Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 850
  • 733
  •   1
Отговори
# 690

аз пък не разбрах кой информира Чарли,че маминка е с инфаркт в болницата? Да, определено иска да й заслужи вниманието и мисля,че ще стане....ама пък и тоя Блатечки не се ли отрови от тия цигари,бе...във всеки един кадър е с фас в устата Laughing

както и не схванах за какво точно русата Елена подкупи онзи,компютърен спец  в банка ли,кво ли го играеше и той...какво искаше тя от него,че чак струва 1 млн.? newsm78
На Чарли според мен са му се обадили от болницата, или майка му е казала да го потърсят, след като Христо не отиде при нея. И на мен ми се струва, че ще има размяна на ролите между добрия и лошия син.

А Елена според мен иска от програмистчето да подправи някак данните в  системата на трезора, така че да може тя да има достъп до сейфа на Сиана, например да размени номерата на клетките срещу имената им.

# 691
  • Пловдив
Още малко смях........

Калин Врачански и Елена правят тайно секс в Ихтимански хотел

Двамата ключови герои от сериала “Стъклен дом“ са били спипани да правят секс в хотелска стая, твърди пресата.

Калин Врачански и Елена се влю­били един в друг още в началото на първия сезон, докато трябвало да снимат страстните сцени, пише kluki.bg.

Същевременно с това  ще ви припомним, че миналото лято Калин сложи точка на дългогодишната си връз­ка с колежката си Сил­вия Петрова. Точно по това време се появява на сцената от неговия живот Елена, за да се влюби в нея, както в сериала.

Постепен­но се сближили и опоз­нали в по-личен план. Врачански бе тъкмо изгряваща звезда, но за кратък период придоби голяма популярност. Фенките му станаха стотици, а е всеизвестно, че колкото един мъж има повече кандидатки, толкова е по-притегателен за една жена. В случая се оказало точно така и Елена Петрова също хлътнала по младата звезда.

Според мълвата Еле­на Петрова била тази, която направила първата стъпка към привлекателния Калин. Къдрокосата красавица директно му разкрила чувствата, показвайки ги на практика. Пър­воначално Врачански се стъписал, знаейки, че колежката му си има семейство, но и той бленувал по нея, затова се отдал на изкушението.

Последната им любовна игра била от хотел в Ихтиман, където тайно се срещнали, за да правят секс.

# 692
  • Велико Търново
Само не знам Чарли дали искрено го изигра "добрият син", но... то ще си покаже
Според мен дълбоко в себе си Чарли обича майка си и иска да спечели и нейната любов.Затова и отиде в болницата истински загрижен,а не само протоколно.
Сещам се случката с поканата за партито на мола.Колко много Чарли искаше да се докаже пред майка си.Да ѝ покаже,че и той е успял в нещо с надеждата тя да го оцени.И колко беше разочарован,когато Христо го изпревари.
Мисля,че всичката тази лошотия на повърхността е като защитна реакция на това,че не е обичан и е бил пренебрегван още от детството си.
Абсолютно! Напълно съм съгласна с това.
Въпросът ми беше по-скоро риторичен с желание за положителен отговор Wink
Защото, все пак - лошото момче не може да бъде само и изцяло лошо. То е станало такова в резултат на нещо...

# 693
Само не знам Чарли дали искрено го изигра "добрият син", но... то ще си покаже
Според мен дълбоко в себе си Чарли обича майка си и иска да спечели и нейната любов.Затова и отиде в болницата истински загрижен,а не само протоколно.
Сещам се случката с поканата за партито на мола.Колко много Чарли искаше да се докаже пред майка си.Да ѝ покаже,че и той е успял в нещо с надеждата тя да го оцени.И колко беше разочарован,когато Христо го изпревари.
Мисля,че всичката тази лошотия на повърхността е като защитна реакция на това,че не е обичан и е бил пренебрегван още от детството си.
Абсолютно! Напълно съм съгласна с това.
Въпросът ми беше по-скоро риторичен с желание за положителен отговор Wink
Защото, все пак - лошото момче не може да бъде само и изцяло лошо. То е станало такова в резултат на нещо...

+1  Simple Smile

# 694

Някой питаше какво харесва Чарли у Сиана. Според мене е поласкан от това, че едно младо и хубаво момиче се е влюбило в него. Струва ми се, че сексът е водещото (то при мъжете по начало си е така).

Те са много еднакви. И двамата са отхвърлени от родител. Не си ли спомняте как Сияна се опитваше да спечели внимание от баща си в първия сезон. И това ,което направи Сияна с баща си е сходно на това , което прави чарли с брат си. И двамата си отмъщават.
На мен тази двойка ми харесва и е хубаво сценаристите да я развият.
Елена реагира много правилно според мен. Толкова години мъжа ти да те лъже и най вече да я убеди, че в нея е проблема да не може да има деца. Ами Христо е изградил техните отношения върху една лъжа. Дори и да е имал дори намерения.
Маминка много се разочарова от сина си. Сега ако и разбере кой е бащата на Алекс и как Христо е вкарал брат си в затвора, може още един инфаркт да получи.

# 695
Бабата знае всичко. Peace Според мен тя дирижа нещата и тя е посъветвала Христо да вземе брат си за донор.

# 696
Бабата знае всичко. Peace Според мен тя дирижа нещата и тя е посъветвала Христо да вземе брат си за донор.
Дали? Аз си мисля, че не знае. Поне от това, което видяхме до сега. То нейния син е перфектен и благороден. Ако знаеше дори нямаше да спомене пред Алекс, че прилича по маниери на чарли.

# 697
  • София
Аз мисля, че бабата не знае. Но мисля, че почна да се досеща. Тя знае, че Христо е карал заушка и евентуално знае за стерилитета. Когато Елена е забременяла, може да са й казали, че диагнозата е била погрешна, че всъщност не е бил стерилен и тя се е вързала, защото й е било угодно да вярва, че Христо е перфектен и не може да има проблеми. Но сега видя Чарли в Алекс и според мен почна да навръзва нещата. Затова и получи удар. Това е моята теория.

# 698
  • Пловдив
Сега ако и разбере кой е бащата на Алекс и как Христо е вкарал брат си в затвора, може още един инфаркт да получи.

Знае,знае...поне за обвиненията с/у Чарли.Нали в предния сезон го коментираха с Христо като излезе от затвора/Чарли/ и почна да притеснява Христо и бабето.

# 699
Да някъде в епизодите показаха, че знае.

# 700
Незнае. Сега гледах епизода когато чарли се срещна с майка си за първи път след като излезе от затвора.
Бабата каза- аз убиец не съм отглеждала. Тя твърдо вярва, че той е убиец. И идея си няма, че Христо го е натопил.

# 701
а кого е убил,че не се сещам newsm78....сещам се само,че нещо нагласено беше - отпечатъци върху чаша,нагласени от Христо...ама друго ми се губи
а, и още нещо ми се губи, извинявайте ако е обсъждано - Димитър не прекара ли някакъв инфартк или нещо от сорта...последния сезон не завърши ли така

# 702
Преди време в едно интервю Илка Зафирова казваше, че по сценарий героинята й ще направи нещо, което изненадало и самата нея. Какво ли е то?

# 703
Преди време в едно интервю Илка Зафирова казваше, че по сценарий героинята й ще направи нещо, което изненадало и самата нея. Какво ли е то?

Ако предположим, че знае че Чарли е бащата на Алекс и както е ядосана на Христо - да не вземе да каже на Еленка кой е бащата  Laughing

# 704
Незнае. Сега гледах епизода когато чарли се срещна с майка си за първи път след като излезе от затвора.
Бабата каза- аз убиец не съм отглеждала. Тя твърдо вярва, че той е убиец. И идея си няма, че Христо го е натопил.
ставаше дума, че знае че Чарли е бащата на Алекс

Общи условия

Активация на акаунт