Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 76

• 34 541
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Да подготвим кърпичките и успокоителните.

# 511
http://www.facebook.com/group.php?gid=105610722816671

Тук Imy Elçin качва под една снимка текстовете, но групата коментира филма, така че трябва да се открива това, което е постнато от Арзу.
Засега фейса ми се оправи, рефрешнах и пак тръгна, дано да е наред до края на филма.  Praynig Praynig Praynig

Уси при мен не създава проблеми и страницата се отваря бързо!  Peace Засега! Praynig

# 512
Добър вечер момичета!Да се опитаме да се успокоим.Сценаристите мисля че повтарят АСИ.И там се нервихме,и там Аси видя Бала в хотелската стая с Демир Доган и там Зия започна по същия начин мръснишки пък после се очовечи.Да се надяваме , че в началото ще се взривим но към края на епизода ще има просветление.Поне така ми се иска!.

# 513
  • BG
Здравейте, тази вечер коя серия подред ще дават 34 ли?
Вчера в тур. форум четох, че почват снимки на нов филм/сериал с участието на Туба, Берен Саат и Кенан И....оглу/ Езел.

# 514
Момичета, вие спокойно ли изтеглихте 34-ти епизод... аз няколко пъти вече пиша символите и ме изхвърля... Греша ли някъде.... ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ ТАЗИ ВЕЧЕР....

# 515
Добър вечер, притеснени!  Hug Grinning
Забравихте за бара... Crossing Arms

# 516
Здравейте, тази вечер коя серия подред ще дават 34 ли?
Вчера в тур. форум четох, че почват снимки на нов филм/сериал с участието на Туба, Берен Саат и Кенан И....оглу/ Езел.

Разчекнаха ги тия артисти! Те свободна минута нямат! Как ще успеят едновременно по 2 сериала да снимат?

# 517
Момичета, вие спокойно ли изтеглихте 34-ти епизод... аз няколко пъти вече пиша символите и ме изхвърля... Греша ли някъде.... ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ ТАЗИ ВЕЧЕР....
Аз друг път го тегля до 7-8 минути, сега съм едва на 19 %. Явно много сме маймунките на клона.  Laughing Laughing Laughing

# 518
мина нормално

# 519
  • София
благодарности за превода .

Тази нощ ще сме на вълна Хасрет и Мурат май  Peace

# 520
  • София
Някой ако може да даде друг линк, защото от тези на страница първа нищо не виждам.Предварително благодаря.

# 521
Катя,тази вичер изглежда всеки ще се спасява поединично,каквото питие обича ,но дано да е в достатъчно количество.

# 522
  • София
Някой ако може да даде друг линк, защото от тези на страница първа нищо не виждам.Предварително благодаря.

да, дайте няколко линка, че и при мен има проблем  Praynig

# 523

При мен работят! / Да не чуе дяволът!/

Опитай тук:
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv

# 524
Да подготвим кърпичките и успокоителните.
https://
По добре това и нещо за мезе пък каквото ще да става rotfImbo rotfImbo rotfImao smile3525

Общи условия

Активация на акаунт