С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 554
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Хайде и аз в новата темичка! Hug
" С усмивка и надежда чакам утрешния ден, в кото блага вест ще дойде и за мен!"- страхотно заглавие!
 На всички усмихнати момичета пожелавам скоро да чуят благата вест  Praynig, възхищавам се колко сте силни и не се предавате.  Hug
Barborana^, честит рожден ден! Много здраве и щастие!   bouquet
Дано да ви е на късмет  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 16
Добро утро и от мен!
Кафенце, темата е страхотна!
Бърборанче, ЧРД, нека се сбъднат мечтите ти!
Тони, дано си намери мъжа ти още по-хубава работа с още по-висока заплата!
Месечинке, ние също понякога много се караме с мъжа ми, ама и двамата сме доста остри камъка...всеки път си казваме едни тежки думи....та билети ли не си купувах, та кво ли не беше  Embarassed Обаче пък на нас много бързо ни минава Joy Но никой не чака другия да се извини  Crazy просто малко след това единия, по-често той отива при другия и се започва  action032 kiss luvbed Аз съм по-сръдлива, понякога му се сърдя 2 дни  Mr. Green Отдавна спрях да чакам извинения и обяснение Mr. Green а за да те успокоя убедена съм, че той не ми изневерява с друго освен с работата си, аз също не му изневерявам с нищо освен с компютъра  Mr. Green

Ех прашец  newsm28 newsm28 newsm28

# 17
Здравейте!
Кафенце Hug Hug Hug  bouquet  bouquet
Тони- Hug Hugне се знае  Heart Eyes Heart Eyesкогато пред нас се затваря една врата-винаги се отваря друга,вярвам че всичко ще е наред Hug
Бърборанче- newsm59 newsm59 newsm59
Много здраве,любов и скоро да ни зарадваш!
Хубав ден от мен-и да помоля за едни палчета,че днес съм на така дълго чаканият от мен преглед!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за всички

# 18
Бърборанче , Честит Рожден Ден !!!  newsm59 Пожелавам ти да си много щастлива и обичана и всичко, за което мечтаеш да се сбъдне.

А сега е мой ред да почерпя, че и аз днес имам рожден ден.

# 19
Биби, Честит Рожден Ден и на теб, мила. Желая ти същото като на Бърборанка- здраве и сбъдване на най- съкровената мечта !
Мечкони  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 20
  • Варна
Добро утро!  Hug

Бърборанке, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и съвсем скоро мама!

Истинска, стискам палчета цитото и микробиологията да са перфектни.  Praynig

Дандиелка, как си миличка?  Hug

Ренка, jackobiana, Инка, Съни, Дандиела, Месечинка, Бърборанке, Роселка, Лолита, Мечкони, благодаря ви момичета за подкрепата!  Hug Hug Hug Разбира се, че мъжът ми ще си търси работа, но на този етап с предстоящите изследвания на имунология и генетични преустановяваме опитите. Надявам се, разбира се съвсем скоро отново да се върна в редиците ви, а до тогава ще се опитам само да ви чета и много рядко да пиша, защото ми е трудно да се откъсна напълно от компанията ви.

Биби, Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие и сбъднати мечти!

МечкониPraynig Praynig Praynig

# 21
Аааа Тони, така няма да се разберем  Naughty Ще си пишеш разбира се. Ще ни държиш "на течение" за нещата около теб. Та нали подфорума се казва "Искам бебе", а не "Правя бебе"  Peace Хайде да не се караме рано рано сутринта  Hug

# 22
  • При моето слънце
Добро утро, прекрасни  Hug
Кафенце, наистина много много съжалявам  Hug Постът на Росела от предната тема най-точно описва чувставата ми. Още вчера прочетох поста ти и толкова се натъжих, скапа ми се цялото настроение.
Днес прочетох и поста на Кучо (мило, много гуш). Натъжох се отново, спомних си моята най-тежка година, която искам да забравя, но никога няма да мога. Наистина нещастието не ни прави по-силни, на мен поне не ме направи, просто си смених приоритетите. Научих се да се радвам на всичко и на всеки, да се усмихвам, когато ми е най-тъжно, да не крия сълзите си, защото така ми олеква по-бързо. Преди 3 години в рамките на 6 дни загубих тримата най-важни мъже в живота си, накрая толкова бях изпаткала, че си казвах: "Хайде, кой е следващия, така сме подкарали един след друг..." Гледах баща си как умира бавно, но сигурно... Сега, 3 години по-късно, гледам сина си и си мисля всеки ден за баща ми, колко много искаше внук... но няма значение.... животът е такъв... затова се научих да се усмихвам, да се радвам на най-близките си, да живея с мисълта, че за смъртта няма ред....
Сина ми го чаках година и половина, за това време имах един спонтанен аборт, но никога не съм се предала, знаех, че ми е писано да бъда майка .... вярвах и все още вярвам, че съм заслужила това щастие.
Така че мили мои момичета, продължавайте да вървите напред, усмихвайте се, борете се ... Нека никоя от нас не забравя, че "Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде ШАНС да я осъществиш"
Барборанче, честит рожден ден   bouquet
Тони, никакво мърдане от тук  Hug
Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 23
Охо, още една рожденничка.
bi_bi_to , честит рожден ден! Да си жива и здрава, и да се сбъднат всичките ти желания!   bouquet
Ама каква торта само  eat
Мечкони, успех на прегледа  fingerscrossed
Тони, никъде няма да ходиш  Naughty

# 24
  • Варна
Ето за това не мога да ви оставя, защото когато се чувствам отчаяна и обезверена винаги намирам нужната подкрепа във ваше лице. Благодаря! Hug Hug Hug

# 25
Добро утро! Кафенце, благодаря за хубавата тема, jackobiana- на теб за закуската. Изглеждам много апетитно мммм  Hug

Бърборанче, Честит Рожден Ден! Нека винаги да си усмихната, щастлива, да ти се случват само хубави неща!   bouquet
Тони, съжалявам за работата на мъжът ти. Но не се отчайвай, може пък следващата да е много по-добра. И не спирай да пишеш Hug
Месечинка виторога, не му се връзвай на мъжа ти. Обикновено най-големите разправии, стават за дребни неща, но ще се оправите  Hug
BасиТу, за тези тестове за първи път чувам и не мога да ти помогна с никакво инфо. Но ако решиш да пробваш, ще съм благодарна за отзиви  Wink
me4koni , имаш ги  fingerscrossed Кажи после как е минал прегледа.  Simple Smile
bi_bi_to , честит празник! Да си жива, здрава и много обичана!   bouquet

# 26
Здравейте девойки! Hug

Кафенце, темата е супер както винаги. Много благодаря, дали мога да те помоля да ми пратиш с нимката с момиченцото със стиснатите палци, много ми се иска да я имам Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug
Тони, не се притеснявай, всичко ще се нареди. Hug
Честито на днешните рожденички! Желая ви много здраве, късмет и сбъдване на всички мечти! Praynig Hug

При мен лелята е ужасна, обилна, силна, болезнена. Добре че съм си вкъщи, че ако бях на работа незнам. ooooh! Детето е малко по-добре, днес не е вдигала Т, започна да яде по малко и да си играе. Praynig

# 27
  • В къщурката на хълма на феите
Пу и аз тук! Mr. Green

така сега първо да кажа ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на двете ни рожденички - да сте живи и здрави и много много бебенцааа Hug

Кафенце чудесна тема! пак, отново, за пореден път .. абе винаги!!
Истинска палчета от мен!
Мечкони и за твоя преглед пак палчета от мен!

междудругото аз явно съм шампион на тема сърдене - мога да се сърдя вечно, мъжа го отказах от подобни опити да види дали наистина е така, щото не вярваше Mr. Green

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 10:08 от mecani

# 28
Добро утро...
Честит Рожден Ден на Бърборанчето и на БиБиТо , пожелавам ви първо да сте здрави, много усмихнати, изпълнени с вяра и надежда и да се сбъдне най-съкровенната ви мечта.  bouquet
Истинска  fingerscrossed
И не на последно място - Кафенце, благодаря за хубавата темичка, надявам се дадонесе много хубави новини... Hug
Тони, къде си тръгнала, стой си тук, това ,че за малко ще спрете не означава , че не искаш...  hug
petiofi83 -   Hug

# 29
Добро утро, момичета!

Честит рожден ден на Бърборанчето и Би Би То! Да сте живи и здрави, много усмихнати и спокойни и с всяка сбъдната мечта да се появява още една, за да не спирате да мечтаете!  Hug
Тони, моята половинка я съкратиха в началото на декември, но това по никакъв начин не ни накара да се замислим дали да работим за бебче или не. Толкова години отлагахме, чакахме, намествахме нещата, че ако трябваше пак да се откажем, щяхме да откараме още няколко години сигурно. Така го чувствахме, така го направихме. Желая ти да действате според усещанията си в този случай, защото всичко друго се преодолява.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кафенце, благодаря ти за темичката, от цялото си сърце ти желая съвсем, съвсем скоро да се сложиш в горната групичка и да останеш там за 9 месеца. Това важи и за Ети, Кучо, Мецани и всички други мацки от комитета.   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт