"Let the Sunshine In"

• 31 265
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Димяни, по здравна каса ли ви пращат на рехабилитация и ако да с какво основание?
На мен личната ми каза, че имаме право на рехабилитация по ЗК само по 10 дни на 6-месечие.

# 136
  • София
Либи отдавна се каня да те помоля нещо с НАЙ-добронамерени чувства,махни "а трябваше да бъде на 5м.Не искам и да си го помислям /в подписа ти/тръпки ме побиха първо като го видях.
Да сте живи и здрави Hug

# 137
  • София
Ами за мен са со добре!
Не се обръщат още но се въртят перфектно от ляво на дясно и според мен до дни ще се обърнат не знаят как просто не,че не могат Simple Smile
Те на 6 февруари ще направят 4 месеца коригирани!

Либи,по здравната каса да по 5 дни ни поемат всеки месец в Красна поляна но янма да ги водя може само при Тонев в ДКЦ то и така...доволна съм много от доктора! Peace

# 138
Ива, по лентичката си следя София какво кога го е направила според коригираните месеци, тъй като всичко си записвам  Blush За да не преизчислявам всеки път кога какво  Wink
Толкова ли зле изглежда?  Rolling Eyes

Димяни, мерси за отговора. А иначе колко пъти ходите на рехабилитация?

# 139
  • София
Либи,вие захранихте ли се?
Ходим по 10 дни но януари не сме пък и Тонев го нямаше дълго,че дъщеричката му почина! Cry

# 140
Да, в началото на януари започнах, но не сме заместили хранене и май скоро няма да стане. Иначе хапва с удоволствие, но малко.
Започнах с оризова каша.

# 141
  • София
Либи, "а трябваше", обикновено пишат майките загубили детенце.
В началото и аз така помислих, после зацепих за какво става дума.

Преди време бях пуснала Active Desktop, и си бях качила лентички на децата на десктопа. На изгорялата щайга може и още да си седи.

Либи аз Алекс го захраних късно, даже и малко след 1г нямаше напълно заместено хранене. Все дохранвах с Милумил.

Дияна май успя да ни метне вирусче. Алекс е сополив, покашля леко. Аз усещам леко неразположение в носоглътката. След малко ще пратя Джони за Коризалия и Инфлуцид.
Дияна успях да я оправя за 2-3 дена.

# 142
  • София
Аз скоро ще захранвам по съвет на няколко лекари с зеленчукови пюрета и ще заместим едно хранене!

# 143
  • София
Ан почвайте,че у нас беше....е още точим кашлица,но при нас с мъж ми какви болки и главоболие.
Аз ще взимам за нас ехинацея с котешки нокът
Либи Ан го е написала Hug Hug

# 144
  • София
Ива, при Дияна беше леко. Педиатърката казала само зачервено гърло. Взехме сега с дребния Инфлуцид и Коризалия. На него му сложих Виброцил в носа. Аз все още нямам хрема.

Много се замислям за коластра. Трябва да изръся картите на Джони и ще взема да поръчам.
Ама да мине РДто на Дияна, че ще се оръсим здраво.

Инфлуцида през час и два беше?

# 145
Е, ами аз съм написала, че Софи е на толкова, а трябваше да е на толкова. Simple Smile Трудно ми е иначе да я следя. Наистина тъпо, че така се разбира, но не знам какво друго да напиша. Как да си я сейвна на десктопа?

Иначе аз не бързам да замествам хранене. Кърмя и дохранвам с АМ, а колкото изяде от пюрето - толкова. Личната ме кара да давам вече жълтък и месо, но още се чудя и не съм го направила...
Иначе хемоглобина й е ок.

# 146
Либи Hug

Може вместо трябваше , да е трябва , така ще е ясно и недвусмислено  Peace

# 147
Ок, съгласявам се и сменям  bowuu

# 148
  • София
Ан от сайта ай херб ако по ръчаш е по ефтино и коластрата е 4 пъти по силна от Аква Сорс в смисъл 1хапче към 4 от АС.
Аз няма да им пълня повече гушите взимам от 2 години и като смета колко съм им дала ooooh!

# 149
  • в белята
От къде мога да си купя топка - фъстък?

Общи условия

Активация на акаунт