Пъзели 20

• 33 544
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • на североизток от Рая
Чакам отговор от англичанката и веднага пускам поръчката. Надявам се, че утре или в петък ще отговори Peace

Блу, благодаря за бързия отговор!  Hug Нямаме търпение вече, особено дъщеря ми. А тези дни ще вземам  заплата и исках да знам дали да отделя пари за пъзела или да ги разпределя за друго.
 Благодаря отново!  Hug

# 106
Черпя ви за здравето на нашия бандит Hug

# 107
Черпя ви за здравето на нашия бандит Hug

Да ви е жив и здрав малчугана.
Много да ви радва, много да го слушате Wink

# 108
Здравейте, здравейте Simple Smile
Ако може да се включа по темата с пъзелите Wink
Вмомента редим един неизвестен пъзел (приятелка ни подхвърли плик с части от пъзел, без картина, без нищо) и вече се вижда, че е есенен пейзаж с каменна къща. Надявам се скоро да мога да споделя завършената му визия  Grinning
Успешен ден на всички!

# 109
DEATHyEo чакаме картинката.
MTV Да ви е жив и здрав бандита. Много много да ви слуша и да ви радва. Страхотна почерпка.

# 110
  • София
 MTV, много здраве, весело и безгрижно детство му желая на твоя бандит

blue, ти макал и със закъснение си нареди коледните елхички, а аз ....  ooooh! Голям мерак имах да си взема нещо свързано с Коледа, а накрая така и не стигнах до него.
 Като ми се отвори време за редене обаче ще го наредя, за да видя и аз прословутото качество на Гибсън.

Хот Ели, прощавай, ама пропуснах да ти отговоря в предния си пост. На 4 юли е роден Ники и благодаря за комплиментите към него (има късмет да не прилича на майка си детето  Laughing).

Май няма развитие по въпроса със списъците с желания и отдавна търсени пъзели. Аз се сетих и за още един пъзел, който искам да имам, но едва ли някога ще стане. Бях си го харесала във френския сайт при последната провалила се поръчка. Беше с бебе в много шарен слинг, но за съжаление вече и като картинка не мога да го намеря  Sad

# 111
Честит ти рожденник MTV! Много да е здрав, много да те слуша, ама и вие него  Laughing

За списъка с желаните пъзели сега нямам време, като съм малко по-свободна ще направя, но тук ли ? И с уговорката само за НЕнамираеми пъзели или и такива които намираме из някой сайт но излизат безбожно скъпо там, ако ме разбрахте.... Rolling Eyes

# 112
  • Не съм от тук и съм за малко
MTV, честит празник!   bouquet  Да е жив и здрав младежът и много да ви слуша и радва.  Hug

Май няма развитие по въпроса със списъците с желания и отдавна търсени пъзели.
А, моят списък си съществува  Wink, но май трябва да уточним къде и как да ги качваме.  Peace
Не съм много на ясно, но може ли да се направи отделна директория (или както в случая се нарича), различна от "Photos", където всеки да може да си качва картинки на бленуваните пъзели? Това май го беше предложил някой в по-предните страници.  newsm78

# 113
  • София
 В Мултиплай може да си направим група, в която всеки ще може пак да качва снимки, да пише коментари и всички останали екстри на сайта и ще е отделно от галерийката. Тази група е видима само за участниците в нея. Който има акаунт в Мултиплай може да се присъедини към групата и с него, а иначе може да се ползва и общия.
 Другия вариант е да качваме желанията в онзи блог, който щяхме да ползваме при оформяне на поръчки, но нямам спомен там дали можеха да се качват снимки  Thinking

# 114
  • София
MTV, да ви е жив и здрав рожденика   bouquet Весело детство и много усмивки!

Вероники, питах, защото и Емма е родена на 04.07., а са и наборчета Wink

Мен снощи ме обхвана музата и доста напреднах с пъзела. Нямам търпение да го наредя и да мина към следващия  Laughing (още не съм си харесала, но докато избера с детето ще редим героите на Дисни).

А пъзелите с шантавите парченца кои фирми ги предлагат?

# 115
MTV,весело и щастливо детство на твоето момче !

Хот Ели ,тези с шантавите части са Sunsout

# 116
  • Den Haag
MTV да ти е живо и здраво детенцето! Hug  bouquet
DEATHyEo добре дошла   Hug

# 117
  • Пловдив
Честито на празнувалите тези дни  Hug

Ето най-накрая обещаните снимки на килимчето http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/32/Poohcho_#photo=25 Далеч не е като готовите, но важното е да ми върши работа Simple Smile
Нямам никакво време обаче за пъзела в него и сигурно набързо ще хвана да наредя подаръка от Блу. Дадох на майка ми да нарежда "La Palette" на Швайко и затова сега масата ми е свободна за един хилядник Simple Smile

# 118

Ето най-накрая обещаните снимки на килимчето http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/32/Poohcho_#photo=25 Далеч не е като готовите, но важното е да ми върши работа Simple Smile

Хубаво е станало, може да не е като готовите, но поне върши работа Peace
Може ли да сложа линк към снимките на 1ва страница? Но това ще бъде в следващата нова тема чак Rolling Eyes

# 119
  • Пловдив
Слагай смело линка  Peace, разбира се, че нямам нищо против Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт