True blood - оцеляхме след празниците - 38 тема

• 16 164
  • 700
  •   1
Отговори
# 285
Оооу, изкарват я преди старта на четвърти сезон? Да не повярва човек! Ще питам Дю дали иска да й я купя  Mr. Green Мерси, Калина!

# 286
книга-книга-----йес йес..развълнувах се Crazy

# 287
  • срещу двата комина :)))
Оооу, изкарват я преди старта на четвърти сезон? Да не повярва човек! Ще питам Дю дали иска да й я купя  Mr. Green Мерси, Калина!
hahaha hahaha hahaha

# 288
Юху, юху, остана да си закупя и втора и трета книга  Flutter

# 289
Ама що се смееш, Мури? С трета книга така направихме - аз й я купих с позволението да я прочета преди да се видим да й я дам.  Mr. Green Аз много внимателно я четох, де.

# 290
четохте ли резюмето..ах какъв романс...ах каква драма...разсъблечен и с амнезия...

# 291
четохте ли резюмето..ах какъв романс...ах каква драма...разсъблечен и с амнезия...

Да, да, яко Ерик в тая книга  Mr. Green

# 292
  • КиТ
Ама що се смееш, Мури? С трета книга така направихме - аз й я купих с позволението да я прочета преди да се видим да й я дам.  Mr. Green Аз много внимателно я четох, де.

Ххех хитруша си ти Mr. Green

# 293
  • срещу двата комина :)))

Да, да, яко Ерик в тая книга  Mr. Green
наистина е яко Ерик,ако знаете как се заспива след някои сцени  #Crazy препоръчвам на всички  Flutter

# 294
  • КиТ
Ари бе дЕка сте newsm78,голямо спане му ударехте обаче Crazy Mr. Green

# 295
Тука съм, бачкам  Tired

# 296
Oп, добър ден  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=9Sk25URmU7I&feature=player_embedded  Thinking и на какъв ще се превръща? На нормален?  hahaha

# 297
 hahaha hahaha hahaha Ама какъв е ленииив.

# 298
Ехооо, къде сте, бря!  Rolling Eyes

1. Нашите хора пак са номинирани за гейско-лесбийските награди.
2. Ще участват, както и братоците, в някакъв си жанров фестивал през март. Ей тука

Е тва е засега.

# 299
  • КиТ
Ехооо, къде сте, бря!  Rolling Eyes

Пълна пустош,нещо се загубиха Ката и Зиса и положението е Tired

Участват и Мъртвите Пуци в тоя фестивал,ша ги видим,някъде мое ли се гласува да побутнем малко работата newsm78

Общи условия

Активация на акаунт