Пъзели 20

• 33 492
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Деси ,мисля че в Комсед го имат , поне като ходих до магазина им на "Т.Каблешков" 76 мисля ,че го видях ,но беше отдавна .Може да се свържеш с тях и да попиташ  newsm78

Мерси  Hug Ще звънна на моята приятелка, макар че скоро бях при нея, нищо не каза за този пъзел  newsm78

Момичета, подсетете ме къде качвахме желанията си, тези дни ще имам малко време да свърша тази работа  Hug

# 481
# 482

нещо не ми се зарежда този сайт???  newsm78

# 483
# 484
 Twisted Evil
Някой знае ли къде правят отстъпки като вземеш повече пъзели
хахахах
малчугани като направиш голяма поръчка и до 10 кг. беплатна доставака дават, а другите....

# 485
  • София
 DENIFIRE, аз от където и да си поръчам ми е все безплатна доставката (когато поръчката ми е над 30лв.) Отстъпка има в Буктрейдинг 15%  Peace, но не знам доставката до други градове в страната колко е  Thinking

blue_dream, завидях ти за внезапните разходки и срещи. Нашата кола отново е за ремонт и съм като вързана - обикалям само в квартала.

Мен вчера съпружеството ме изненада с пъзел. Не е някой, за който съм си мечтала, но .... важен е жеста. Само да мине годишното приключване и се хвърляма да нареждам.

vendetta, това не е сайт, а затворена група за потребители. Ако се логнеш в Multiplay с потребителското име и парола на галерийката ни, ще можеш да видиш снимките.

# 486

Мисля да започвам ето този, 1500 части на Едука,ама с тоз държавен изпит нямам идея кога ще го приключа. Tired

# 487

Мисля да започвам ето този, 1500 части на Едука,ама с тоз държавен изпит нямам идея кога ще го приключа. Tired

Най-бързо се реди когато имаш държавен изпит Mr. Green

По последна информация липсващите пъзели са изпратени, но не разбрах кога точно и кога се очакват да пристигнат. За това и не пиша, защото нямам подробна информация Confused По принцип софийските пъзели да ви ги изпращам ли или да вземем да си организираме една среща?

# 488
Дени ,Яна, Мърморанче ,получих пъзелите невредими, току-що  ! Благодаря ви още веднъж от сърце !   bouquet   bouquet   bouquet
Ще кача снимки по късно !

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 11:00 от venny

# 489
Моля, споделете как се справяте с рамкирането? Ностите ли ги някъде и колко излиза това удоволствие? Със стъкло ли ги качвате или само 'по лепило'?

# 490
Моля, споделете как се справяте с рамкирането? Ностите ли ги някъде и колко излиза това удоволствие? Със стъкло ли ги качвате или само 'по лепило'?

Рамкират се където и гоблените и картините Simple Smile По принцип се залепва на картон и се използва антирефлексно стъкло.

# 491
Рамкират се където и гоблените и картините Simple Smile По принцип се залепва на картон и се използва антирефлексно стъкло.

а къде рамкират? някъде в големите магазини или малки работилнички? и как илиза цената

# 492

а къде рамкират? някъде в големите магазини или малки работилнички? и как илиза цената

По принцип в Бриколаж има, но мисля, че излиза по-скъпо. В ателиетата за рамки пъзел от 1000 части излиза около 30-40 лв. по спомени Rolling Eyes

# 493
  • Пловдив

По принцип в Бриколаж има, но мисля, че излиза по-скъпо. В ателиетата за рамки пъзел от 1000 части излиза около 30-40 лв. по спомени Rolling Eyes
По мои данни в Пловдив и противно на моите очаквания, 1500-те части с подправките на Едука, ще ми излезе най-евтино в Бриколаж. Сега остава да отделя парички и да го направя най-накрая  ooooh!
Аз рамкирам без да лепя - гърба на рамката го държи отзад, отпред стъклото  Peace

# 494

По мои данни в Пловдив и противно на моите очаквания, 1500-те части с подправките на Едука, ще ми излезе най-евтино в Бриколаж. Сега остава да отделя парички и да го направя най-накрая  ooooh!
Аз рамкирам без да лепя - гърба на рамката го държи отзад, отпред стъклото  Peace

Възможно е Thinking аз не съм рамкирала скоро и нямам реална представа, а и то си зависи от това каква рамка ще си избереш...

Общи условия

Активация на акаунт