Хайде, идвай вече, чакано ЯНУАРСКО човече! - тема 27

• 30 245
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Снуки   Heart Eyes
petience И мен ме гласят за водолей не знам защо но числото 22 ми се е натрапило в главата да видим  Mr. Green
Toni4ka Секс пробва ли?  Mr. Green Ние не сме спирали явно няма ефект  hahaha

# 601
Водолейчетата са много хубава зодия! Аз самата съм Козирог (на01.01. съм ,бебе 1984 хахах майтап!) и също я харесвам , но за момиче> За момче предпочитам Водолей (като мъжът ми) ,ама нямаше как нашето момче да се роди тогава... Grinning

# 602
Снуки   Heart Eyes
petience И мен ме гласят за водолей не знам защо но числото 22 ми се е натрапило в главата да видим  Mr. Green
Toni4ka Секс пробва ли?  Mr. Green Ние не сме спирали явно няма ефект  hahaha

мама  zайка и на мен отнякъде ми се наби в главата ,че Ще раждам на 22, неzнам откъде,сънувах ли , не zнам,но от началото на януари ми  таzи дата  Laughing

# 603
  • Варна
Здравейте,гледам че обсъждате козметиката.С Преско в началото ползвах А-Дерма и бях доволна-никакви проблеми,мн приятна миризма на чистичко.Този път взех-гел за коса и тяло на Мустела,флуид/тоник за почистване на Мустела(става за зоната на памперса,гънките и дори за лицето),крем за лице на Хипп и олио пак на Хипп.Крем за дупе,ще си взема като родя-правен от аптека Попова.
Все забравям да питам вече родилите мами-пазите ли пъпчето при къпане и ако да-как?На Преслав му падна в болницата и за това не знам.Гледам разни "чужди" клипчета,че още в полницата с щипката на пъпчето ги къпят целите.Ако се намокри,как го сушите...със сешоар ли newsm78 Laughingили само се попива леко/ама то не е ли като раничка/?
Лека нощ на все още будуващите newsm46

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 03:13 от gali&presi

# 604
Careener (какво разкошно име, много любимо мое, но не успях да се преборя за него за щерката) + Останалите ни Прекрасни Нови Мами = много позитивна енергия ви пращам и си признавам, че родила-неродила, все ме тегли към темата с надеждата за нови бебоци и нови разкази за чудесни раждания!  Hug

Безкрайно харесвам А-Дерма като козметика, Мустела ми харесва дотолкова, че нямам нито един негатив, който да кажа за нея (включително съм ползвала линията за бременни и за атопична бебешка кожа)... Себамед - да, ОК е... ползвала съм и разни местни, но връх за мен и моето бебе си остана А-Дерма, което не означава, че понеже тя се изрина от Бюбхен, то Бюбхен не е качествена козметика, а просто, че не понесе на моето дете... Джонсън не съм купувала и ползвала, Веледа - ОК е; Авино - ммм, абе става; Калифорния бейби - хубава, става...

Тук препоръчват да не се мокри обилно пъпчето, но ако не намокри инцидентно не е проблем... изписващият ни педиатър се позасмя на въпроса на майка с опит като мен колко да къпя и рече, че всико от 1/ден до 1/седмица е нормално, но се водиш по детето и по сезона и по собствените си убеждения  Grinning много ми допадна такава гледна точка!

# 605
  • ул. "Мечтание"
Закусчица! Mr. Green За гладни бременни и още по-гладни кърмачки!  Sunglasses

# 606
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Все още 2 в 1!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
След малко тръгвам за запис на тонове!

# 607
здравейте бъдещи и настоящи майчета. аз съм от тези, които четат всеки ден, но не пишат  Embarassed. имам едно въпросче (знам че вече го обсъждахте, но не се сещам в коя тема), та: тъй като преносвам, а първичния ми болничен (45 дневния) изтече на 15 януари, кой трябва и кога да ми издаде следващия? Т.е. имам предвид сега ли трябва да бъде издаден (преди да съм родила) или след като родя от болницата ще ми го дадат? благодаря предварително за отговорите.
иначе вече нямам никакво търпение. голямо чакане стана Sad, а изгледи да тръгне сам бебока никакви.
лек ден на всички

# 608
ДОБРО УТРО,
ВЛИЗАМ С НОВА ВЕСТ Heart Eyes!!!!

НА 17. 01 В 3.50 МАМА HRISSYTS РОДИ НОРМАЛНО МАЛКАТА-ГОЛЯМА ПРИНЦЕСА АДРИАНА, 2 КГ. 44 СМ

ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДВЕНКИТЕ!!!!

# 609
  • София
Добро утро!
Нощни очи, закуската изглежда прекрасно. Мерси!  Hug

Антоанета, пия течности като полудяла и май нещата започват да се нормализират. Много се бях притеснила вчера. А за акането - педиатъра ми беша казал да чакам, че се случва или да й сложа свещичка. Но нито свещичка, нито термометър помагат. Снощи й дадох Дуфалак. Подейства и бебето ми се промени коренно - спокойна, не се свива, не се напъва, не реве, лежи си спокойно. Спахме цяла нощ. Утре е на консултация и ще говоря с док как да процедираме, защото не мога да мъча детето си повече по една седмица без акане.

Честита Адрияна на Hrissyts. Да е жива и здрава!

# 610
  • София
момичета от 2 дни съм с разстройство, а цяла нощ освен него и повръщам и ме боли корема . Май днес ще посетим родилното, мислите ли че започва раждането?

# 611
  • Пазарджик
 Добро утро, Роси, Еления,Хриси  Честити бебоци! Да са ви живи и здрави и много радост да ви носят!

Нашето пъпче още не е паднало ,затова я къпя с пелина на пъпа и поливам само върху гръбчето и главичката.Пазя  да  не го намокря.Нямам търпение да падне и да я начипкам хубаво.

# 612
  • ул. "Мечтание"
Честита Адриана на мама hrissyts!!! Да им е жива и здрава!  Hug  bouquet

Днес моя мъж е именник. Да почерпя за негово здраве!

# 613
Честито на всички нови мами и татковци.
Аз вече карам на изтощени батерии и нямам време за форума, не че не ми се влиза.
Към консултантките на Ла Лече Лига  Кърменето е много трудно - Рая засуква без проблем и лакомо, но явно няма много мляко и по някое време  се ядосва. Иначе гърдите ми са твърди преди кърмене и много напрегнати, целите са на бучки. Пробвах леко изцеждане преди това за облекчаване, но повече от 10 мл не излиза и се притеснявам, че не остава за нея.
Успех на всички чакащи бебоците си и леко и безпроблемно раждане.

# 614
  • София
Честита Адриана на мама hrissyts!!! Да им е жива и здрава!  Hug  bouquet

Peace
Честито на всички именници!!!
Нощни, да ти е жив и здрав мъжа!!! 
bouquet
Снуки, хайде стискам палци днес да е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт