"Let the Sunshine In"

• 31 266
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
# 151
От къде мога да си купя топка - фъстък?

Провери и в TCM магазините, пъти по-евтини са, дано намериш, когато аз търсих нямаше и купих втората топка от една майка от форума ( беше се запасила ).

Аз заради водораслите станах дистрибутор да ги вземам с отстъпка. Ива,  а тези какви са, бързо ли се получават, защото и аз искам ЕМК и коластра.

# 152
  • София
Не са на аквасорс,виж в сайта и сравни с това което имаш в къщи милиграми и съставки.ЕМК са в пъти по малко от ескимо кидс,при нас никаква разлика като давах,като почнах хубаво рибено ефекта се видя.

# 153
Не са на аквасорс,виж в сайта и сравни с това което имаш в къщи милиграми и съставки.ЕМК са в пъти по малко от ескимо кидс,при нас никаква разлика като давах,като почнах хубаво рибено ефекта се видя.
Да, виждам, а ти какъв ефект търсеше? Ще ми напишеш ли какво си поръчвала за децата от този сайт, аз набелязах 2-3 неща. Crazy

# 154
  • София
Ще пиша на лични комикс

# 155
  • София
Ива, и на мен Simple Smile Да знам от де е най-добре да поръчам коластра и зелена енергия.

Либи, чак сега смогвам да ти напиша за актив десктопа Simple Smile

С десен бутон на мишката в/у десктопа, Propertis
След това стъпките са следните

На 4-тата стъпка, "New...", се отваря нов прозорец, на Location пишеш уеб адреса на лентичката и натискаш Ok.

# 156
  • София
Димяни, щом децата вървят добре, няма смисъл да ги водиш в Красна поляна. Имахте ли кръвоизливи или някакви други изменения на ТФЕ в началото? Предполагам не са нито много отпуснати, нито много стегнати. На тази възраст би трябвало да имат контрол на главата ( като ги вдигнеш за ръчички от легнало положение, главата да не пада назад, а да е в една равнина с тялото), да посягат и хващат играчки на средната линия, да стоят на лакти като са по корем. Гледай и как ще се обърнат  - трябва да дават главата напред и да свиват крачетата в коленете, а да не се обръщат с "дъга" назад и опънати крака. Ако имаш някакви притеснения, по-добре ги заведи на невролог, за да си спокойна.

Либи по ЗК, ако детето е имало кръвоизлив или напр. разширени вентрикули при раждането, има право на 10 дни рехабилитация с хоспитализация всеки месец. В Педиатрията при Тонев се ходи с талон N 23 за рехабилитация и там ти се полагат 5 дни. Честно казано за второто не знам точно какво е основанието, мисля, че е по преценка на личния лекар. Либи е родена след 32 седмица нали, ако не е била на апаратно дишане и ТФЕ е било ОК, рискът е много малък.

# 157
  • София
Ан моля Комикс да ти препрати моето лично да не ровя пак,че станаха децата.
Само да подчертая че доставките идваха в пощата но Вече в митница,аз поръчвам чрез фирма Ломбард,нямам как да ходя до митница с диванетата.Ако не ти прати до довечера ,ще ти пиша като легнат Hug

# 158
  • София
annie13,хващат играчки от няколко дни,държат си глават така отдавна,по корем седят мн рядко не искат Simple Smile но инае седят добре!
От гръб се въртят наляво и на дясно но още не се обръщат....
При едната имаше лек кръвоизлив и кистички ,а при др само кистички но сега вече нямат нищо но Ралица Георгиева ми каза да ходя 5 дни при тонев и 5 в Красна...

# 159
Димяни аз мисля по това, което описваш, че са си напълно добре децата, но гимнастиката няма да им навреди даже напротив. Hug

# 160

Либи по ЗК, ако детето е имало кръвоизлив или напр. разширени вентрикули при раждането, има право на 10 дни рехабилитация с хоспитализация всеки месец.

Хм, това не е ли само за клиниката на Чавдаров, субсидирано от общината (и съответно, само за софиянци)? Или нещо не съм разбрала правилно?

# 161
  • София
Джони днес не успя да хване педиатърката и пак води Алекс до гадния спешен център. Той едвам диша.
Ще давам Бромхексин и Мукоплант, Виброцил, коризалията и инфлуцида.
И утре сутрин при педиатърката.

# 162
  • в белята
Ина   bouquet  bouquet  bouquet

# 163
  • София
jp, това е клиничната пътека и се ползва с направление, по принцип болницата на Чавдаров е с общинско участие и за лечение в нея имат предимство софиянци, т.е. той често отказва на хора от провинцията, поради липса на места. Иначе ние например, защото нямахме изменения на ТФЕ, не можехме да ползваме клиничната пътека, а бяхме по програма, субсидирана от общината, която после беше спряна.
Димяни, и на мен ми звучи, че децата нямат проблеми, но за по-сигурно бих ги завела на преглед при невролог, все пак кръвоизливите и кистичките са си рисков фактор. Въпреки, че не обичат по корем, слагай ги по-често така и ще свикнат. Много е полезно за двигателното развитие. 
АнМари, дано се оправи бързо малкият мъж.

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 00:17 от annie13

# 164
  • София
АнМари, дано не е нищо сериозно. Само да ти кажа, според мен недей да даваш и двата сиропа едновременно, избери само 1я. Пиши утре какво е казала педиатърката  Hug

Общи условия

Активация на акаунт