С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 571
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Чин ти си една от малкото хора в този форум, които съм допуснала до себе си и именно затова ми стана толкова обидно. Сутринта, след като прочетох, че се сбогуваш, ми стана гузно и реших да се извиня, но нямах време да пиша.
Сега видях, че си се редактирала, като дори си отправила конкретни нападки към мен. Самото твърдение, че не ми отивало на възрастта отново ме постави в шах.... та искам да те питам, а какво тогава отива на моите 35 години? Разбрахме, че не ми отива да си имам дете, не ми отива да съм по-емоционална...Чин, все пак не съм на 60, а 30+ моля те...
Ако все пак държиш от позицията ми на по-възрастна да изкажа някоя мъдра мисъл, ще ти кажа на какво ме е научил живота до този момент: да не съдя за другите по себе си.
Това, че на 23 имаш стабилна връзка и живееш с човека, когото обичаш е прекрасно. На твое място сигурно също бих се замислила за дете. Но моят живот протече по съвсем друг начин. Очевидно Господ, който толкова често споменаваш, явно е имал други планове за мен.

И за да сме съвсем наясно, в опит да потушим огъня и да сключим мир ще кажа следното. Да, факт е, че след 30 и особено след 35 г. шансовете за забременяване намаляват, но някак не е съвсем в позитивния дух на темичката да си припомняме как видите ли...биологичният часовник тиктака за някои и как Господ давал смелост и помагал на младите майки... След подобни изказвания, остава горчив вкус в устата. Нали идеята е да си вдъхваме кураж една на друга, да се борим и да се надяваме на чудото независимо възрастта или репродуктивните проблеми, независимо от всичко. Нека не издребняваме, защото бебеправенето ни прави всички особено чувствителни. Нека си подадем ръка, да бъдем по-сплотени и да не надничаме в паничката на другия. Всяка от нас върви с нейния си свят, с нейните си драми, трагедии, проблеми, щастие, надежди, мечти. Ако бяхме всички еднакви, светът нямаше да е толкова шарен.

Чин уважавам те с цялото си сърце и се радвам на всяка хубава вест около теб. Не ми се сърди, опитай да ме разбереш. Извинявам се ако съм прозвучала грубо. Характерът ми е такъв. Винаги съм била пряма и емоционална и сигурно на 100 години пак ще съм си същата. Но пък имам и някои добри черти.  Wink Hug

Извинявам се за лиричното офтопик отклонение. Обещавам със следващия постинг да пусна някой виц, сещам се за няколко смешни и любими. Mr. Green

Връщам се да ви чета.

# 601
Плодче, отдавна не съм те виждала, радвам се да се засечем... Hug и никъде няма да се местиш - вълшебното списъче затова е вълшебно, защото не подлежи на логика Grinning
Ехолалия, Heart Eyes
Роселка, чакам да пуснеш и виц за разведряване...Много ме развълнува постът ти, между другото и приемам напълно посланията за това да се радваме на шарения свят като ценим разликите си и се учим от тях вместо да се критикуваме...Явно и аз съм на мъдра възраст, а след един месец ще стана още по-мъдра Laughing на 35....
да ви докладвам - мъжът ми най-сетне си получи изследванията от Плевен с препоръки от андроложката - има нисък коефициент по Крюгер, недобра подвижност, но за сметка на това страхотна концентрация и бройка и отлична оплодителна способност. тя не му препоръчва да се оперира, макар че той е с варикоцеле, а му изписа Проксийд и Коензим Q10. първото обаче струва 139 лв прахчето, а на месец трябват поне две... Sad. има ли някоя, която може да ни даде съвет за заместващо лекарство или чийто мъж да е взимал проксийд?

# 602
  • до едно тепе
Плодче Hug
Желая ви лека и бебеносна вечер Hug

# 603
Пак съм аз...
Стана ми мъчно, защото тук има момичета, които са повече от година или две и изобщо не мисля, че е редно да се правят грозни коментари. Има и тема на борещите се за детенце на 35+. На който му стиска да влезе там и да развее смело доводите си как е трябвало да слушат биологичният си часовник - без значение имат ли мъж, нямат ли..имат ли къде да живетя или не.  Има и други подфоруми и който иска да разисква въпроса 'Кога трябва да има деца една жена?' или подобни - да пише там. Животът на всяка от нас е протекъл по различен начин. Аз например искам дете/деца откакто се помня. Очевидно не съм родила на 13, защото само МЦ не е достатъчен, за да си направиш дете. На 23 пък си мислех, че съм намерила мъжа, от когото искам деца. Е, доста се бях объркала. Истинско чудо е, че срещнах съпруга ми...тези неща не се случват защото 'трябва' .
Нека подобни деликатни въпроси не се обсъждат в най-вълшебната тема в целия форум. Достатъчно битки има всяка една пред себе си.

# 604
echolalia права си ,че не е редно да се правят коментари , кой на каква възраст ще има деца и тн ,това ми за прилича вече на кой е по по най ,ама е много грозно и е голяма грехота недей те мисля ,че трябва да се сложи точка ,никой не знае кога ще го споходи тази радост божия работа е ако ще да е на 20 на 15 и тн  може да стигне на 40 докато се случи чудото затова не трябва де се правят такива коментари ,,,,,,,ами тук сме различни възрасти какво значи това ?някой е повече от др и е по добър ,,,,,,,,и повече заслужава ,не разбирам само знам ,че е грехота,,,,,, Embarassedосвен ако някой знае ,че него ще го дарят с този дар на 100 процента  и по този начин да ровим в чужди рани ,,,,,не знам,,, Cry

# 605
Да вземем да си ги мерим, а? За годините говоря  Joy

Хайде някой да каже нещо позитивно, защото отрицателната енергия ще ни изяде яйчниците и ще видите тогава едни бебета, едни чудесии  Crazy

# 606
Лоли, тва с яйчниците е култово...хихихихих  Laughing Laughing Laughing

Айде и аз да разкажа един виц

Двама младежи правят любов край реката.Момчето свършва а тя:
-Скъпи, ако забременея как ще кръстим детето?
Той премахва презерватива, завързма го на възел, хвърля го в реката и отговаря:
-Ако се измъкне оттук ще го кръстим Худини.

Joy Joy

# 607
  • София
Krisi това е хубав и весел завършек на деня (на работния ден за мен)  Joy Joy Joy Обичам вицове   bouquet  bouquet

# 608
Аз пък да ви се оплача. Моя не ще да си пие чая и трябва да се лъжем като малки деца. Първо чай, после ще ти сипя водка....ама ха....
Пробвах да му натякна, че чая е скъп нали  Mr. Green ама той се усети, че го манипулирам с това  Mr. Green Утре мисля и храната да скрия  Mr. Green

# 609
  • В къщурката на хълма на феите
а ма акъл! свий му го на цигари Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 610
2 блондинки си говорят:
- Лелее, вчера като спря тока 2 часа в асансьора...
- Ами мене питаш ли ме на ескалатора?

Ето ви вицове 18+

На зъболекарския стол жена на ревнивец. Мъжът се скъсва да й звъни, а тя с разчекната уста няма начин да му вдигне. След поредното влудяващо звънене, на зъболекаря му писнало, вдигнал и му казал:
- Свършвам, плюе и тръгва!

Татко, днес правих секс.
-Браво сине, възмажал си.
-Ама батковците ми казаха като ми мине дупето пак да отида.

Приближават новогодишните празници. Мъж в командировка решил да изпрати на жена си подарък. Получила тя колета и като го отворила, намерила вътре чорапогащник. На единия му крачол било написано "Честита Коледа", а на другия "Честита Нова година".
Тогава жената изпратила на мъжа си следната телеграма:
"Благодаря ти за подаръка. Надявам се, че ще дойдеш да ме видиш между двата празника..."

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 611
  • В къщурката на хълма на феите
 hahaha hahaha добър завършек на деня Mr. Green

# 612
 Joy Joy Joy Роселка, тоя дето свършва ,плюе и тръгва е страшен.....щях да спя и ме разсъни сега хахахахааха

# 613
Здравейте мои виртуални приятелки, аз съм за малко в пловдив,защото ходихме на гости у кумовете и утре отивам пак на село.Свекърва ми е много по добре,надявам се другата седмица да съм си тук и да имам вече време да влизам във форума ,защото ми липсвате
много ви прегръщам всички Hug Hug Hug

# 614
Вицът за "Родината" искрено ме разсмя.  Laughing
Пишете още вицове - много е гот!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт