True blood - оцеляхме след празниците - 38 тема

• 16 151
  • 700
  •   1
Отговори
# 510
  • гр.София-Красна поляна
Здравейте.
Тя Зиска много ме навива да дойда и аз на срещата, ноо незнам дали ще стане(пък и мисълта да съм най-малката у групата не ми харесва). Иначе като гледам Дивака се намира на видно място на пъпа на сф и няма как да се омотам и лесно се стига. Така, че ако нещо размисля ...ще се обадя. Тя Зиско ми има телефона Simple Smile
Стига ма Джесо,я се стегни и идвай.
Малка била,че то кога ше дойдеш като почнеш да носиш космодиск ли мър? Laughing
То тогава ние ше сме изпоизмрели би.

# 511
 hahaha hahaha hahaha

Така, значи, Джес, с нас не искаш, а с туайфън искаш? Окей, дискриминирай ни!  Crossing Arms

# 512
  • срещу двата комина :)))
hahaha hahaha hahaha

Така, значи, Джес, с нас не искаш, а с туайфън искаш? Окей, дискриминирай ни!  Crossing Arms
е па ние не сме толкоз дърти,тя Джес пък да не е на 15  Mr. Green

# 513
Ма и аз искам на среща, би  Crossing Arms Вий няма ли да си направите една екскурзийка до наше, че да ви покажа Великите румънски полета  Wink

# 514
Кате, за тазгодишния сонисфиър, живот и здраве, ко земеш да дойдеш, ехеее  Hug

Напоследък само на някакви смешки попадам  hahaha

Тук Стиви е като агент 007 /цък/

# 515
  • гр.София-Красна поляна
Като,нямам мотопрътка аз,как да дойда... Joy

Кате, за тазгодишния сонисфиър, живот и здраве, ко земеш да дойдеш, ехеее  Hug

Тук Стиви е като агент 007 /цък/

Heart EyesАх,майне либе...

# 516
Е, не ми е ясно отде ги намираш тия картинки, обаче ведки път изригвам на тях  hahaha

Тиху сига, Кате, за другите не знам, ма аз може и да мога да мина през вашенско.

# 517
Ирко, ш`са надявам горещо, да знаеш. Па и да си видя снахата, би  Mr. Green Ама аз още помня един готин сън от преди година, га се бяхме събрали всички на лятната резиденция на село  hahaha

Агент 00Бил от Гражданската войска  Wink

# 518
Ако искате да гласувате за 2011 Fan Favourite Awards -  http://tvinsider.com/fanfavorites/index.php?ff=scifi  за сериала, но, предупреждавам - изборът е много труден!  Wink Номинирани сме във favourite sci-fi show, Favorite Villain - с Денис О'хеър (където ми беше най-трудно  Blush) , и Favorite Non-Human Character с Ерик и Бил.
Като гледам, може да се гласува с повече от един вот. Аз лично го употребих, 'щото не само нашите са ми на сърце  Blush

# 519
  • гр.София-Красна поляна
Кво да гласувам кат знам,че са им шитнали по 5 лева
под масата па талудата Зиска да гласува. Crossing Arms

# 520
  • КиТ
hahaha Повредиха те от НОИ, ей!
Повредиха ме от НСИ (Национален статистически институт), Пуце! smile3532

Мани с туй НСИ,щях да изтрещея ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire,2 часа сме го попълвали туй чудо Shocked,а иначе от Тв-то ми викат 40минути трънки Crossing ArmsМа много се ядосах,не съ го направили кат хората човек да се чуди де да се преброи Twisted Evil(щото казаха,че студентите трябва се броят там дет учат,а при попълване се чудиш кой настоящ,кой постоянен адрес #Crazy),викам на наще в крайна сметка по средата на трасето да са сложа,че да ми мяраст....ма сборих се де някак го попълних!

А Джес що тъй,нИ мой се цепиш с колектива или с гугутки или не! Wink Peace

Пуци ти само върви при Ката,а да не дойдеш при мен Crossing Arms,дълбоко ша сам то обидене Cry Cry Cry идваш първо при мен Flutter Flutter Flutter писле отиваме при Като заедно,аз ша намаре де да спЪ у СС идеално Wink Peace

п.п Цеци отивам да гласувам Wink Peace

# 521
Дубрютру.

Плами, що бе, като цяло бързо се попълва, мене само квадратурите на тва и онова ме издразниха, щото трябваше да ги смятам, ама ги сметнах приблизително. А адресите - постоянния ти е при мама и татко, а настоящия е където си, тва е. При мен откриването на идустрията, в която работя и длъжността ми бешемалко пипкаво като турили сичкото юристи и журналя на едно място, ма с търсене се откриват нещата.  Mr. Green

# 522
  • София
Добро утро Simple Smile Как сте банда?
Аз в неделята няма да идвам, защото няма да успея да доида.
Зиско знам, че ще се караш ама следващия път ще се реванширам, на Пуц също (стига да не е родила дотогава). Иначе в никакъв случай не ви дискриминирам с туайфъна. Обичкам всички просто ....нямам възможност да идвам.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 523
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug

Джеско,когато те видя ще те накажа с пръчка. Whistling

# 524
Добро утро биии Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт