С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 570
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Дубрутруууу
виждам вчера голяма веселба е било тук Peace
моля ви предпочитам да чета вицове и смях пред спорове. няма никакъв смисъл от не мога дори да го нарека спор за годините. тук всички имаме една мечта и тя трябва да ни сплотява Peace всичко за което се моля е независимо от възрастта, независимо от мястото, независимо от начина, независимо от обстоятелствата всяка да изпита чудото да зачене, износи и гушне здраво и усмихнато слънчице  Praynig  Peace Hug а докато това се случи да се подкрепяме и даваме сили - за това сме тук Peace
днес по накратко, че имам много работа а малко време - докато детето се наспи Mr. Green Rolling Eyes Crazy
стиснати палци на всички нуждаещи се и успешен улов на ловуващите Praynig Peace Hug
желая ви усмихнат, весел и позитивен ден Peace Praynig Hug

# 616
  • Пловдив
Добро утро!
Голям купон е било вчера  Grinning.
Момичета, само така положителни ви искам, никакви спорове.
Сега ви пожелавам един прекрасен четвъртък и ви гушкам всички  Hug Hug Hug!
Аз си допивам кафенцето и се стягам за работа.

# 617
Добро утро мацки--

Обръщам се специално към Росела: Росела, изключително много ме трогнаха последните ти два поста. За мен ти си изключително добър, чувствителен, раним, стойностен човек. Въпреки обидата намери сили първа да подадеш ръка за помирение и да простиш...Моите почитания към личността ти!  bouquet Малко остана до началото на опитите ви. Успех!

Момичета, лек, успешен и ползотворен ден!

# 618
Добро утро   bouquet !
Аз си сърбаам кафенцето и се чудя нашето Кафенце къде ли е .... тревожи ме нещо.
Спорът малко не успях да го хвана, но моя съвет е да затворим страницата и да не си тровим нервите за глупости  Simple Smile . Тука сме такъв хуббаав, шарееен кокошкарник  Laughing и има къде, къде по-приятни работи, които да ровим и кълвем .

# 619
Добро утро и от мен!

Тони, благодаря ти за отговора.  Hug Сега ще чакам да ми дойде...да видим кога ще е.
SlunchoO, честито за изпита!   bouquet
echolalia,  Praynig Дано бързичко се оправи майка ти. Браво за хубавите новини от прегледа  Hug
Относно спора- също мисля, че изобщо нямаше да има такъв, ако просто се научим да споделяме за себе си, без да съдим другите и да убеждаваме тези с различно мнение, колко грешат. Защото всеки е прав за себе си. BасиТу, много добре си си го написала Laughing

Хубав и успешен ден, момичета  Hug

# 620
Дориутро мацки Simple Smile

Желая ви един усмихнат ден Simple Smile

Честит рожден ден на catwalk
Миличка, Желая ти много здраве и само усмихнати хора около теб!

# 621
Eти, мила и на моя хубостник му бяха изписани проксийд .Но и той се уплаши от цената та го замествахме с  Л карнитин /то всъщност това му е  основната съставка /+ витамини, селен и  още некви там простотии .Още на първият месец го тресна в бъбреците и спря да го пие .

Ето ти сайта на въпросният илач, дано ви помогне   http://www.proxeedbg.com/aboutproxeed.html

# 622
А добро утро и от мен  Hug
Сервирам закуска с кафенце, че още не мога да се събудя  Laughing

Аз в спора не мисля да се включвам, за да не подклаждам нечий огън. Съгласна съм с всички, тъй като всеки има някакво основание за мнението си  Peace
Не помня кой го беше пуснал, но блогът на Красита е наистина уникален  Mr. Green
Хубав ден на всички  Hug

# 623
Добро утро и от мен ,дами   bouquet
Благодаря на всички момичета за поздравленията за изпитите, надявам се така да продължи...
Днес започнах да пия фемарата , сутринта в 7 изпих първото хапче, в момента ми е замаяно и нещо не се чувствам като на себе си ... дали е от него или пак се разболявам???
Съни, благодаря за закуската  Grinning

Целувам ви и ви прегръщам   bouquet
Пожелавам ви хубав и УСМИХНАТ ДЕН  Hug

# 624
Еколалиа прочетох за майка ти, дано да й се е разминало с натъртвания. Ако има застраховка, нека се обърне към компанията за лечение. Става бързо, лесно и безплатно. Дръж ни в течение.  Hug

Ети браво на момчетата на твоя мъж (имам предвид резултатите от спермограмата). Явно са борбени и няма да се дадат толкова лесно.  Mr. Green

Ндежада благодаря за хубавите думи. Какво става с теб? Чу ли второ мнение?

Тони стискам палци за мъжа ти, дано скоро се похвали с нова работа и се върнеш в редиците на бебеправещите  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Момичета, някъде се губи Кафенцето... newsm78
И Бенджи не е писала, да не е родила?

Дианче радвам се за добрите новини около свекърва ти  Hug

Ема-Мария, Слънчо, Плодче, Лолита, Криси, Красиалекс, Алексиада, Меци, Ренка, Симона, Съни, ме4кони, Сигма, Александриа, звезди4ка, Лита, Васиту Атадар....и т.н.

Желая на всички хубав ден!  bouquet

# 625
  • София
Момичета, искам да ви кажа, че съм съгласна с Росела за много неща! И моят живот протече така, че тъкмо когато реших да имам дете се разделих с човека, а след това ми трябваха 5 години, за да намеря друг и да се стигне пак до това. Има и много по-драстични случаи от моя, най-добрата ми приятелка бе зарязана след 11 годишна връзка от партньора си и на 36 тепърва трябваше да търси човека и пр. Но и дори да не е такъв случая, не мисля че някой има право да съди когото и да било, ако не е бил в неговото положение, затова не позволявам на никой, дори и на най-близък за ме съди. Съвети приемам, обикновено, знам защо човекът дава такъв съвет и какво има предвид и дори да не ме е доразбрал докрай, не се впрягам много много. Е, понякога се жегвам и ме било със седмици наред.
Чин също я разбирам, млада е има позиция по въпросите и я заявява силно, но трябва да си дава сметка, че понякога неволно засягаме друг човек и е добре след това да се помирим с него!!!  

Все пак искам да завърша тази тирада, с нещо позитивно, което вероятно съм ви казала. Имам край себе си редица примери, но ще дам само най-важните.

Приятелка роди близнаци на 39 миналата година, мъжът й е на 50+, без стимулиране, след 3 годишни опити и забременя точно когато се бе отказала.

Близки мои имат близнаци след множество опита за инвитро, дори не знам точно колко са, защото от един момент нататък човек спира да пита, но със сигурност 5 или повече при много малък шанс за успех.

И третия пример, след 10 годишни опити мои близки се сдобиха с момиченце.

Разбира се, има и такива, които след 12 години на опити осиновиха, при това 2 деца с разлика от 6 месеца.

Всички тук ще имаме своите деца, рано или късно по един или друг начин. И тогава, когато ги и имаме, ще знаем именно защо е трябвало да минем през всички трудности и ще се радваме, че сме получили най-прекрасното за себе си дете!!! Аз не спирам да се моля всеки ден за момичетата от тази тема и ще подкрепя всяка от тях във всичко, което реши. Тук, разбира се, е много по важна и силна общата подкрепа и всички сме я чувствали не веднъж!!! Затова призовавам да запазим темичката си, такава каквато си беше и си я харесвахме!!!
 Hug Hug Hug

# 626
ЕлБиЕнnewsm51
Rossella, благодаря за загрижеността. Мама ми писа днес, че долу-горе се подобрява. Тя е там по работа и няма как да намали оборотите.

Кафенцето наистина липсва  Tired

# 627
Добро утро момичета,,,,,,,,,,,,,,,ЕлБиЕн,  smile3525 smile3525 smile3525 много хубаво си го написала,,,,различни съдби на хиляди и повече,,,,,,,,,,
 echolalia много се радвам ,че майка ти се подобрява, newsm44

Хубав и успешен ден на всички  Joy Joy Joy

# 628
  • Варна
Привет, дами!

Кетуолк, Честит Рожден Ден, миличка! Да си жива и здрава, много щастлива и разбира се леко раждане!

Роселка, благодаря ти миличка!  Hug

Вчера не ми остана време да шпионирам за Бенджи, но сега ще се впусна в шпионаж.  Mr. Green

Успешен ден!   bouquet

П.П. Излових я, още е 2 в 1.

# 629
Добро утро от мен момичета!
Тук е мрачно, но пожелавам на всички ви слънчев и усмихнат ден!

Сatwalk , само сбъднати мечти ти пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт