Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 819
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Може би изненадата ще е, че ще прости на Чарли и ще отхвърли Христо? Мен поне това би ме изненадало. Но нямам идея как би могло да се направи, че да е правдоподобно. Thinking

# 706
  • густо майна Филибето
А на мен ми е интересно кога Елена ще вземе парите на Сияна.

# 707
 Елена имаше доверие на Христо, смятала е че тя е проблема, за жена като нея, която дърпа конците, това е тежко за приемане. Логично си го накълца.
Алекс протестираше пред баба си, това беше бунт.
Чарли е добър син! Магдалена го отхвърля, а той търси нейното одобрение и внимание. Дори я излъга, че Христо е в чужбина и за това го няма в болницата. Той има чувства към Сияна, просто това влюбване не му влиза в плановете и се пази. Даже и го каза.

# 708
  • Враца
so what? и аз го чух какво каза,
" и мен от това ме е страх"
ама се чудя от какво го е страх,
че тя ли ще се влюби в него,
или че той също ще се влюби в нея?

# 709
Че той ще се влюби в нея. Peace

# 710
  • Враца
A aз пък повече клоня,
 че се опитваше да и каже
че го е страх, че тя ще се влюби в него , а той не желае,
както и показа неколкократно в серията  newsm78

# 711
A aз пък повече клоня,
 че се опитваше да и каже
че го е страх, че тя ще се влюби в него , а той не желае,
както и показа неколкократно в серията  newsm78
гледай пак серията.

# 712
  • Враца
Гледах я  Peace
преди това мислех, като вас Wink

# 713
Гледах я  Peace
преди това мислех, като вас Wink
това не е последната серия. Ще разберем скоро кой е уловил нюансите в сагата Чарли - Сияна. Но съм готова да се обзаложа с теб.

# 714
Честно казано, това ' спокойно, и мен ме е страх от същото' не беше хич добро. Не знам дали по вина на Блатечки или на сценаристите, ама все едно й казваше ' спокойно, няма да забременееш, ще внимавам' или нещо от с[орта   Thinking

# 715
  • Враца
Именно, след повторно гледане и на мен така ми прозвуча,
безразлично, никакво,
просто реплика , целяща да я склони да му пусне на момента.

# 716
Az пък си мисля, че Ставрев пробва другарката си, с ужким таен ухажор, обаче не се е досетил, че тя ще го остави без вечеря, не щеш ли. Laughing

Сиана и Чарли - ъ-ъ. Не ми харесват (лично мнение). Нито Хари и Алекс. Нито Боряна и Камен. Само Елена и Христо са правдоподоби и естествени. Както и Чарли и бившата му голяма любов. Борянка си е баш за Ганев - загубенка, плаха, смотанка, идеалното момиче за продан и подхвърляне. Тия напъни да бъде тигрица напоследък, изглеждат като мяукане на болно коте, да ти стане жал.
Елена Петрова, актрисата, между другото, гледам че е доста нахакана в някакви интервюта в реалния живот - да не излезе, че е всъщност много добра актриса влязла добре в роля?

Ленка Атанасова е моят фаворит. И баба злоба също. Laughing Супер реалистични образи, ако се замислите.

# 717
Хайде и аз тука при феновете на стъкления дом. GrinningС нетърпение чакам следващия епизод.
Харесвам Еленка Атанасова.Според скромното ми мнение Яна се справя добре.Мисля,че героинята и ще претъпи положителна промяна.Дори мисля,че няма да вземе парите на Сияна,а просто ще върне ключа на място.

Камен ми е много антипатичен.Той,като се замисля е най-големия престъпник от всички.Без Ганев,де.В миналото убиец,а сега измамник.Кофти прецака Христо.Постъпи много,много подло.Мястото му е в затвора и се надявам да иде там.

Бубето за мен е дразнител номер едно.Чак ми тежи да я гледам.То не беше "страх ме е",то не беше"трябва да ми помогнеш",че чак на Ваня се примоли"Дръж го далече от мен"Че и цял живот правилА каза че спазвала,сякаш не се обади тя на Димитър. Crossing ArmsНе ми допада играта на Елена Петрова.Иначе е красавица,но не става само с визия,трябва и игра. Wink

Чарли си го харесвам.Любовните сцени със Сияна ми харесаха много.Мисля,че той също се влюбва в нея,а това не му влиза в плановете.Според мен,връзката им тепърва ще се развива.А той ще направи още някоя простотийка и ще стане доброто момче Grinning

Алекс-държанието с бабата беше бунт.Харесвам я.Започна работа все пак,макар да е на тати глезлата.Хари обаче хич не е за нея и скоро връзката им ще приключи.Поне се надявам.Ще приеме връзката между Сиана и Чарли,макар че първо ще се цупи малко.

Димитър Касабов-велик е Данаилов!Както някой беше написал тук-класи над останалите.

Ставреви-мисля,че не Ставрев или Хари пращат подаръците на Ваня.Той Хари все се влачи пари да иска.Ставрев пък и беше направил забележка,че не си носи храна от вкъщи,а харчела за такава в мола,та не вярвам да направи такова разточителство.Приятно ще се изненадам,ако е той,де.
Баба Злоба,ще помоли за прошка детето,което години е отхвърляла,а Чарли веднага ще и прости.Той толкова много иска тя да го обича.
Методи-супер изиграна роля на гадняр!Във филма ще си остане такъв.
Такива са моите прогнози. WinkМале,че дълго се получи.. Embarassed

# 718
Аз пък бих казала браво на Алекс затова което направи, да Магдалена може да и е баба, ама някой трябваше да и каже истината в очите.А и тя една майка, уж обожава Христо, пък не иска да го види само защото не е отишъл при нея навреме. Ужасна е затова и сега ще и се върне тъпкано, когато тайните около Чарли и Христо излязат наяве.И ще ми бъде интересно, когато това стане дали ще се откаже от Христо или не.
Колкото до реакцията на Алекс, когато видя родителите си и на мен ми се видя постна, после се замислих, то пък наистина как ли трябва да реагира човек виждайки това. Когато обаче Алекс говори с баща си малко след това осъзнах, че на нея не и пука за тях, те са и безразлични, затова и е все тая какво правят.Те определено са я изгубили като тяхно дете. Иначе случилото се с Елена и Христо беше забавно, нищо че се колеха или биeха, а как го беше завързала.
Агент Колев ми е най-противен, с тоя флегматичен глас едвам го изтрайвам. Да не говорим, че е с типичното надуто държане на човек от закона.Димитър също не го понасям.Той е отвратителен баща, а и като човек не е кой знае каква стока.

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 09:11 от skofiild

# 719
Колкото до реакцията на Алекс, ......осъзнах, че на нея не и пука за тях, те са и безразлични, затова и е все тая какво правят.Те определено са я изгубили като тяхно дете.

съгласна съм, точно същото мислех и аз-колко ли трябва да ти е безразлично и да не ти пука при вида на нещо подобно-окървавени родители...

Общи условия

Активация на акаунт