Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 76

• 34 476
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Мурат няма да може да спечели тази игра на ревност, казвам ви!
--
Мурат гледа ревниво докато Х и Л танцуват.
Хасрет си спомня как Мурат й рецитираше думите на песента докато танцуваха.
--
Йалдъз решава да остане при Кадир. Иска баща й да се притесни малко за нея.
--
Гюлназ иска да види дали Кобра спи и удря по тавана. Полицията отвежда Кадир защото бащата на Йалдъз казва, че я е отвлякъл. Отвеждат и Кобра защото няма лична карта. Той я е оставил в ресторанта като залог, че ще плати.
--
Мурат танцува с Бахар (ко....)
Левент: Винаги ще те обичам!
--
Епизода свършва с втренченото лице на Мурат между лицата на Хасрет и Левент.

# 691
  • Пазарджик
Спокойно момичета и момчета, винаги може да стане и по зле!

За нашите "Любими" сценаристи важи края на един виц за потъващ кораб- Капитана успокоява моряците "... Не бойте се момчета, кораба потъва нормално..."

# 692
Фенче ,какви любовни сцени втори сезон?
А и Сами не снимаше пленителката.
А фрагман няма за да не ги плюем по форумите. hahaha Joy Joy Joy Joy
Дишайте спокойно следващата серия сватба.Ама много на бързо бе.Това сигурно да не се откаже булката?Що ли ми се струва ,че тя все пак ще избяга?
Ще имаме епизод Булката беглец  Joy Joy Joy
Нещо и аз започвам да се съмнявам. Whistling
Аз разбрах, че снимката подарък е направена в конака. Мурат им припомняше моменти от там.

Боже, това съм го проспала, но нета постоянно засичаше, ще гледам отново, но с превод,че нямам нерви за повече.

# 693
Боза,разредена и вкисната - ето това ни поднесоха сценаристите тази вечер.То пък бива да не знаеш какво да правиш,ама чак пък толкоз?. Единствената ми надежда за следващия епизод  е,че ще пуснат тяхната песен Мъртвите листа,Мурат ще направи като Левент - ще я покани на танц и тогава ще се обади пак Ялдъз заради Кадир и двамата ще хукнат да го спасяват в полицията. От това Левент сам ще се откаже и работата ще се оправи.
Много хубав сценарий...., но докато танцуват, Хасрет му припомня нещо за Бахар и Мурат и казва:
Аз не ти ли казах, че ние с Бахар ще се женим, ама не след седмица, а след три дена.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha,

# 694
  • София
Спокойно момичета и момчета, винаги може да стане и по зле!

За нашите "Любими" сценаристи важи края на един виц за потъващ кораб- Капитана успокоява моряците "... Не бойте се момчета, кораба потъва нормално..."

Аз го знам "кораба потъва по график" та и нашия филм така hahaha

# 695
Извинете за  spam2 spam2 spam2
•   Виц на деня  
Песимистът вижда само тунел. Оптимистът вижда светлината в края на тунела. Реалистът вижда светрина в тунела,светлината и приближаващия се влак.А машинистът вижда трима идиоти, седящи на релсите......
Ние от кои сме newsm78 newsm78 newsm78
Може би сме тримата глупаци, но аз  май харесах епизода? Тъй че ще съм от децата на Доньо Донев  Joy Joy Joy

# 696

Роси, защо да действа като нея? Той да не би да е тръгнал да се жени за Бахар? Съгласна съм с Уси, че я предизвиква да се откаже от безумието, наречено брак с Левент.
Знаеш ли кое е най-интересното,че точно Мурат се опитваше да обясни на Хасрет,че онази вечер е бил с Бахар да предутврати едно самоубиство на Бахар,а следващия момент е с Бахар и я прегръща и танцува.Точно сега и показа,че Хасрет е била права за него и Бахар.
Няма да може да предизвика Хасрет,най-много още повече да се нахъса за сватба.
Защото това не е подхода ако искаш да си върнеш любимата жена.
Уж е много умен мъж,но на моменти се показва много елементарен с действията си.

# 697
Левент не трябва да чака една седмица, трябва да действа като Гюлназ, казва свадбата ще е

утре, за една седмица тази пишман годеница още седем пъти ще си променя решенията.

Левент ще го усети още тази вечер, и комбината с Бахар няма да ни се размине.

Определено сценаристите са учили в университети  в Богота или Буенос

Айрес.  Mr. Green Mr. Green

# 698

Боже, това съм го проспала, но нета постоянно засичаше, ще гледам отново, но с превод,че нямам нерви за повече.
Имаше скрит подтекст, но след превода ще си направя заключение.

# 699

Много хубав сценарий...., но докато танцуват, Хасрет му припомня нещо за Бахар и Мурат и казва:
Аз не ти ли казах, че ние с Бахар ще се женим, ама не след седмица, а след три дена.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha,

Айй не моля ти се! Аз даже се чудя, защо Хасрет бави толкова - чак една седмица! Какво й пречи като аблата да се омъжи утре!  Joy

# 700
  • София

Роси, защо да действа като нея? Той да не би да е тръгнал да се жени за Бахар? Съгласна съм с Уси, че я предизвиква да се откаже от безумието, наречено брак с Левент.
Знаеш ли кое е най-интересното,че точно Мурат се опитваше да обясни на Хасрет,че онази вечер е бил с Бахар да предутврати едно самоубиство на Бахар,а следващия момент е с Бахар и я прегръща и танцува.Точно сега и показа,че Хасрет е била права за него и Бахар.

newsm10 newsm10 newsm10

# 701
Много повторения от отминали серии-Готвенето в ресторантската кухня-същата като в Сапанджа,Същият ресторант и отново танц,но този път с Левент,отново арестуваха Кадир-сега,заради Йълдъз,апропо къде беше тя толкова серии,че сега изведнъж се появи.Май вече не могат да измислят нови случки и повтарят правени и гледани моменти.
Левент,че няма да се откаже-няма,но може майка му да се появи и тя като Несрин да не хареса ромката Хасрет за снаха.
От целия епизод най-ми хареса една сцена-как Гюлназ покани Кобра на вечеря.Чук,чук с точилката по тавана,а сигурно и с нея го гони да го поступва Joy Joy Joy Joy

# 702

Права си Роси  Peace, не трябва да играе игрички и да показва нещо си, а да си отвори устата най накрая  #Bad Talk, как пък след толкова недоразумения не разбра че, трябва да се говори!

# 703
БЛАГОДАРЯ НА ГАУИНА, МИШЕТО И БАГИ ЗА ПРЕВОДИТЕ!

# 704
  • София
изобщо няма логика в серията:

Как я убеди Мурат, като прегръща Бахар ли?  ooooh!

Левент трябваше да е удивен от това, което вижда. Все пак Б. с перуката приличаше на Селин, но сега е нейно копие и той трябваше да изкоколи ей такива очи  Shocked както НАкие и компания

Общи условия

Активация на акаунт