"Let the Sunshine In"

• 31 261
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • София,
Я Герка добра дошла, радвам се че си отново на линия  Hug липсвахте ни с Жорко и то много  Hug.
Аз също липсвах, но сесията свърши, до два часа чакам последния резултат от последния изпит, дано е положителен и той и довечера ще празнуваме и то здраво.
Ще ви попрочета и аз тези дни, но засега само ще ви почерпя. Представете си моят малък мъж - днес става на цели 10 години, чак не ми се вярва, но е така наистина

Алекси - дръж още малко остана, щом си тук знач си добре - радвам се.
Дани и Лорка и всички други болни мъници да оздравяват!

# 121
  • София
Честит рожден ден на Ицо, да ти е жив и здрав Gift ! Страхотна торта и аз бих си избрала същата  Mr. Green.

Алекси, стискам палци всичко да е наред до финала, съвсем малко е останало.

# 122
Дани ,   bouquet

Да ти е жив и здрав рожденника ! Много здраве , усмивки , весело детство и шестици в бележника ! newsm38 newsm59 bdbaloni

# 123
Честити рожден ден на Ицко. Дани да ти е живо и здраво порстналото момче. newsm59  bigdance2 nbirthday

Момичета благодаря за подкрепата. Много се радвам, че ви има.

# 124
Честит десети рожден ден на Ицко! Grinning Да е здрав и послушен!

Гери Hug

# 125
  • София,
Много ви благодарим момичета!  Hug А за шестиците в бележника - утре ще ги видим живи и здрави като ги нанесат - ако са на  училище де, но по принцип си ги има детето немога да си кривя душата - само такива са даже Blush

# 126
Много ви благодарим момичета!  Hug А за шестиците в бележника - утре ще ги видим живи и здрави като ги нанесат - ако са на  училище де, но по принцип си ги има детето немога да си кривя душата - само такива са даже Blush

Ами то с такава умна мама , не се и съмняваме , че и детето е отличник ! Heart Eyes

# 127
  • София и там където не се пуши
  А за шестиците в бележника - утре ще ги видим живи и здрави като ги нанесат - ако са на  училище де, 

ЧРД на детенце, да е жив и здрав, ама да не чакаш срочни бележки, от миналата година до 4 клас, вече няма срочни  newsm78 . Ако греша, нека ме поправи някой.  newsm78

# 128
привет и от мен!нямам много време вече за компа но сега щесе опитам да ви изчета
ние сме добре Дари расте лудее и хич неслуша
целувки на всички деца Hug

# 129
здравейте Hug
Малко по-късно ,но да честитя празника на Ицо.Всичко добро пожелавам  Hug

Кики-рики Hugзначи така Дарито расте, хубавее ,радвам се адски много Simple Smile
 айде ,хубав ден от нас  bouquet

# 130
  • Варна
Дани, да ти е жив и здрав порасналия Ицко! Все така да е послушен и да се гордееш с него!
Честито ти приключване на сесията!
И аз вече приключих и се канех да чета форума и да разпускам, но... Вики направи спазъм и си е в къщи и не мога да се добера до компютъра.
Стискам палци всички болнички да се оправят бързо!
Орхид, радвам се, че Боби е по-добре. Надявам се скоро да няма и помен от последици от менингита.
Алекси, стискам палци и на теб да устискаш да термина Simple Smile.

# 131
  • София,
Привет и още веднъж благодаря на всички!  Hug
Дороти вярно че няма срочни бележки, направо бях забравила и се чудех дали не са им събирали бележниците, но той от две седмици като не е на училище - първо беше на зимен ски лагер на Витоша, после ги пуснаха в грипна. Днес явно учат щом  не се обади да го прибирам сутринта -  Mr. Green, дано им е топло само, че си е голям студ навън.
ВИки да се оправяте бързо! Какви спазми, какво е това чудо сега пък при вас, направо думи нямам. Прави инхалации! Peace А ефирата пие ли я, аз нещо немога да я намеря никъде по аптеките и този месец Вероника остана без лекарства, не че съм ги спряла де аз си имам резрвен и си и давам. Но сега ще ходя да сменям рецептата за сингулер пак, че с тая ефира само ядове си имам.
Честито и на теб приключване на сесията - успешно! Все така напред, още малко ни  остава  Wink.
Аз пък сега тъпча Вероника с витамини и какви ли не противогрипни. Вчера доста обикаляхме навън, уж с колата - но явно аз съм понастила, леле много съм кекава. От сутринта все ми е студено, и едно ми е отпаднало, гърло ме драска. Дано не се разболявам, че много ме е страх за нея. На всичкото отгоре явно аз правя пристъп - сутринта едва дишах - гърдите ме стягаха много, та и Вентолин пръсках Tired, но се сещам че вчера мих тоалетната и банята с препарати та хубаво се надишах на белини, още от тогава ме стяга, та може и от това и гърлото да ме дере и всичко. Само тя да е здрава пък. ooooh!
Орелия Вие с Чефко как сте, ходите ли на логопед, аз я водя - утре пак сме там - страшно съм доволна, просто нямам думи, ето сега пак си стои оттатък и сама си реди домашните, а колко неща е научила Blush

# 132
  • София
Здравейте!
Не се включвам често ама..  Simple Smile
Важното е ,че сме добре надявам се и при вас всичко да е така!
Бяхме на конултация в средата на месеца растят добре девойките  Heart Eyes
Едната беше 6170 гр. 64 см а другата 5670 60 см
Ходихем на трансфонтаниален ехограф и всичко е наред но ще продължаваме да ходим още някой друг месец!
Ралица Георгиева ми каза в средата на февруари да започвам да захранвам както и нашата педиатърка и мислим да започнем с зеленчуците! Simple Smile

Искам да попитам кой от вас е водил детето си в Центъра по Церебрална параллиза за рехабилитация и довлени ли сте?Чух че им правят някакви страни чокови масажи от които децата мн плачели.... нещо не ми се искат тези неща!
Малките са добре смеят се с глас държат играчки играят си с стях трябва ли да ги водя пък там  Crossing Arms Confused

# 133
Димяни,там се прави Войта,това е неприятна за бебетата вид гимнастика и да всички плачат,но щом са добре ,не виждам никакъв смисъл от Войта,защо ви пращат там един господ знае

# 134
  • София
По клинична пътека ако ги паращат с направление е ясно защо Wink
Ние ходихме на часно и Войта и другото Ина да ме подсети,само първия път реваха и то не обазпокоително,после с кеф,а на мен след гимнастика още по голям спяха по 3 часа  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт