С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 574
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Знаех си аз че  МЕЦИ пак ще постне нещо велико  hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
Така ми се иска в тоя весел дух някой да препишка едно тестче и то да е положително..... Praynig-айде нямаше ли някой който да НЕ чака в тия дни?аз съм след 10-ина дни няма как още сега но много силно се надявам  Praynig

# 586
  • до едно тепе
Лелее гледам луд купон се вихри тука, а аз пиша протестни писма ин инглиш,за една омазана поръчка ooooh!

# 587
аааааа.......неееееееее  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Joy
Голям смях с Вас! Hug Hug Hug

# 588
  • В къщурката на хълма на феите
хахахахаха Алексиадата има една мацка, която преди редовно си списваше блога с разни нейни размисли, напоследък не толкова често, не знам дали сте я чели, но ще ви пусна линк към блога й - и съм убедена, че като ви докарам мускулна треска на корема от смях, ич няма да ме обичате Mr. Green айде цък тук Mr. Green

# 589
ха ха mecani този блог е супер доста са нещата ,копирах един от вицовете ,случайно ако някой го пропусне,,,,Два глиста – баща и син, се разхождат на припек по една зелена морава. Малкият глист е любознателен и разпитва:

„А, тате, какво е това мекото, зеленото, по което пълзим?“

„Това е тревата, синко“.

„А, тате, какво е това чистото и синьото отгоре и другото, дето хем свети, хем грее?“

Бащата обяснява – „небе, слънце“. smile3532

„Хайде, стига си разпитвал, вече е време да се прибираме“, казва след малко бащата.

„Еее, бе, тате, защо сега трябва да се връщаме в оня тъмен, влажен, смрадлив гъз?“.

„Е, как защо! Защото това е нашата Родина!“

Мисля, че ще ме разбере. 

# 590
 Мецаниииииииииииииhahaha hahaha hahaha Joy

Толкова отдавна не се бях смяла така.

Айде и аз да се запиша:

http://kalina.blog.bg/?&page=1

П.с: Мецани, как го направи това с "цък тук" на линка?

# 591
Здравейте, мили дами!

От повече от две седмици не съм писала, бях на очни 12 дни, нетът беше ужасен и много трудно влизах тук, а когато успявах... нетът се разпадаше...

От 3-4 дни съм си вкъщи, не съм влизала досега, защото реших  за известно време да се откъсна от форума, искам поне малко да огранича мислите си свързани с бебеправенето. Взех това решение след поредния неуспех. На 8-ми се "сдобих" с лелка (след хубава овулация). Този месец няма да бебеправим, а другият ще правим стимулация.

От списък на първа страница виждам, че си имаме няколко нови бремелинки. Честито  Hug Hug Hug , момичета, леки месеци и хубави, здрави бебета на финала.  Hug Hug Hug Hug Hug

КафенцеHug относно "Вълшебния списък"- Отпиши ме за сега.

Хубава вечер, момичета  Hug Hug Hug Прегръщам ви силно всичките до една и стискам палчета за всяка  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 592
  • В къщурката на хълма на феите
Плодче мила вие си почивайте, но нека не те вадят от вълшебното списъче, никога не знаеш дали пък няма да те споходи чудо Hug

# 593
Плодче  Hug надявам се , че решението, което си взела ще ти помогне наистина,  важно е да се чувстваш добре... целувам те и стискам палчета докато не мислиш за бебе то да стане  Hug

Ренка , виждам те , ела и кажи как си???   bouquet

# 594
  • Пловдив
Писанче, Алекс  Hug, благодаря ви, че ме мислите!!!
Тук съм, но май съм ви споделяла, че на работа не мога да влизам във форума, остава само вечер, но напоследък се чувствам като парцал и едвам смогвам да наготвя и ...бързо към леглото. Заспивам преди Дани  Embarassed.
Честито на виделите двете чертички!
Момичета, стана ми малко болно като се върнах назад в темичката  Cry. Недейте така, всички сме тук с една цел - най-прекрасната, най-невинната и най-жадуваната, а именно БЕБЕ. Всяка една от нас ще я постигне - на 20, 30, 40. Моята сестричка, която роди първото си детенце на 32, сега се бори за второ, вече е на 38 г. Всеки ден се моля за нея, да я споходи отново онова щастие.
Извинявам се, че отново "отварям рани", но ви призовавам още веднъж - нека не спорим на такива теми. Междудругото Ивап много точно го е написала   202uu

Гушкам ви всички и отивам да мятам престилката, че ще оставя мъжете гладни иначе!
Слънчо  Hug!

# 595
Mecani, SlunchoOHug Hug Hug Hug

Kafence, Mecani e prava... premesti me za nechakashta na 01.03.

syjelqvam za latinicata, no ot vreme na vreme fonetikata mi izchezva

# 596
Плодче  Hug
Ренка   bouquet

# 597
Здравейте отново  Hug
Страхотен купон се е завихрил следобяд  Mr. Green
Върнахме се от преглед. Пораснали сме от мин. седмица. По ЖК не гледат много обстойно, затова ФМ от миналата седмица беше много важен.
Благодаря за стиснатите палчета  Hug
Бебеносна вечер  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 598
newsm79 newsm79 newsm79 от прашеца

лека и бебеносна вечер, момичета   bouquet

# 599
  • София
И аз събирам от прашеца,  но само с думи, че от моето PC в работата не мога да отворя прозорчето с емотиконите  Hug Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт