True blood - оцеляхме след празниците - 38 тема

• 16 151
  • 700
  •   1
Отговори
# 405
  • срещу двата комина :)))
аз пък гледах Let me in,ама нещо се разочарвах,я кажете нещо ако сте го гледали  Thinking

# 406
  • КиТ
Ся ше ме разлигавите и ще ми се приходи на балет, а оттам до розовите дрешки стъпката е малка!  Twisted Evil

чИ ко пречат розовите дрешки Crazy hahaha hahaha hahaha,аз пък като вляза в някой магазин за обувки първо се нарадвам на мъничките обувчици Blush,за дрехи същата работа ако има детски дрехи залепвам ваднагически за тях кво са мънички и сладкииииииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,нещо ма прихваща,трябва и аз да отида на профилактичен преглед!

Аз кът бях малка ходих на модерни танци Mr. Green,ма аз съм лек хакер и бях си поправила домашното(страшна гад бях Twisted Evil) и наще мъ отписаха,ма инак ми се отдаваше Sunglasses bowuu bowuu bowuu

# 407
Ир-кой сериал е оплют?Ти да не зарежеш английския отбор сега..кви австралийци...

# 408
  • гр.София-Красна поляна
Нашия би Ками,нашия ИК.

# 409
 Hug
True Blood' hunk Joe Manganiello in the running for 'Superman' - Макар да си е казано, че е клюка, го е написало авторитетно издание LA Times.  Thinking

# 410
аз пък гледах Let me in,ама нещо се разочарвах,я кажете нещо ако сте го гледали  Thinking

Шведския или американския? Аз само шведския съм гледала, но ми казаха, че и американския римейк го бива.

Ками, нашия си сериал плю Сарказъма, та ми се догледа.  Mr. Green

Не искам Джо-Супермен,  тва е безумие  Crossing Arms

# 411
Хамериканския гледах  Flutter

# 412
Аз съм гледала само шведския, ама май нямам намерение да гледам Хамериканския

Присетих да ви кажа, че наскоро хванах 2ри сезон го дават поо.. фокс лайф..или axn  Thinking на ИК де  Flutter

За който му се чете интервюта с повечето от актьорите в специално издание на SFX списанието за наш'те  Hug

http://www.trueblood-online.com/articles/scans-from-sfx-magazine … n-for-true-blood/

# 413
Дубрутро и тук  Hug
Ау, не щъ мойто Superwolf да го играе Superman  Shocked Как ще го вкарват в такава боза, би  Tired Срам и позор  Crossing Arms

# 414
Дурютру! Как е хавата?  Mr. Green

Цеце, жива да си, че държиш новинарския фронт   bouquet

# 415
добро утро  Mr. Green как сте  Heart Eyes

# 416
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютру! Hug
Уф,трябва да влизам в действие да чистя ма така ме мързиииии... Tired

# 417
Зисо, кажи за ква среща сте говорили с Трайкова, за кой ден? Раздуй малко подробности.

Мури, ти тоя път ще си налична ли?

# 418
Зисо, кажи за ква среща сте говорили с Трайкова, за кой ден? Раздуй малко подробности.

Мури, ти тоя път ще си налична ли?
само да не събота,иначе съм там  Joy

# 419
Нямам идея за кога е. И аз предпочитам неделя, ама ще вървя с мнозинството.

Ама честит ти аватааар. Много е... топличък  Grinning не, сериозно, тоя човек излъчва топлота, много миличък.

Общи условия

Активация на акаунт