True blood - оцеляхме след празниците - 38 тема

• 16 151
  • 700
  •   1
Отговори
# 495
  • срещу двата комина :)))
Бай дъ уей, има едно кръчме баш до Съдебната, ако искате да го прослушаме първо (дали работи, че не знам как са у нЕдЕля), че е готино, уютно и готвят много вкусно.
става,и аз мога да дойда на Съдебната палата Joy само да не избягате като ме видите,че нали ще се виждаме за пръв път Mr. Green

# 496
  • Ænima/Albuquerque
Както кажете, на мен ми е все тая, ама понеже е близо, а ние така и така ще сме там...

# 497
Все ми е тая, стига да е добре вентилирано, много капризна станах нещо, ама тва е. А като е по-близо, още по-добре.

Начи, в 15.00 ч. на Съдебната палата?

Мури, ние няма да избягаме, ми ти да не търтиш в обратна посока като ни зърнеш наживо  hahaha

# 498
Ако Сарк говори за 'Петицата' кръчмата - не е добре вентилирано, ако ме питате.  Rolling Eyes

А Пуце, тЪз класация се опитах да отворя - излезе ми филмографията на продуцентката на браточките  Thinking Опраи линка, или аз нешо вече съвсем не съм у ред..

# 499
Все ми е тая, стига да е добре вентилирано, много капризна станах нещо, ама тва е. А като е по-близо, още по-добре.

Начи, в 15.00 ч. на Съдебната палата?

Мури, ние няма да избягаме, ми ти да не търтиш в обратна посока като ни зърнеш наживо  hahaha
значи ясна работата,никой няма да бяга  Mr. Green да си каже кой ще носи жълт чадър ,че да се познаем  Joy

# 500
  • Ænima/Albuquerque
Коя е тая Петица?  newsm78
Аз са 1516 говоря...
Карайте, направо в Дивака ш дода аз, че да няма къде да бягат тия, дето не ме познават.  hahaha

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 16:13 от Sarcasm™

# 501
аз ши дода на Съдебната,че ми е удобно Mr. Greenа иначе наблизо има и една пицария Мания,и тя не е лоша
Сарки,ти ли си най-страшната в групата  Mr. Green

# 502
  • Ænima/Albuquerque
Аз съм с кофти мнение за Манията, прекалено много неща знам "от кухнята"... но иначе 1315 е до нея.
За страшна, не знам дали съм най-страшна, вие ще кажете после.  hahaha

# 503
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha hahaha hahaha Кой ше бяга? Joy
Значи 15.00 часа на Съдебната палата у неделя.

Кате,трогната съм от обаждането ти. Hug

# 504
Въх, много съм зле. Ето я Езичеста класация

Ууу, Сарк е мноооого страшна, много!  Joy

# 505
  • Ænima/Albuquerque
Ууу, Сарк е мноооого страшна, много!  Joy

Мда, затова ще дойда, чак когато си ги приковала здраво за столовете, че да нямат време да избягат, докато вкарам в действие чаровната усмивка.

# 506
  • гр.София-Красна поляна
Жгмноблх........... smile3544 smile3544 smile3544

# 507
  • София
Здравейте.
Тя Зиска много ме навива да дойда и аз на срещата, ноо незнам дали ще стане(пък и мисълта да съм най-малката у групата не ми харесва). Иначе като гледам Дивака се намира на видно място на пъпа на сф и няма как да се омотам и лесно се стига. Така, че ако нещо размисля ...ще се обадя. Тя Зиско ми има телефона Simple Smile

# 508
Здравейте.
Тя Зиска много ме навива да дойда и аз на срещата, ноо незнам дали ще стане(пък и мисълта да съм най-малката у групата не ми харесва). Иначе като гледам Дивака се намира на видно място на пъпа на сф и няма как да се омотам и лесно се стига. Така, че ако нещо размисля ...ще се обадя. Тя Зиско ми има телефона Simple Smile
кво се притесняваш,и аз съм малка (на акъл) Joy

# 509
  • София
Знаем те тебе Мури Simple Smile сладурна отвсякъде си  bouquet хайде аз изчезвам към вкъщи и утре ще драсна някой ред пак. Та ако реша да доида зная къде е Дивака въпреки, че никога не съм стъпвала там, ама то БГмапс показва всичко дори и мен :Д

Общи условия

Активация на акаунт