Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Кои са някои от основните теми, които се обсъждат в публикациите?
Какви са някои от проблемите, които потребителите обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Кои са някои от основните теми, които се обсъждат в публикациите?
-
Какви са някои от проблемите, които потребителите обсъждат във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с грижата за новородени?
-
Как мога да реша проблема с количката, която не влиза в багажника на колата ми?

.На другия ден в 6ч. сутринта ми пуснаха система,която тече пет часа и нищо.Качиха ме отново АГ отделението,като док ми препоръча да си взема един гел за омекване на шийката/Препедил гел/,поставиха ми го в 22ч. и 6ч. на другия ден отново на системи.Док ме предупреди ,че ако не родя до 9ч. ще ме реже.И така стана 9ч./като през това време имах болки ,но не бяха регулярни/,тушираха ме и отново с 1см. разкритие ,почнаха да ме подготвят за секцио-кръв,екг,интернист и т.н.И по едно време към 9,30ч. аз получих напъни и казах на док ,че раждам,той ме погледна учудено прегледа ме и ми съобщи ,че съм с пълно разкритие и раждам.От там на магарето и в 10,15ч.,моето слънце проплака.Имам три външни шева и не знам колко вътрешни,а хемороидите няма да приказвам.