Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 779
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
Малко драматизирате според мен. Нищо чак толкова му нямаше на Христо, когато го видя Алекс. Аз ако съм на нейното място- колкото и да не мога да го представя- ще си помисля, че са имали някакъв ужасен скандал или нещо такова, отколкото че майка ми се опитва да убие баща ми. То ако от всяка капка кръв следваше опасност за живота, тоя свят да се е затрил...

Аз между другото, харесвам играта на Елена Петрова и мисля, че е добра актриса. Гледала съм я на живо, вкл. със Стефан Данаилов, в различни роли, и нахакани, и мънкащи. В случая според мен е влязла в образа на Боряна- объркана, беззащитна. 20 години е живяла в някаква сигурност,  материално благополучие без да си мърда пръста и сега изведнъж всичко се срива..

# 721
Да, може и да драматизирам, но все пак да завари баща си вързан, целия в кръв и с насочен към него нож и да реагира все едно нищо не е, то аз приемам, че на Алекс или не и пука за тях или просто актрисата не е успяла да се справи с тая сцена, не я е изиграла както трябва,затова няма никаква емоция.

# 722
  • Велико Търново
От промото за следващия епизод става ясно, че най-вероятно Ставреви ще съберат Каменчо и Борянка в Житница... обаче това ли ще е най-интересното, което ни чака в него?  Rolling Eyes Хич не ми се иска да е точно така
Обаче - като се замисля, това май би трябвало да е последният епизод от втори сезон, тъй че - резонно е някакво хепиенд-но развитие на събитията  Laughing
Щото пък... за драматично такова в останалите сюжетни линии има достатъчно "хляб". Даже и предостатъчно

# 723
  • София
Абе да ги затворят във виличката и да не ги показват 1 сезон поне, че може и да не ги споменават.
Боряна си ме дразни от самото начало, Камен ми беше симпатичен, но ми опротивя. Tired

# 724
Абе да ги затворят във виличката и да не ги показват 1 сезон поне, че може и да не ги споменават.
Боряна си ме дразни от самото начало, Камен ми беше симпатичен, но ми опротивя. Tired

Напълно подкрепям....  Peace Peace Peace Peace И да искам, не мога да се изразя по- добре.....  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 725

Ами имат си грижи героите,затова са такива.На мен пък биха ми липсвали.Аз си ги харесвам такива,каквито са.

# 726
Дали да не направим нова тема заради предстоящия епизод?  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 727
  • Разпиляна във въображението
Дам, нова тема нов късмет.

# 728
  • España (Плевен)
В "Стъклен дом": Зловещият план за отмъщение на Чарли
Кои са новите съмишленици на Чарли и какво е намислил той, за да отмъсти на Христо? Ще се отрази ли това на връзката му със Сиана и как ще реагира тя, когато разбере, че бившият затворник подготвя нещо зловещо? Всичко това ще стане ясно в понеделник вечер, 28 март,  в "Стъклен дом".   
Зрителите ще разберат и какво ще предприеме Ставрев, за да помогне на Камен. За плана му е нужно време, затова шефът на охраната на мола ще скрие приятеля си в семейната вила. Ставрев обаче ще постави важно условие, което Камен е принуден да приеме. 
Благодарение на Ваня, Боряна ще вземе решение да предприеме истински промени за живота си. Съдбата обаче е решила друго и отново ще се намеси, за да я отдалечи от първоначалните й намерения.
Междувременно, Колев ще напредне още повече в разследванията си и ще попадне на нова следа за миналото на фалшивия Пол Грифин. Тази информация ще притесни Димитър. 
Елена ще е все по-близо до парите на Сиана. Случайно дочур незначителен разговор ще отвори очите й за истинския баща на Алекс. Каква ще бъде нейната реакция, зрителите ще разберат в епизода на “Стъклен дом” от 20 ч. по bTV.

# 729
  • España (Плевен)

# 730
  • España (Плевен)

# 731
  • Луната ни пази
нова тема - после ще я дооправям!

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 16:44 от [X]megelinka

# 732
Може би не трябва да коментирам защото не съм гледала предните два, но от снищния много ме подразни майката на Христо, егоистка и безчувствена жена, интересува се само от себе си, каква майка е щом не може да прости на детето си? Да не го попита как е, така да го игнорира заради 1 грешка,досещам се защо не е отишъл тогава...
И на мен не ми харесват Сияна и Чарли, а пък за Боряна няма думи, как лесно се сбогува - добре галерията,добре парите, няма да плача, чао, а може повече да не се видят???????????? Но тя цялата й роля е такава, несполучлив избор на любима за Камен, който я обича наистина според мен.
Другата серия споре мен ще е много силна  bouquet

# 733

smile3513
Има нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт