"Let the Sunshine In"

• 31 329
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Честит празник на Гени на патерица и да питам майка му -Защо е Тъжна? newsm78
Ивеее,само да те подсетя,имаш ме на скайп,та снимки за теб може и от извора Mr. Green Joy

# 646
  • София
Знам за скайпа,помня,ама с тези деца, до него немога да се добера,утре на спокойствие ще си изпрося Mr. Green

# 647
  • в белята
Благодаря за пожеланията и за двамата ни.Дай боже ,всички деца да са живи и здрави и да ни радват с много пакости  Grinning Grinning Grinning А аз ........... аз съм тъжна , защото съм изпаднала в такава сатурнова яма( достойна за Д&С ) ,че се отрази и на ника ми ,но ще се оправя рано или късно ,все пак имам две ангелчета на, които да се радвам  Hug Hug Hug

# 648
Виж кво,живей сИга или гориш /идея-една реклама Joy/
Я да излизаш от там ,пий едно яко и му е.и м... на положението,колкото и да е трудно и безнадеждно Wink
Леле ooooh!,лягам си че много псувам тая вечер,а уж не съм пила едно яко,кво ли да пийна Joy Hug

# 649
  • София
Люлея днес Алекс на една люлка. До него някакво едричко момченце. И двамата нещо бъбрят. И питам момченцето колко е голям и той казва "три". Аз тъкмо да кажа, че се е подценил и трябва да е четири... И се оказа роден май 2008  hahaha
Моята тапичка му беше точно наполовина.

Днес моя успя да си направи цицинка на главата.
Говоря с една позната до входа, Алекс ще щурка около входа и писка нещо. Една комшийка си помислила, че детето се е загубило и скокнала да го прибира Simple Smile
Та тича Алекс срещу мен да го гушкам, хванах го и ми се изпъзна и падна като талпа назад Sad

Веднага една баба едва ли не ми каза, че съм била с две леви ръце.

Като го питаш на колко години е, казва "пет" Simple Smile

# 650
Привет на всички. Hug
Честит празник на Гени с малко закъснение. Да расте здраво и щастливо дете и да радва мама и тате. Hug
Ина много сте хубави с Вики. Hug
Ан да го нацелуваш малкия сладур. Hug Ето малко снимки и от нас: http://www.facebook.com/album.php?id=100001556779159&aid=29316 .

# 651
  • София и там където не се пуши
AnMary тапичка, ама до време, моят като гледам колко е нещастен в детската градина спрямо останалите, а сега стърчи над всички, а и дебел, чак се ядосвам, че съм го оставила да се храни толкова много  Joy Joy Joy.

# 652
  • Варна
Ина, честит рожден ден!
Желая ти да си все така борбена и упорита, да си много щастлива!!!   bouquet
Алекси, много е сладък бебчо. И какъв е бузанчо.  Hug Кога минаха 2 месеца?!
Орелия, пропуснала съм да ти честитя празника на половинчо - да ти е здрав, много да те обича и да сте щастливи!
Ива, оздравяхте ли?

# 653
  • София
Не сме,Вики.Днес изби секрет от окото,на преглед сме.
Ина да си жива и здрава,каквото си пожелаеш да ти се сбъдне  bouquet  bouquet

# 654
  • София,
Иве а какво стане даде ли АБ-то?

Ина ЧРД и тук, ти си знаеш пожеланията ни какви са!   bouquet
Алекси гледах снимките, прекрасни са дечицата - даже съм си заплюла и бузка, да знаеш лявата и дясната са си мои Joy, да ги целуваш всеки ден по сто пъти  и от мен! Mr. Green
Хи хи Ан - Мари разби ме, ама не се учдвай, всички деца са си различни! И аз вчера водих разговор с един човек, случаен, оказа се че има дъщеричка с десет дни само по голяма от Вероника, обаче била 26 кг. в момента, т.е два пъти по голяма, че и на ръст висока, та той се учуди като му каза нашата на колко годинки е  Joy. НА него му се видя просто невъзмошно, но всеки си мери със свой аршиндето се казва Joy.

# 655
Ина ,

Честит рожден ден и тук !!!

Желая ти много здраве , щастие и сбъдване на всяка твоя мечта !

Весел празник !

# 656
Честит рожден ден, Ина!

Viki_76  Hug

Aleksi_Koko, не мога да видя снимките, но съм сигурна, че сте много хубави Hug

Ива, как мина прегледа?

Ние сме хремави bowuu Обаче вече не се трогвам толкова, то аман вече.

# 657
  • Варна
Ина, честит рожден ден и от нас! Много, много те целуваме и ти пожелаваме много усмивки, само положителни емооции и приятни изненади. Нека цялото ти семейство е винаги здраво и късмета винаги да е с вас. Весел празник!
Иве, бързо да оздравяват палавниците.

# 658
  • София
Чисти гърди,има остатъчна кашлица,ще видим как ще се развият нещата

# 659
  • София
Ина, честит рожден ден  smile3525! Ама какви фатални жени сме се заформили на по 35 (аз ще се разпиша следващия месец) Mr. Green.
А пожеланията са ясни и вземи да почерпиш с ония хубавите снимки на Вики по скайпа  Laughing.
бк, направо ме е срам чак сега да честитя на Гени  Embarassed. Да ти е жив и здрав и той, и каката и веднага да сменяш ника и настроението.
Алекси, публикувай някоя снимка направо тук, да се порадваме на сладурите, кой знае колко е пораснал Алекс.

Общи условия

Активация на акаунт