Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 782
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
На мен този епизод ми беше досаден на моменти, особено при появата на Боряна. Сцените с Дани и бяха по-изкуствени от клането, реакцията на Алекс и историята с бабата.
Сияна и Чарли биват, но и аз очаквах по-друг тип отношения, по-скоро той да има някаква вътрешна борба, той да я желае, а не тя да ходи 10 пъти до квартирата му с разни ултиматуми.
Смятам, че образът на Ганев (не знам името на актьора) е изпълнен много добре, но са ми малко пресилени клишетата с мацките дето го галят от двете страни. Mr. Green
Някой може ли да ме подсети откъде ми е познат "обожателят" на Ваня, мислих, мислих и не се сетих.

# 676
  • София
Играеше даскалчето в "Забранена Любов". Peace

# 677
  • Разпиляна във въображението

Перчемът му беше умопомрачителен. Надявах се Ваня направо от там да го почне, а не отзад. И на мен този ми е много подозрителен. Мисля, че е той обожателя иначе само заради един коментар за шоколада и рождената дата да наемат малко по-известен артист не ми се вярва. Ще има роля този, така мисля Thinking

# 678

А играеше и в "Морска сол" ,задръстеният съквартирант на Асенчо. Ама от там колко се е променил. Иначе аз него по принцип си го харесвам обачее каква беше тая прическа ,чак аз се отвратих.

# 679
Ейй, благодаря! Да, там нещо имаше с Яна и с майка й (май така се казваше, от ЗЛ съм гледала 5 епизода сигурно) и с неприятно чувство си го спомням. И Ваня ще си падне по този, хм...

# 680
  • софия

А играеше и в "Морска сол" ,задръстеният съквартирант на Асенчо. Ама от там колко се е променил. Иначе аз него по принцип си го харесвам обачее каква беше тая прическа ,чак аз се отвратих.

Та да има какво да реже Ванчето,  са го избацали с тази турбо фешън прическа  Laughing

# 681
  • Велико Търново
Смятам, че образът на Ганев (не знам името на актьора) е изпълнен много добре
Емил Емилов се казва актьорът. Ето едно интервю с него

Та да има какво да реже Ванчето,  са го избацали с тази турбо фешън прическа  Laughing
Joy само дето тя почти нищо не ряза... щото в крайна сметка пак остана "турбо фешън"  Laughing

За гостуването на Алекс при баба й - мисля, че тя го направи по този начин, за да й покаже, че в действителност не е детенцето, за което я смята, както и за да й каже доста истини. Защото, реално погледнато - Магдалена живее в някакъв свой свят, в много голяма степен измислен и конструиран от самата нея.
Според мен тя знае, че Алекс е дете на Чарли и доста се замисли, когато внучката й каза "по-добре щеше да е, ако той ми беше баща". А и дори още преди това - когато тя демонстративно се държеше точно като него, особено пък и след като запали цигара...
А да не говорим, че по стечение на обстоятелствата Алекс започна да "работи в полза" на Чарли. Особено след като поради кървавите драми Христо не успя да посети майка си в болницата (като по този начин накара Магдалена да повярва на внучката си), а Петър въпреки отношението към него, го направи, ще вземе в един момент той да "стане" по-добрият син

Btw, от промото за следващия епизод се вижда (по-скоро - чува), че Елена или по някакъв начин е разбрала, или се е досетила, че чичото всъщност е татко.

За милионите - и на мен ми се струва, че не току-тъй Сияна каза на Чарли за тях. Явно там ще има (както по-нагоре някой беше писал) завръзка Елена-пари-Чарли  Laughing
А тази загриженост, която демонстрира Сияна... донякъде мога да я разбера - вероятно така смята да задържи Чарли, у когото открива истинското мъжко присъствие, което досега със сигурност й е липсвало. Дори и, ако речете, от страна на баща й, а за гаджета - да не говорим  Laughing

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 01:29 от DamaPika

# 682
А аз защо не мога да се сетя до сега Алекс да са я давали с цигара newsm78 newsm78, май я запали само за да подразни баба си и по принцип не пуши и много смешно я гледаше и въртеше тая цигара лзобщо не като пушач. Добре че не извади трева, че тогава баба й нямаше да оживее Laughing, нали веднъж се беше напушила като бобъра от вица Crazy
 И това с вентилатора по коледа беше ...

# 683
  • Велико Търново
А аз защо не мога да се сетя до сега Алекс да са я давали с цигара newsm78 newsm78, май я запали само за да подразни баба си
Точно! Това си беше напук и толкова ясно беше показано.
Магдалена през всичките години досега я е смятала за добро и възпитано дете, или по-скоро - искала е да е такава (според нейните си разбирания, обаче). Както е известно - тя хич не долюбва снаха си, знае се и отношението й към Петър. За нея Христо е единственият. Дори и Алекс не е толкова важна. Тя просто вижда, че детето е изключително важно за баща си и затова иска то също да е идеалното - защото смята, че така ще бъде щастлив синът й.
Е да, ама не... Алекс хубаво й "отвори очите" (че чак без малко да ги затвори завинаги)

Само не знам Чарли дали искрено го изигра "добрият син", но... то ще си покаже

# 684
  • Пловдив
А защо Магдалена мрази толкова сина си? Rolling EyesЧе и е съучастник на Христо...натопили са го и хоп-в пандиза!Каква е тая злоба...

# 685
На мен този епизод ми беше досаден на моменти, особено при появата на Боряна.

съгласна....Боряна нещо много го преиграва напоследък, преди някак си по-достоверно си играеше ролята, но сега ми се струва доста фалш...Елена също не ми харесва как си играе ролята, и с тоя фалцет в гласа  ooooh! А Ставрев ако не се запъне в изреченията си просто не може...
Но виж, пиша превъзходен шест за играта на Данаилов, а и да си призная Методи Ганев също ми харесва как си играе ролята...
Според мен, обвиненията на Боряна към Камен просто са безпочвени "Бил си там", "Продал си сестра ми", "Оставил си ме да плача в коридора"  ooooh!  Ми кво да направи човека,пет пъти й каза,че е бил сам и зависим от Методи ама тя не разбира...
И на мен ми е интересно кой ще с еокаже обожателят на Ванчето Laughing  дано само не  е някой номер, но явно е,че обожателят й не е Ставрев, който се тюхка за вечерята си  chef

# 686
Вярно- Методи Ганев си играе ролята перфектно. След този му образ едва ли ще го възприема, ако го видя да играе благ чичко примерно  Mr. Green, все едно Ставрев да се опитва да изглежда сериозен- абсурд   Naughty

# 687
Само не знам Чарли дали искрено го изигра "добрият син", но... то ще си покаже

Според мен дълбоко в себе си Чарли обича майка си и иска да спечели и нейната любов.Затова и отиде в болницата истински загрижен,а не само протоколно.
Сещам се случката с поканата за партито на мола.Колко много Чарли искаше да се докаже пред майка си.Да ѝ покаже,че и той е успял в нещо с надеждата тя да го оцени.И колко беше разочарован,когато Христо го изпревари.
Мисля,че всичката тази лошотия на повърхността е като защитна реакция на това,че не е обичан и е бил пренебрегван още от детството си.

# 688
Елена Петрова /Боряна/ най-добре да върне парите за ролята,  която не можа да изиграе  Peace

# 689
в първия сезон беше по-добра, според мен...сега нещо някои от актьорите се отпуснаха по течението и не полагат усилия "да си влязат в ролята"...в повечето случаи Боряна си мрънка под носа и аз все не мога да разбера какво казва...Най-ясна дикция имат Данаилов, Методи Ганев и Христо Peace
Не е зле да поразчупят малко и ролята на Сиана,че от първи сезон го раздава вечно недоволна, супер сериозна и незадоволена... Whistling

аз пък не разбрах кой информира Чарли,че маминка е с инфаркт в болницата? Да, определено иска да й заслужи вниманието и мисля,че ще стане....ама пък и тоя Блатечки не се ли отрови от тия цигари,бе...във всеки един кадър е с фас в устата Laughing

както и не схванах за какво точно русата Елена подкупи онзи,компютърен спец  в банка ли,кво ли го играеше и той...какво искаше тя от него,че чак струва 1 млн.? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт