Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 76

• 34 522
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Ринка,благодаря ти много. Hug Hug Hug

# 616
Сега Мурат ще каже че има връзка с Бахар и нашта мома ще подскочи. Левент се подсмихва лукаво, като разбра че чакат още някой

И никаква реакция от страна на Левент, когато видя Бахар. doh
Толкова чакахме момента на изненада у него, когато я види и направи връзката,
а диалога Хасрет - Левент беше
Х - Познаваш ли я ?
Л - Да, видях я в училище.

Аз ли нещо съм изтървала или е поредната супер недомислица на сценаристите?

Ами, ако двамата са комбина

# 617
Казах ви аз,работите отиват ти на мене-аз на тебе.Нямам нерви вече тая вечер.Сайме не е съгласна и започна да го показва пред Хасрет.ОХ,Ох,направо ми идва да ги опухам тия-сигурно имам кръвно 200.Яд ме е на Хасрет,ядосвам се на Мурат,че и той тръгна да и отмъщава по същия начин.Най-много ме е яд на тъпите сценаристи #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 618
Сега Мурат ще каже че има връзка с Бахар и нашта мома ще подскочи. Левент се подсмихва лукаво, като разбра че чакат още някой

Х - Познаваш ли я ?

Фенче, той още в началото забеляза приликата й със Селин. Само дето не му стана интересно как така й порасна косата и се накъдри. Mr. Green
С майка иконом и годеник готвач кажете ми, как да не си щастлив? Mr. Green Rolling Eyes

# 619

Х - Познаваш ли я ?

Ами, ако двамата са комбина

И в  турския форум много момичета мислят така.

# 620
Казах ви аз,работите отиват ти на мене-аз на тебе.Нямам нерви вече тая вечер.Сайме не е съгласна и започна да го показва пред Хасрет.ОХ,Ох,направо ми идва да ги опухам тия-сигурно имам кръвно 200.Яд ме е на Хасрет,ядосвам се на Мурат,че и той тръгна да и отмъщава по същия начин.Най-много ме е яд на тъпите сценаристи #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Съвсем изпростяха и ни взеха отново за канарчета, макар че ние вече чакахме подобно нещо. Как ще гледаме толкова епизоди иначе!

# 621
Играят си на нерви. Струва ми се, че Хасрет няма да издържи дълго. Покани Левент на танц за да не ги гледа един до друг. Мисля си, че Мурат ще накара перучка да разкаже за онази вечер.

# 622
  • София

Несрин казва на Етем, че Х. и Л. са решили да се женят другата седм.

Сайме към Х.: опасявам се, че всичко се развива толкова бързо
Х: Мурат се държи така, сякаш не му пука за мен. Никога не е до мен. Изчезва когато чпожелае без да дава обяснение. Нека не говорим за това. Не желая да мисля за това тази вечер.
С: всяка вечер ще мислиш за това, дори и да не говорим за него.

М. се приближава до пианото и натиска клавишите. Х. мисли, а М. свири.

Сайме: искам винаги да си щастлива. Нищо повече.
Х: не чувствам разкаяние, че приех предложението.
С: ще можеш ли да забравиш Мурат?
Х: уморена съм. Сигурна съм, че Л. ме обича. Вярвам в любовта му към мен,
С: добре, но ти обичаш ли Левент?
Х. не отговаря
Несрин казва на Накие, че Л. и Х. са се сгодили. Накие е щастлива.
Х. се обажда на приятел  и пита, дали Мурат има днес лекции.
Yýldýz изненадва Кадир и му отива на гости.
Мурат дава на Бахар визитка на психиатър.
Х. отива в унито, за да каже, че повече няма да ходи там
М: Л. ли не ти позволява?
Х: това е мое решение и влиза в клас

# 623
  • София
сценарият издища ЯКО  #Cussing out МНОООООООООООГО ТЪП КРАЙ, мили ми сценаристи!!!

# 624
А някой случайно да разбра защо Хасрет след като се сгоди пак ходи
да се навира в очите на Мурат ???

Нещо и аз се зачудих. Rolling Eyes Хасрет в този епизод с всяка своя постъпка ме удивлява.

Не бързайте да си правите заключения за вечерята. Мисля, че Мурат иска да я предизвика. Wink

Същия ресторант, където танцуваха,  и аз мисля че я предизвиква, остава да пуснат и песента и да я покани на танц...това вече ще е нещо.

# 625
И как завърши всъщност? Нали уж щеше да има чатла-патла!

На всичко отгоре АТВ-то за първи път ми беше скапано и се изнервих допълнително. #Cussing out

# 626
Ееее няма фрагман!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 627
  • София
За нищо не стават сценаристите. Скапаха замисъла, скапаха характерите на главните героите, съсипаха всичко  ooooh!

# 628
За мен пък серията беше силна! Нещата ще се оправят! Личи си колко се обичат! Мурат няма да се откаже и според мен в момента това е част от някакъв план да се бори за Хасрет! Финала имаше много смисъл даже! Двамата в ръцете на различни партньори, но очите им един в друг!

# 629
  • София
Голям майтап , цяла седмица се пенявихме и за какво за нищо и никаква серия, положението не мръдна и на йота.Това ли имаше да каже Мурат?Да им имам и подсказките и резюметата ooooh!  hahaha hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт