и аз... първият път не записах подробно и съм позабравила, та сега ще наваксвам!

# 371
  • ул. "Мечтание"
Нощни и аз съм така от 2-3 дни, особено нощем като ме почнат едни болки, ама не различавам равномерни контракции.

При мен са сравнително равномерни. Но не съм засичала за да кажа с точност. Опитвам се да не се втренчвам в това в момента.

Възможно е като си махнали серклажа да ти е паднала тапата.  Peace

Снуки, шийката се изглажда най-вероятно. Какво трябва да те притесняват контракциите? Вече им е време! Твърде нарядко ми се струват, за да тичаш към болницата!  Peace

galaxy, контракции са, да. Вероятно и твоята шийка се изглажда. Никой не може да ти каже дали ще родиш скоро или не! Да се надяваме, че ще е преди да те приемат за индукция.  Praynig Praynig Praynig

Честито на всички.

Честита да ви е Рая! Много щастие да ви носи!

Хм... Аз май е добре да ги позасека тия контракции, от около час май станаха по-начесто и ги усещам болезнени отгоре, под гърдите.  Thinking

# 372
Нощни с теб сме, стискам палци.

Пепинка честита ти Рая. Ние с теб на 1 и същи ден с еднакви имена, наговорили сме се.

# 373
pepinka1, честита ви мъничка Рая! Нека вашето съкровище ви носи много радост и гордост!

Нощни, давай, мила!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Етомира, чакаме си още почерпката! Днеска Ива става на един месец!
Много щастливи да бъдете заедно!

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 22:27 от Az i ti

# 374
Нощни, силно стиснати палци имаш и от мен! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт