"Let the Sunshine In"

• 31 259
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  tooth tooth tooth

"Господи, дари ме с търпение...
И го искам СЕГА И ВЕДНАГА, ЧУВАШ ЛИ?!?!"
И аз,и аз  Joy

# 106
  • София
 Joy
Малко веселба
Аз съм #Crazy

# 107
  • София
Ние от днес сме на АБ Sad Този грип се оказа много лош, всички ни натръшка. А за хомеопата, не ми се разказва, но ще го сменяме, много се разочаровах... много се чудих за този АБ дали да го давам, но няма как да се оправим без него, днес пуснахме и изследвания и нейните не  бяха много добри, а Дани днес пак вдигна Темп.  #Cussing out Дадох го днес, но като се върнем в София другата седмица ще отидем при друг хомеопат, не съм се отказала...

# 108
  • в белята
Хелче, при кой хомеопат мислите да ходите?Миналата седмица бяхме при д-р Угринова ,от начало бях очарована от нея ,но когато след четири дни не ми вдигна телефона ,тъй като ни се беше появил един странен обрив ,въпреки ,че нищо ново нямаше като храна ,се разочаровах.Според моите схаващания хомеопата трябва да ти е нарзположение 24 часа.

# 109
Не искам да изпадам в спор, но вие на работа 24 часа ли сте на разположение? Simple Smile
Хора, недейте така. Всеки жив човек има нужда и от почивка, и от личен живот.

С най-добри чувства.  Hug

# 110
  • София
О, аз не си и помислям че някой ще ми е на разположение 24 часа. Моите несполуки бяха четвъртък и петък, именно в работно време. Сигурна съм обаче, че всеки уважаващ себе си лекар, няма да се разсърди дори и през нощта да се обадиш, ако е наистина много спешен случая. Аз поне не бих звъняла в неудобно време ако не е наистина спешно. Дори вчера като говорих с нашата педиатърка и трябваше по-късно да й се обадя и като питах до колко часа е удобно, тя каза че няма проблем когато се обадя, даже и през нощта да, ако е спешно няма да си изключва телефона. Както и да е, няма да задълбаваме тази тема.
Иначе съм се ориентирала към друг хомеопат, но ще дам отзиви като отидем.

# 111
  • София
Нашата Х вдига до 22ч вечер ама наистина има хора който и за най малкото звънят и я разбирам
Звъняла съм 7 сутринта в неделя и ми вдига за разлика от личната
Хелче и аз съм правила профил при ненчо,но това че има дни в които трябва друг да ни поеме ме възпря не съм го пробвала като са били болни,не стигнах.

# 112
Привет момичета. Hug
Отдавана не съм влизала, виждам, че има болни. Пожелавам на всички бързо оздравяване. Praynig
Добре дошла на новата мама. Бързо да се оправят малките принцеси и да се гушкате вкъщи. Praynig
Да ви се оплача изследванията ми не бяха много добри, пак имах албумин и т. н. Наложи се да вляза в болница. Изписаха ме едва вчера. Но стискам зъби и се надявам всичко да мине благополучно. Стискайте ми и вие палци, остана още малко.

# 113
  • София
Алекси, радвем се че все още го стискаш бебчо  Hug Наистина остана още малко, стискаме палци всичко да е наред вече.

Аз не се отказах от хомеопата само заради обаждането, а и се оказа че не е класически хомеопат. Сега като се разболяхме ни изписа грипхил и осцилококцинум.

# 114
  • София и там където не се пуши
Aleksi_Koko важното, че нещата са под контрол. Стискам и аз палци.

# 115
  • София
Алекси, стискай кълки и дръж колкото можеш Simple Smile Стискам палци.

# 116
Алекси, всичко ще бъде наред -  толкова малко остава, ще издържиш докрай, сигурна съм Hug Hug

# 117
Алекси , ти се справи блестящо до сега , 36 седмица си , не се шашкай , всичко ще е наред ! Hug

# 118
здравейте! Hug
много има за четене , но малко по-малко ще изчета всичко.
при нас нищо ново, сега поспряхме рехабилитацията и логопеда за две седмици,че аз май се поизплаших от този грип.
оказа се ,че дребо е с трета сливица огромна, и сега през месец март щe направим опрацията.
логопеда казва, че има вероятност и третата сливица да пречи за проговарянето,незнам какво запушвала .
иначе са много доволни от него ,и рехабилитатора и логопеда слушал ,правел каквото му кажат.
у дома не е така Tired
алекси -коко Hug успех ти желая Hug
всичко ще е ок Wink

# 119
  • София и там където не се пуши
*GERI третата сливица пречи доста за проговарянето, може и от нея да не чува детето.

Кофтито е обаче, че тя си расте пак. Затова наред с това което правят лекарите, все пак прибегни и към разни бабешки неща. Аз на моя ги мазах. Малко нещата стават по-добре, но сега все още са му огромни, но здрави. Щели да се свият по някое време. Ха дано.

Общи условия

Активация на акаунт