Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 862
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • Велико Търново
Не се потрисай, не беше дъщеря му, а Сиана.
Напротив...тя си беше,а и в увода,който вървеше казаха нещо подобно!
Специално гледах няколко пъти точно този момент, дори и на стоп-кадър.
Целувката е между Чарли и ... Сияна!

А в анонса към видеото не са казали нищо подобно - всеки може и да прочете, и да чуе - КАТИ преди мен вече е пуснала линк Wink

# 271
Не се потрисай, не беше дъщеря му, а Сиана.
Напротив...тя си беше,а и в увода,който вървеше казаха нещо подобно!
Специално гледах няколко пъти точно този момент, дори и на стоп-кадър.
Целувката е между Чарли и ... Сияна!

А в анонса към видеото не са казали нищо подобно - всеки може и да прочете, и да чуе - КАТИ преди мен вече е пуснала линк Wink

Сиана е!!!

# 272
Здравейте! Честита Баба Марта! Приемате ли нови попълнения? Малко късно, чак на 3-ти сезон, но реших и аз да се запиша да коментирам. Иначе гледам филма от самото начало. Не е някакъв връх на филмовото изкуство, но определено е най-добрата българска продукция от много време на сам. Аз лично си го харесвам. Любимия ми персонаж е Елена, може би идва и от огромните ми симпатии към самата Яна Маринова. Интересен и провокативен образ е. Харесвам Сиана и Чарли, а от това което виждам в промото мога само да се радвам. Макар че харесвах и бармана, щяха да са добра двойка. Важното е, че не е с Дани. Хич не си подхождаха. Имам чувството, че Сиана ще се опитва много да си отмъщава на Алекс този сезон. Алекс ми е най-лигавия персонаж. Изобщо не я харесвам. Толкова е флегматична и глезена. Харесвам Ставрев. Невероятно чувство за хумор. Боряна ми е еднотипна, скучна, безинтересна. Камен ми харесва, но не умирам за него. Най-добре се справят с актьорската игра Асен Блатечки, Яна Маринова и Георги Кадурин. Това е личното ми мнение.

# 273
# 274
  • София
Ех, в промото няма и следа от Николай. Sad

# 275
  • Разпиляна във въображението
Жалко за Николай!

Аз все още продължавам да не харесвам играта на Асен. Хиленето и присвиването на очите му и лигавия тон на моменти са ми в повече.

Отново гледах промото, отново и отново просто  ми се набиват Камен и Сияна Whistling

# 276
Яна Маринова как тича с големия нож Simple Smile

# 277
Вече ставам нетърпелива, макар че съм във възраст, в която не препирам времето...

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 23:21 от Гергана-а-а

# 278
Ох, ох ... направо не издържам вече ... чакам си Калинчо ... търпеливо ... Simple Smile  Whistling просто нямам търпение! Simple Smile

# 279
Честита БАБА Марта!
Дръжте се още 13 дни

# 280
# 281
  • España (Плевен)
На 9-ти март от 17:30 и 20:00ч. в гр. Плевен ще се играе постановката "Тримата мускетари" с Калин Врачански.  
Party Party Party

# 282
# 283
  • España (Плевен)

# 284
  • КиТ
Аз като гледам промото и като вас се чудя,какво ще стане но много не залагам на това дето ни показват в рекламата,щото си знаете че те показват едно, в същност са се развили някак по различен начин....малко остана ще видим как ще започнат Peace

Общи условия

Активация на акаунт