Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 76

• 34 481
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Тези нашите нещо мазохисти ли си падат newsm78Какво и каза Левент накрая? Трейлър аз не видях,а вие?

# 631
Къде ни е фрагмана !!!Тия скапани сценаристи нямат куража да си покажан простотиите и за следващия епизод.Сигурно ще го снимат наново.ОООООООООООООООООООООххххххххххххххххххххх!!!!

# 632
alexandra_l, anadana, azor1, Bagi, beton, boyana2009, bubule4e, Catya, cura63, cveta666, dani m, danitoo12, de4ko19, didi7812, DINO59, doriana, Eldo, gakika, galka05, Gawina, gospodinova54, guga79, irenaia92, izabel-vani, jilka, Josefina_L, kali_georgieva, Keskinowa, ldi64, lub4eto, luiza7826, maiapl, marullka, Merymoly, mimoza1910, missence, natdesp, olenka63, pejkova, pufi123, reni1961, riminiii, roni2906, rumina, Shatzi, sisi_h69, Snake777, snevi, sofia26, sovabg, st-48, Svetlasim, t.gigova, taniastoria, te4i_me4i, vdleri, Vese-lina, vilitodi, xahoo, yavor73, zlatina74, zlatinag, вили-72 (+ 14 Скрит/и) и 98 Гости преглежда(т) тази тема.

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 633
За нищо не стават сценаристите. Скапаха замисъла, скапаха характерите на главните героите, съсипаха всичко  ooooh!

newsm10 newsm10 newsm10

# 634
Не знам за вас, но аз по-тъпа серия на ПС май не помня,
а уж съм от позитивните. Mr. Green
Мнооого съм разочарована от сценария, направо съм потресена!

Благодаря на момичетата, които превеждаха и на Уси за организацията !

# 635
  • София
я да обобщя:
тя го вижда и се жени
той я търси, тя не иска да говорят
тя се сгодява ама отива да му каже, че няма да е на лекциите
той казва за годежа пред всички
тя решава да се жени другата седм.
и финалната сцена е no comment

с две думи детински сценарий  #Cussing out

# 636
Мазохисти сме си ние самите!Вижте балкона що народ се самоизмъчва с недомислиците на тия некадърници.Къде сте бе Мерджан,Дирижан и екипа ви Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 637
  • София

Абсолютно, то действието толкова алогично ,че няма накъде.Фрагман няма щото се снима наново сигурно.  

# 638

И аз така Фенче  Peace, никаква мисъл...........какво се опитват да ни покажат, колко по зле могът да станат нещата или колко незнаят какво да измислят сценаристите?

# 639
  • София
НЯкакси ми е измислено всичко. Реално в живота тя най-вероятно щеше да му отвори врата, все едно нищо не се е случило и да чака дали ще я излъже  newsm78

# 640
За мен пък серията беше силна! Нещата ще се оправят! Личи си колко се обичат! Мурат няма да се откаже и според мен в момента това е част от някакъв план да се бори за Хасрет! Финала имаше много смисъл даже! Двамата в ръцете на различни партньори, но очите им един в друг!
Съгласна съм! И аз като Рими си мислех, че ще пусне френската им песен и ще я покани на танц. Това щеше да бомбардира Хасрет. #Crazy
Пак останахме без фрагман, което ме навежда на мисълта, че се правят сериозни промени. Ще трябва да чакаме чак до вторник.

# 641
Да ,наистина има смисъл ,но начина на поднасяне на публиката е много безличен ,познат ,сякаш са нямали време и набързо "пробутан"-извинявам се за израза....

# 642
Левент и каза - ще те обичам винаги и забележете само изражението й! Това няма да е задълго казвам ви!  Wink

# 643
Някой може ли да каже какво каза на финала Левент на Хасрет?

# 644

Общи условия

Активация на акаунт