С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 569
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Сatwalk Честит Рожден Ден, много сбъднати мечти и здраве ти пожелавам  newsm59

# 631
  • Габрово
Сatwalk, честит рожден ден  newsm51. Много здраве и усмивки ти желая, а през март едно прекрасно раждане на прекрасно момченце  Hug

# 632
Еееее не, направо не е истина... то бива, бива, ама това моето на нищо не прилича  ooooh!
Кетуолк, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН мила ! Желая ти попътен вятър в бурното море на живота и нека никога да не изпускаш от поглед светлината на фара, който да те отведе там, където ще бъдеш най- щастлива !  Hug

# 633
  • гр.В.Търново при моя любим
Сatwalk,Честит Рожден Ден:) Да си жива и здрава,все така обичана и щастлива:) Леко раждане  Heart Eyes

# 634
Добро утро   Hug Hug

Кат, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Здраве, щастие, любов, късмет, успехи и сбъднати мечти!   bouquet  bouquet

Хубав и успешен ден  Hug Hug

# 635
Сatwalk  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МНОГО ЗДРАВЕ ,ЛЮБОВ,КЪСМЕТ И ТН,,,,,,, newsm59  party023  Gift  bigdance2

# 636
Сatwalk,ЧРД и от мен,много здраве,щастие и сбъднати мечти  bouquet

# 637
Събрали се веднъж художник, математик, градинар, философ и малко дете и седнали около една кръгла маса. В средата на масата имало една хубава, сочна, лъскава и добре узряла червена ябълка. Задачата на всеки от присъстващите била да я огледа внимателно и да напише на листовете пред себе си, какво точно вижда.

Художникът:
~ Ябълка с великолепен червен цвят.

Математикът:
~ Ябълка с правилна кръгла форма.

Градинарят:
~ Много добре узряла ябълка.

философът:
~ Плодът на първородния грях.

Детето изяло ябълката и казало:
~ Колко беше вкусна!...

Извод:
~ Светът е единствен, но ние гледаме на него с различни очи!

# 638
СЛЪНЧО ама колко хубаво е това!!!!!Добро утро дами!АЗ наготвих изчистих и офейквам!!!!!
КАТУОЛК честит рожден ден!!!!Бъди жива и здрава и много обичана жена и майка!!!!
Момичета пожелавам ви хубав и ползотворен ден!!!Аз утре заминавам за няколко дни защото лекциите започнаха!!!!Много ще ми липсвате!Надявам се като се върна да има много хубави новини!!!!!!Днес МЕСЕЧИНКАТА ,ЖЕНЯ и КАФЕНЦЕТО да драсната някой ред ако им е възможно че ги мисля много!!!! Hug

# 639
Catwalk, честит рожден ден  newsm59 Здраве, щастие и сбъднати мечти  Hug

SlunchoO, точно на място  Hug

# 640
  • В къщурката на хълма на феите
Котенце честит рожден ден - здраве, щастие, късмет, дълголетие и благополучие! весело посрещане довечера на празника и наздраве! Hug

# 641
Catwalk,

От все сърце ти желая сбъдване на най-съкровените мечти   bouquet

# 642
catwalk, честит рожден ден! newsm51 !много усмивки и хармония в живота!

# 643
сега четох назад, ч еднес просто не остава време...
сигма...значи удря в бъбреците , а? Rolling Eyes ужас, тона на мъжа ми няма да му го казвам...
вчера много говорихме и се чудим дали едновременно да го оперираме и да си пие лекарствата за подобряване спермограмата...то три месеца отгоре какво са за "нашта фирма" Mr. Green Mr. Green

Роселка, ЕлБиЕн, страхотни постове от вчера...  bouquet

# 644
Ети, така ми каза.Накрая се замислих дали въобще да го мъча  .Не сме пили проксийда .Затова се надявам да стане с инсе .

Общи условия

Активация на акаунт