Хайде, идвай вече, чакано ЯНУАРСКО човече! - тема 27

• 30 245
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
момичета от 2 дни съм с разстройство, а цяла нощ освен него и повръщам и ме боли корема . Май днес ще посетим родилното, мислите ли че започва раждането?
Определено - успех. И аз така се чистих един ден преди раждането  Peace
Честита Адриана на мама hrissyts!!! Да им е жива и здрава!  bouquet

Честит имен ден на всички празнуващи!!!
Нощни честит ти именник! Айде направи му днес най-хубавия подарък  Wink

# 616
Честита бебка на Хриси! Да е жива и здрава!
Честит имен ден на всички!

Момичета, благодаря Ви за милите и окуражаващи думи!  Hug

Мой бебчо нещо не му се излиза. Да не стане много голям,че как ще го раждам? Днес трябва да ходя на гинекол.преглед,но не мисля да ходя. Не искам след такава процедура да тръгна да раждам,едва ли не предизвикано раждане.

# 617
Честит имен ден днес на всички празнуващи!Да са им живи и здрави имената!!!
На всички родили честити рожбички!Да са живички и здравички за радост на мама и тати!!!

за отчета сме си още 2 в 1

# 618
Честита Адриана на мама hrissyts!!! Да Ви е жива и здрава!   bouquet

Честито и на всички именници, които празнуват днес.

Да попитам teodolinka - за записите на тонове предварително ли се записва и все още ли в ТК се заплаща по 10 лв.
На мен ми казаха, че от четвъртък (ако не съм родила до тогава) трябва  да ходя 6 дни за запис на тоновете, тъй като термина ми е 19 януари. Ако и през тези 6 дни не родя ще ме приемат в патологията, защото бебето все още е високо в корема ми.

# 619
Честит празник и от мен.
За отчета - 2 в 1  и никакви признаци - ни регулярни, ни не регулярни контракции. Вече си мисля, че събитието ще е февруари. Утре ще ходя на доктор да видим - тя беше сигурна, че повече няма да ме види  Mr. Green , то да си кажа и аз така мислех, но ......

# 620
  • София
Добро утро и от мен!

Честита бебка на Хриси! Да е жива и здрава и много послушна!

Чопи, аз ти препоръчвам да идеш на прегледа. Едва ли ще го предизвикат раждането. Мен миналия вторник ме провериха за разкритие и нямаше грам, но ей ме още тук 2в1. А може и да правиш разкритие без да усещаш (дай Боже всекиму).

Снуки, стискам палци да е раждането и да мине леко и бързо!

Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet

Иначе при мене признаци почти никакви, освен ако не броя леки болки (2-3 по скалата до 10) или безболезнени контракции от време на време, мноого рядко болка+контракция  Joy

Хубав ден ви желая   bouquet

# 621
Честита бебка на Хриси! Да е жива и здрава!
Честит имен ден на всички!

# 622
ДОбре дошла на Адриана!
  bouquet  bouquet  bouquet

Шана, Преди много време бяхме обсъждали мисля козметиката и там споменах. че моя приятелка е ползвала Пенатен и е много доволна, но аз самата лични впечатления нямам. Снощи по някое време за n-ти път си промених решението с какво да мажа бебите и крайното решение е кокосово масло-остана ми от бременността( мажех тумбака).

Бебетата май имат проблем с пъпчетата, но още не съм сигурна. При почистването със спирт отстранявам засъхнал секрет, но иначе не са зачервени и са спокойни , засега  Thinking
С каката  нямах никакви грижи-падна на 11-ия ден и си беше здрав оформен пъп.

Честито на всички именници! Да са живи и здрави и с много късмет!

Антоанета Simple Smile  newsm51

# 623
  • Русе
Честито на именниците днес и на момичетата, които са станали мами, а несъм ги поздравила!

Мила - и аз съм махала такива секретчета от пъпчето на Йоан докато падне, а и малко след това. Нямали сме проблем. А падна малко по-късно само около 14-тия ден.

# 624
  • Пазарджик
Аз намерих малко свободно време и реших да разкажа за моето раждане и престой в болницата.

Приеха ме на 05.01 в АГ отделението,без грам родова дейност-1см.разкритие сигурно останал от предишното раждане newsm78.На другия ден в 6ч. сутринта ми пуснаха система,която тече пет часа и нищо.Качиха ме отново АГ отделението,като док ми препоръча да си взема един гел за омекване на шийката/Препедил гел/,поставиха ми го в 22ч. и 6ч. на другия ден отново на системи.Док ме предупреди ,че ако не родя до 9ч. ще ме реже.И така стана 9ч./като през това време имах болки ,но не бяха регулярни/,тушираха ме и отново с 1см. разкритие ,почнаха да ме подготвят за секцио-кръв,екг,интернист и т.н.И по едно време към 9,30ч. аз получих напъни и казах на док ,че раждам,той ме погледна учудено прегледа ме и ми съобщи ,че съм с пълно разкритие и раждам.От там на магарето и в 10,15ч.,моето слънце проплака.Имам три външни шева и не знам колко вътрешни,а хемороидите няма да приказвам.
И до тук всичко е перфектно,на другия ден ми казаха ,че малката е с инфекция от калните води и трябва да и дават антибиотик/повишени левкоцити/,та така пет дена.От притеснение кърмата ми рязко намаля /сега мисля ,че влиза ме в релси/.На кратко е това,само не знам след като знаят ,че бебето може да получи такава инфекция защо позволиха да родя толкова късно,просто нямам думи.

# 625
  • Пазарджик
Пак забравих Честит имен ден на всички ,които празнуват днес!!! newsm51

# 626
Честит имен ден на Антоанетите  newsm51

Снуки, чакаме да пишеш  Hug

Честито бебенце на Христи   bouquet

# 627
Честито на всички именници, воглаве с Antoaneta:),Toni_baraboni, tonchetonche, Antoaneta_y , и Toni4ka! Честит имен ден и на твоята половинка, Нощни! Много да те слуша и глези!  Wink

Ноеми, честита месечинка на Тервел!

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 10:56 от Az i ti

# 628
Христи, честита ти Адриана!  Hug  bouquet

Честит имен ден на всички празнуващи.  bouquet

И ние 2 в 1 без никави признаци.

Тути, явно е искала да излезе както тя си иска. Hug

# 629
Пепинка1, направо се обади на тел. на Консултативния кабинет по кърмене към Майчин дом, ако се наложи, може и на място да дойде консултант - тел.0896 418 488, въобще не разчитай на форума  Peace

Общи условия

Активация на акаунт