True blood - оцеляхме след празниците - 38 тема

• 16 151
  • 700
  •   1
Отговори
# 525
Деми, вместо да викаш добро утро, кажи ще дойдеш ли в неделя?  Mr. Green

Зисе, а вие с Мури ко ше кажете малко преди 3 да се видим, щом другите две кифли направо в Дивака ще ходят?

# 526
  • Ænima/Albuquerque
Кой е кифла беее?   smile3534
Аз закъснявам за тежест само.  hahaha

# 527
Кой, кой, сите. Това ми е новата любима дума, не си ли забелязала.  Mr. Green

# 528
  • срещу двата комина :)))
Деми, вместо да викаш добро утро, кажи ще дойдеш ли в неделя?  Mr. Green

Зисе, а вие с Мури ко ше кажете малко преди 3 да се видим, щом другите две кифли направо в Дивака ще ходят?
за мен няма проблем,кажете час ,че аз днес незнам колко често ще мога да влизам  Mr. Green

# 529
Ми 3 без 10?

# 530
  • гр.София-Красна поляна
О кей би,3 без 10.

# 531
  • КиТ
Плами, що бе, като цяло бързо се попълва, мене само квадратурите на тва и онова ме издразниха, щото трябваше да ги смятам, ама ги сметнах приблизително. А адресите - постоянния ти е при мама и татко, а настоящия е където си, тва е. При мен откриването на идустрията, в която работя и длъжността ми бешемалко пипкаво като турили сичкото юристи и журналя на едно място, ма с търсене се откриват нещата. Mr. Green

Ми да де ма ме издразниха Twisted Evil За квадратите също е много недомислено,щото дори в натуралния акт не ги пише,та татко ги мери чак ooooh! hahaha hahaha hahaha
Чудя се тея преброители,кат тругнат по къщите,ша мерят ли нещо,щото онея по ТВ-то казаха,че мое и да не ги пускаш в къщи Thinking Пълна мъгла се получава малко Rolling Eyes

# 532
Пише ги в нотариалния Wink акт, но само цялата площ, да.

Не, като идват по къщите не мерят, а те питат за приблизително число. Аз добре, че си имам и схемата на нашия, та там си пише всяка стая колко е. Разбира се, че може да не ги пускаш, какви са ти. Като с ченгетата е.

# 533
Драстиии  Hug

Аз да ви кажа - ще мога да дойда за неделя  Party В тази връзка - Мури - ще те замоля за книгите от 4та нататък, включително, ако не е много нахално  Blush
и Пуце - дисковете с ИК и братюгите  Blush В замяна ти връщам Роуз Мадър (най-сетне)  Crazy

# 534
Ихууу!

Подготвям дисковете направо, че ша забраа иначе. У, Роуз Мадър, нея я бях забраила  Mr. Green  Ма найш кво, може да не бързаш, щото Сарказъма ше ми носи три книги, да не взема да се претоваря случайно  Mr. Green Дръж я, засега не ми се е причела.

# 535
Хубаво, Пуце  Hug

Айде, май днес е ред на Сашето снимков мат'рал  Hug

# 536
Добро утро! За вас не знам но ако нещата не се променят кардинално, аз до неделя ще замръзна!  #Cussing out

Между другото, някой има ли обяснение защо толкова оскъдни снимки и новини има около тоя сезон? Или само ми се струва, а те си работят усилено?

# 537
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug

Леле,видехте ли при Британците Татти ни е посетил... Whistling

# 538
# 539
  • срещу двата комина :)))
дубрутру Hug
отивам да видя кво се забъркали в басейна  Blush

Общи условия

Активация на акаунт