Отговори
# 660
  • Sofia
Ох, аз не издържах и си записах час за ФМ във Фемина утре при д-р Славкова.  Crazy В петък пък отивам при моя лекар.
Аз исках и ФМ и ФЕК заедно да запиша, и двете са по 80 лв, но жената ми каза, ако докторката препоръча, тогава да запиша второто.

makenzen, ако можеш да си направиш сама, няма смисъл да даваш такива пари! Направата е елементарна, има в интернет уроци. Аз съм се замисляла дали да ползвам, предполагам, че ще ми е удобно, като трябва да водя голямото на у-ще. При избраното у-ще (ако ни приемат там де) няма място за паркиране, та може би пеша ще ходим, докато е топло.

# 661
Здравейте тумбачета. Минавам само да кажа че ме викат другата сряда на обстоен преглед в болницата , ще гледат всичко на бебо и може и да ни кажат какво ще е .Някои викат че казват други викат че не казват , а аз искам много да знам.Чакам с нетърпение. Вече усещам по често поритванията и е много приятно. Crazy

# 662
  • Sofia
Между другото, в laredoute.fr в момента има гигантски намаления и такиииива сладки неща за бебоци, едва се въздържам да поръчвам и то само, защото не знам какво ще бъде. И защото ми е блокирана картата всъщност.  Joy

# 663
Шунка, май на всички са ни препоръчали. Това " ако има проблем ще те насочат" .. при мен проблем на ФМ не се видя, но пак ми казаха да запиша час за по-сигурно. По едно време толкова се бях паникьосала, че на всички са казали така, а на мен ми каза да си запиша час, че карах свекърва ми да ходи при Димитрова да я пита дали не е скрила нещо от мен. Луда работа.
За Ларедут, поръчах едни бански и  туники по 1 евро, но бебешки неща не гледам!!! - за сега.

Макензен, тя Димитрова още си работи в МД във Фетален риск, така че ако недай Боже имаш някакъв проблем и там можеш да я намериш.

# 664
makenzen, разгледай това, дано да ти е от полза http://sling.beinsa.info/.
Аз съм много за използването на слинг, удобно е, особено ако трябва набързо да отидеш някъде и няма смисъл да се моташ с колички. smile3521

# 665
  • София
Оо, и аз се интересувам от слинга.. това е нещото, което много ми се иска да си купя  Grinning

Шунка, и аз преглеждах, ама нещо нищо не ми хвана окото. Я дай идейки, щото аз не гледах много обстойно, В редута яко вдигнаха доставките и аз спрях да пазарувам, ама ако е нещо изгодно  Sunglasses

аз избрах, защото свекърва ми каза при нея.  Embarassed лични наблюдения нямам...
Hug

# 666
  • софия
makenzen , вова, благодаря ви за споделения опит явно се среща често, но вчера докторката като каза че може да има проблеми с бъбреците беше ужасно Sad,като чета се успокоявам.
Шунка мерси ще го имама в предвид, е скоро ще разбереш пола Wink
Ваче честит час, те не могат ли да се направят наведнъж, ехо кардиографията и феталната, от един специалист newsm78,аз като при Томова имам за ехо кардиография час ще я помоля и фетална да ми направи newsm78, може сърцето на отделен ехограф да се гледа.
Чин и аз вчера карах мъжа ми да звъни на докторката да не е скрила нещо, добре че не се свърза.

# 667
Цветич, пак на същия ехограф го гледат, но АГ-тата не се ангажират много, защото ехокардиографията се прави от детски кардиолог.

# 668
  • Sofia
Аз отдавна не съм пазарувала от ЛаРедут-а, не знаех, че са променяли доставката. Спрях, защото все и за нас си купуваме разни неща и номерата доста пъти не съвпадаха. За детските нямам оплаквания. Аз цъкнах на Enfant> Bebe fille  Mr. Green и там подред гледах всичко. Много сладки гащеризончета имаше, комплект за изписване, гащи с къдрички на дупето  Heart Eyes и роклички (те обаче бяха за по-големи деца май).
В Асос нещата определено са много по-готини и качествени, по-бързо идват, но и цените са хай...

# 669
Днес малко поспорихме с майка ми, а тя е човека с най-много опит с бебета, който познавам...Че да ви питам, тези от вас, които вече имат опит - колко дена след раждането си изведохте бебето на разходка? Ясно ми е, че зависи от сезона, но както при нас ще е топло...Аз съм чувала 10 дена, майка ми днес ми каза - след 1-ия месец  Shocked. Какво мислите?

# 670
Аз по принцип знам, че от едно време е 40 дни, докато не го заведеш на 1-ва църква (подробности не са ми ясни). Naughty
Според мен обаче е безумие да държиш бебето затворено вкъщи, особено при хубаво време, както се очертава при нас живот и здраве. Flutter

# 671
  • Sofia
Аз писах по-назад, излязохме още първия ден след прибирането от болницата, т.е. 4ти ден след раждането. За 15 мин беше, но следващите дни излизахме за малко по-дълго.

# 672
Аз ще ти кажа - на 7-мия ден я изведох и даже съжалих, че съм чакала толкова Simple Smile
Не вярвам в суеверия и простотии - времето е хубаво, детето е добре, аз имам нужда да изляза - какво ме спира тогава - на майка ми или на свекърва ми глупостите - НИКОГА Simple Smile
Ама аз съм си такава де, всеки е индивидуален Simple Smile

# 673
Здравейте и от мен.
Аз бързам да кажа, че следобед съм на 4Д и нямам търпение вече. Утре или довечера (ако остане време) ще се отчета задължително.
sunshine33 за разходките знам, че първо се започва с 5 мин на вън, после 10 и т.н. се увеличава времето. До колкото знам не се излиза докато не мине първата ваксина (за тези, които ще ваксинират). После вече няма проблем - което си е пак около месец. Не мисля, че е проблем това да е на вън на въздух, а срещата с други хора. Все пак бебо няма никакъв имунитет.
На времето 40 дни не се е ходило на бебе - може би това се смята за период, в който бебето изгражда някакъв имунитет. Сестра ми изкарваше малкия на терасата, но със сигурност преди 40ия ден бяха на вън (а и все пак за да отиде беб на ваксина трябва да излезе от къщи).
Това е моята информация, дано не е подвеждаща.

# 674
Аз знам за 10тина дни, не повече. Ако е хубаво времето, защо не... би ме спряло единствено това, че няма имунна система, а навън има доста хора, но ако избягвам много близките контакти и много хора... не виждам проблем.

Общи условия

Активация на акаунт